Προς το περιεχόμενο

Φορητή κονσολα R36S @Aliexpress ~23.66€ (με coins) [ΤΕΛΟΣ]

vaggos88

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
47 λεπτά πριν, vaggos88 είπε

Παρε αυτήν με ενα ταλιρο και θα εισαι κομπλε. 

ευχαριστω για την προταση
αμα ειναι να αλλαξω δεν πρεπει να αλλαξω και την καρτα του λογισμικου ;

Επεξ/σία από Zengar Zombolt
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 92
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Zengar Zombolt είπε

ευχαριστω για την προταση
αμα ειναι να αλλαξω δεν πρεπει να αλλαξω και την καρτα του λογισμικου ;

Τα νεα μοντελα ερχονται με μια καρτα που περιλαμβανει και τα παιχνιδια και το λειτουργικο. Οπου και να διαβασεις γραφουν οτι με το που παραλαβεις την κονσολα πρεπει αμεσα να αντικαταστησεις την καρτα που ερχεται μαζι γιατι δεν ειναι καθολου αξιοπιστη λογω πολυ κακης ποιοτητας. Ανα πασα στιγμη μπορει να σου χαλασει οπως επισης να σου δημιουργει θεματα με καθυστερησεις στα παιχνιδια.
Για 6 ευρω γνωμη μου αξιζει να παρεις μια καρτουλα σαν αυτη που σου προτεινε ο vagos και να εχεις το κεφαλι σου ησυχο.

image.png.89155965b4914afdb5dad7a6cf54207b.png

Επεξ/σία από ReBeLoS
  • Like 1

Aliexpress, δεν εχει παρει κανεις συμβατη sd καρτα απο εκει?

(Στο λινκ του 1ου ποστ, εχει λιστα excel με τις συμβατες καρτες, οριστε για να μην ψαχνετε:
Link  )

Κανας αξιοπιστος πωλητης?
Να ειναι γνησια η καρτα δηλαδη.

Με κανα δεκαρικο θα παρουμε 3 καρτες αντι μιας εδω, με τα μεταφορικα καπου 8-9€.

• Like 1

• Έγινε αλλαγή τίτλου σε Φορητή κονσολα R36S @Aliexpress ~23.66€ (με coins) ΤΕΛΟΣ!!!
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, nek4d είπε

Aliexpress, δεν εχει παρει κανεις συμβατη sd καρτα απο εκει?

(Στο λινκ του 1ου ποστ, εχει λιστα excel με τις συμβατες καρτες, οριστε για να μην ψαχνετε:
Link  )

Κανας αξιοπιστος πωλητης?
Να ειναι γνησια η καρτα δηλαδη.

Με κανα δεκαρικο θα παρουμε 3 καρτες αντι μιας εδω, με τα μεταφορικα καπου 8-9€.

εγω δεν ρισκαρω να παρω καρτες μνημης απο κινεζομαγαζα. Παιζει πολυ μπανανα. Καλυτερα απο εδω να εχουμε το κεφαλι μας ησυχο.

Με μια τετοια θα εισαι μια χαρα
https://www.e-shop.gr/kingston-sdcs2-64gbsp-canvas-select-plus-64gb-micro-sdxc-100r-a1-c10-single-pack-p-PER.346181

Επεξ/σία από ReBeLoS

23 λεπτά πριν, ReBeLoS είπε

εγω δεν ρισκαρω να παρω καρτες μνημης απο κινεζομαγαζα. Παιζει πολυ μπανανα. Καλυτερα απο εδω να εχουμε το κεφαλι μας ησυχο.

Με μια τετοια θα εισαι μια χαρα
https://www.e-shop.gr/kingston-sdcs2-64gbsp-canvas-select-plus-64gb-micro-sdxc-100r-a1-c10-single-pack-p-PER.346181

Και γιατί όχι με 3 ευρώ παραπάνω μια 128αρα όπως αυτή Patriot Psf128gmdc10 LX Series 128gb Micro Sdxc Uhs-i Cl10 - Ειδικες μνημες (PER.320041) (e-shop.gr) ?

Για το miyo mini plus πήρα την sandsik 64GB στα 7 Ευρώ αλλά εκ των υστέρων το μετάνιωσα που δεν πήγα σε 128αρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Vasilis 07 είπε

Και γιατί όχι με 3 ευρώ παραπάνω μια 128αρα όπως αυτή Patriot Psf128gmdc10 LX Series 128gb Micro Sdxc Uhs-i Cl10 - Ειδικες μνημες (PER.320041) (e-shop.gr) ?

Για το miyo mini plus πήρα την sandsik 64GB στα 7 Ευρώ αλλά εκ των υστέρων το μετάνιωσα που δεν πήγα σε 128αρα.

Μια χαρα και αυτη που εχεις βαλει απλα εγω δεν χρειαζομαι μεγαλυτερη απο 64αρα οποτε για την δικη μου περιπτωση ειμαι καλυμενος .
Επισης οι kingston εχουν και εφορου ζωης εγγυηση την οποια και εχω χρησιμοποιησει στο παρελθον επιτυχως απο μνημη που ειχα σε καμερα.

Επεξ/σία από ReBeLoS

6 λεπτά πριν, ReBeLoS είπε

Μια χαρα και αυτη που εχεις βαλει απλα εγω δεν χρειαζομαι μεγαλυτερη απο 64αρα οποτε για την δικη μου περιπτωση ειμαι καλυμενος .
Επισης οι kingston εχουν και εφορου ζωης εγγυηση την οποια και εχω χρησιμοποιησει στο παρελθον επιτυχως απο μνημη που ειχα σε καμερα.

Δεν βλέπω όμως patriot στην λίστα συμβατότητας που βρήκα παραπάνω.

• Like 1

12 λεπτά πριν, Vasilis 07 είπε

Δεν βλέπω όμως patriot στην λίστα συμβατότητας που βρήκα παραπάνω.

εγω για 128αρα θα πηγαινα σε αυτην

https://www.e-shop.gr/kingston-sdcs2-128gbsp-canvas-select-plus-128gb-micro-sdxc-100r-a1-c10-single-pack-p-PER.346182

αν και πιστευω οτι και η patriot μια χαρα θα παιζει απλα ο τυπος που εφτιαξε το εξελακι δεν την ειχε δοκιμασει. 

• Thanks 1

1 hour ago, Vasilis 07 said:

Patriot δεν θα επέλεγα για μέσω αποθήκευσης,   είχα πολύ άσχημες εμπειρίες, ειδικά με SSD

Στο excelaki ειναι φανερο οτι υπαρχει προβλημα συμβατοτητος ακομη και με πολυ γνωστα μοντελα καρτων.
Που σημαινει οτι δεν αγοραζουμε στην τυχη, εκτος αν δεν μας πειραζει να κρατησουμε την καρτα για αλλο μηχανακι/χρηση. To λεει και στο κειμενο ο τυπος στο αναλυτικο σαιτ.
Και ναι, 128gb συμφερει τωρα πια, εκτος παλι, αν δεν ασχοληθουμε να κατεβαζουμε αλλα παιχνιδια.

• Έγινε αλλαγή τίτλου σε Φορητή κονσολα R36S @Aliexpress ~23.66€ (με coins) [ΤΕΛΟΣ]
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα να ρωτήσω τους κατόχους r36s, πώς τους φαίνεται το μέγεθος. Το βλέπω αρκετά μικρό και αναρωτιέμαι κατά πόσο βολεύει τα χέρια σας μια κάθετη κονσόλα κι αν θα ήταν πιο βολική μια άλλη οριζόντια όπως το rg35xx. Έχω ένα κινητό με σχεδόν ιδιες διαστάσεις,  εκτος απο το παχος σαφώς και δεν ξερω κατα πόσο θα μπορουσα να καθομαι να παίζω εστω μισή ωρα σε τέτοιου μεγέθους κονσόλα (δεν παιζω παιχνίδια στο κινητό μου), εκτος αν κάνει override η νοσταλγία και ξεχνας διαστάσεις κλπ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια απάντηση.

Edit τυπογραφικά 

Επεξ/σία από gbat

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, gbat είπε

Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα να ρωτήσω τους κατόχους r36s, πώς τους φαίνεται το μέγεθος. Το βλέπω αρκετά μικρό και αναρωτιέμαι κατά πόσο βολεύει τα χέρια σας μια κάθετη κονσόλα κι αν θα ήταν πιο βολική μια άλλη οριζόντια όπως το rg35xx. Έχω ένα κινητό με σχεδόν ιδιες διαστάσεις,  εκτος απο το παχος σαφώς και δεν ξερω κατα πόσο θα μπορουσα να καθομαι να παίζω εστω μισή ωρα σε τέτοιου μεγέθους κονσόλα (δεν παιζω παιχνίδια στο κινητό μου), εκτος αν κάνει override η νοσταλγία και ξεχνας διαστάσεις κλπ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια απάντηση.

Edit τυπογραφικά 

αναλογα το μεγεθος χεριων σου
και εγώ το rg35xx h ηθελα να παρω αλλα αλλο 23€ και αλλο 50-60€
δεν ειναι τυχαιο που ολα τα mainstream handheld τα κανουν οριζοντια τωρα πια

Επεξ/σία από Zengar Zombolt

9 ώρες πριν, Zengar Zombolt είπε

αναλογα το μεγεθος χεριων σου
και εγώ το rg35xx h ηθελα να παρω αλλα αλλο 23€ και αλλο 50-60€
δεν ειναι τυχαιο που ολα τα mainstream handheld τα κανουν οριζοντια τωρα πια

Aυτό ακριβώς σκέφτομαι κι εγώ. Άρα αν η τιμή ήταν η ίδια, φανταζομαι οι περισσότεροι θα επιλέγατε το rg35xx-h? Αν δεν κάνω λάθος όμως δεν υποστηρίζει τα ιδια παιχνίδια με το r36s, άρα αποτελεί κι αυτο κριτήριο.

23 λεπτά πριν, gbat είπε

Aυτό ακριβώς σκέφτομαι κι εγώ. Άρα αν η τιμή ήταν η ίδια, φανταζομαι οι περισσότεροι θα επιλέγατε το rg35xx-h? Αν δεν κάνω λάθος όμως δεν υποστηρίζει τα ιδια παιχνίδια με το r36s, άρα αποτελεί κι αυτο κριτήριο.

Πάνω κάτω τα ίδια είναι αυτά. Όταν πήρα το πρώτο στο BF ήμουν ανάμεσα στο RG35 και στο Miyo miny plus. Έπαιζαν τότε στα 40-50 Ευρώ. Επέλεξα το δεύτερο λόγο καλύτερης υποστήριξης-κοινότητας και το ότι το βασικό χαραχτηριστικό του RG35 (HDMI) μου είναι αδιάφορο καθώς δεν πρόκειται να βάλω ποτέ τέτοια κονσόλα σε TV.

3 ώρες πριν, Vasilis 07 είπε

Πάνω κάτω τα ίδια είναι αυτά. Όταν πήρα το πρώτο στο BF ήμουν ανάμεσα στο RG35 και στο Miyo miny plus. Έπαιζαν τότε στα 40-50 Ευρώ. Επέλεξα το δεύτερο λόγο καλύτερης υποστήριξης-κοινότητας και το ότι το βασικό χαραχτηριστικό του RG35 (HDMI) μου είναι αδιάφορο καθώς δεν πρόκειται να βάλω ποτέ τέτοια κονσόλα σε TV.

Όταν λες "πάνω κάτω τα ίδια", εννοείς τα παιχνίδια που υποστηρίζουν ή γενικότερα σαν κονσόλες? Το έχω δει και το miyo, αλλά δεν έχω ψάξει ακομα τις διαφορές του με το r36s κι επίσης βλέπω την αγάπη που έχουν εδώ οι περισσότεροι για το τελευταίο, γι' αυτό και το κοίταζα πιο σοβαρά να το αγοράσω. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...