Προς το περιεχόμενο

Φορητή κονσολα R36S @Aliexpress ~23.66€ (με coins) [ΤΕΛΟΣ]

vaggos88

Προτεινόμενες αναρτήσεις

15 hours ago, gbat said:

Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα να ρωτήσω τους κατόχους r36s, πώς τους φαίνεται το μέγεθος. Το βλέπω αρκετά μικρό και αναρωτιέμαι κατά πόσο βολεύει τα χέρια σας μια κάθετη κονσόλα κι αν θα ήταν πιο βολική μια άλλη οριζόντια όπως το rg35xx. Έχω ένα κινητό με σχεδόν ιδιες διαστάσεις,  εκτος απο το παχος σαφώς και δεν ξερω κατα πόσο θα μπορουσα να καθομαι να παίζω εστω μισή ωρα σε τέτοιου μεγέθους κονσόλα (δεν παιζω παιχνίδια στο κινητό μου), εκτος αν κάνει override η νοσταλγία και ξεχνας διαστάσεις κλπ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια απάντηση.

Edit τυπογραφικά 

Εμένα πιάνονται τα χέρια μου πάντως μετά απο λίγο. Τα αλλάζω θέση αλλά ξανά τα ίδια.

Με παραξένεψε κι εμένα, όταν έπαιζα το πρώτο Gameboy μικρός, δεν είχα τέτοια προβλήματα..

Οριζόντιες διατάξεις τύπου Switch δεν έχω δοκιμάσει

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 92
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

6 λεπτά πριν, kontow είπε

Με παραξένεψε κι εμένα, όταν έπαιζα το πρώτο Gameboy μικρός, δεν είχα τέτοια προβλήματα..

Λογικά δεν είχες τα ίδια χέρια τότε και τώρα, σωστά; :)

• Haha 8

Μόλις παρέλαβα αυτό. Έχει slot για micro SD , αλλά δεν είχε micro SD, και βλέπω έχει μέσα μόνο 32 παιχνίδια.

Οπότε ερώτηση: τι κάνουμε από εδώ και πέρα; Τι SD παίρνω; Και πως προσθέτω emulators και παιχνίδια;

• Το θέμα έχει κλειδωθεί
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...