ReBeLoS Δημοσ. 20 Ιουνίου Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 30 λεπτά πριν, dreaming123 είπε Με το true image που το έκανα backup και μετά recovery σε άλλη κάρτα κατά περίεργο τρόπο δεν μπήκαν όλα τα παιχνίδια 😮 Για backup και recovery με το συγκεκριμένο. https://win32diskimager.org/ Και δεν ξέρω αν έπαιξε ρόλο αλλά format τη κάρτα την έκανα με αυτό. https://www.sdcard.org/downloads/formatter/ Σήμερα δοκιμασμένο. Εβαλες το updated arkos v2 που αποτι διαβασα λυνει διαφορα θεματακια η απλα εκανες backup την μαμα καρτα και recover στη νεα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dreaming123 Δημοσ. 20 Ιουνίου Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2 λεπτά πριν, ReBeLoS είπε Εβαλες το updated arkos v2 που αποτι διαβασα λυνει διαφορα θεματακια η απλα εκανες backup την μαμα καρτα και recover στη νεα? Έκανα και όπως είναι και σε άλλη κάρτα έβαλα arkos2 το τελευταίο . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ReBeLoS Δημοσ. 21 Ιουνίου Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 26 λεπτά πριν, dreaming123 είπε Έκανα και όπως είναι και σε άλλη κάρτα έβαλα arkos2 το τελευταίο . Μπορεις να μου πεις αν ακολουθησες καποιο συγκεκριμενο οδηγο για να περασεις το νεο arkos μαζι με τα παιχνιδια? Επειδη σημερα το παρηγγειλα ειπα μπας και ετοιμασω την καρτουλα μεχρι να παραλαβω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dreaming123 Δημοσ. 21 Ιουνίου Share Δημοσ. 21 Ιουνίου Δεν ακολούθησα κανένα οδηγό κατέβασα το τελευταίο image του arkos και το έβαλα στη κάρτα. Μετά θέλει να βάλεις roms κτλ αλλά δεν ασχολήθηκα περαιτέρω . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CHRISGCA Δημοσ. 21 Ιουνίου Share Δημοσ. 21 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε ολους, Μολις πριν 2 ημερες ελαβα το R36S και ειναι το νεο μοντελο. Για να δουλεψει επρεπε να φλασαρω το Arcos και να αντικαταστησω 2 αρχεια dbt επειδη το νεο R36S εχει νεα screen panel v5. Επεξ/σία 21 Ιουνίου από CHRISGCA 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
forgotten Δημοσ. 21 Ιουνίου Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 3 λεπτά πριν, CHRISGCA είπε Καλησπέρα σε ολους, Μολις πριν 2 ημερες ελαβα το R36S και ειναι το νεο μοντελο. Για να δουλεψει επρεπε να φλασαρω το Arcos και να αντικαταστησω 2 αρχεια dbt επειδη το νεο R36S εχει νεα screen panel v5. Γενικώς με τις οθονες τα κανανε μανταρα, δυστυχώς ότι πληρώνεις παίρνεις εμένα το r36 πεθάνει η οθόνη ξαφνικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggos88 Δημοσ. 21 Ιουνίου Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Βρηκα αυτον τον οδηγό νέου χρήστη απο το reddit. Πολλές χρήσιμες πληροφορίες ακόμα και ποιές sd cards ειναι συμβατές και μή. https://ko-fi.com/Post/R3XS-Comprehensive-Guide-X8X6UJY00 Επεξ/σία 21 Ιουνίου από vaggos88 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ReBeLoS Δημοσ. 21 Ιουνίου Share Δημοσ. 21 Ιουνίου εγω πηρα μια KINGSTON SDCS2/64GBSP CANVAS SELECT PLUS 64GB MICRO SDXC 100R A1 C10 και μολις την παραλαβω θα κανω την διαδικασια να βαλω το νεο arkos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdikr Δημοσ. 21 Ιουνίου Share Δημοσ. 21 Ιουνίου Υπάρχει διαθέσιμο μέσα απο το coins στα $37,7 βάζεις και το SS4 και βγαίνει στα 24 και κάτι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggos88 Δημοσ. 21 Ιουνίου Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 1 ώρα πριν, ReBeLoS είπε εγω πηρα μια KINGSTON SDCS2/64GBSP CANVAS SELECT PLUS 64GB MICRO SDXC 100R A1 C10 και μολις την παραλαβω θα κανω την διαδικασια να βαλω το νεο arkos Την ιδια πηρα και εγω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ReBeLoS Δημοσ. 21 Ιουνίου Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 6 λεπτά πριν, vaggos88 είπε Την ιδια πηρα και εγω. αντε να την παραλαβουμε να την σεταρουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
foler79 Δημοσ. 21 Ιουνίου Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 23 ώρες πριν, dreaming123 είπε Με το true image που το έκανα backup και μετά recovery σε άλλη κάρτα κατά περίεργο τρόπο δεν μπήκαν όλα τα παιχνίδια 😮 Για backup και recovery με το συγκεκριμένο. https://win32diskimager.org/ Και δεν ξέρω αν έπαιξε ρόλο αλλά format τη κάρτα την έκανα με αυτό. https://www.sdcard.org/downloads/formatter/ Σήμερα δοκιμασμένο. Παρέλαβα σήμερα το δεύτερο μηχανάκι και έχει το arcos 2. Αν κάνω backup την κάρτα του και μετά recovery σε άλλη sd την οποία θα κουμπωσω στο πρώτο κονσολακι που έχει το παλιό os θα είναι σαν να έκανα ενημέρωση το arcos? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dreaming123 Δημοσ. 21 Ιουνίου Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 53 λεπτά πριν, foler79 είπε Παρέλαβα σήμερα το δεύτερο μηχανάκι και έχει το arcos 2. Αν κάνω backup την κάρτα του και μετά recovery σε άλλη sd την οποία θα κουμπωσω στο πρώτο κονσολακι που έχει το παλιό os θα είναι σαν να έκανα ενημέρωση το arcos? Ναι αλλά και αυτή που έχει το arkos 2 δεν είναι η τελευταία ενημερωμένη . Η τελευταία που έβαλα από την αρχή είναι η Arkos 2.0 (05242024) δηλαδή 24/5/2024. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
foler79 Δημοσ. 22 Ιουνίου Share Δημοσ. 22 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, dreaming123 είπε Ναι αλλά και αυτή που έχει το arkos 2 δεν είναι η τελευταία ενημερωμένη . Η τελευταία που έβαλα από την αρχή είναι η Arkos 2.0 (05242024) δηλαδή 24/5/2024. Καλημέρα . Με αυτή μου ήρθε το δεύτερο κονσολακι. Αλλά και πάλι το need for speed σέρνεται. Επεξ/σία 22 Ιουνίου από foler79 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggos88 Δημοσ. 22 Ιουνίου Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιουνίου @ReBeLoS Ξανα διαθεσιμο σε μαυρο χρωμα στην ιδια τιμη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις