nikx Δημοσ. 20 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2024 Εμένα είχε ερθει με arcos 2.0 ούτε update ήθελε ούτε τίποτα. Το καταλαβαίνεις από το αυτοκόλλητο πίσω αν είναι το νεώτερο μοντέλο.
ReBeLoS Δημοσ. 20 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2024 Επειδη δεν προλαβα αν μπορει καποιος ας ποσταρει αν το δει ξανα διαθεσιμο
tiniakos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2024 1 ώρα πριν, nikx είπε Εμένα είχε ερθει με arcos 2.0 ούτε update ήθελε ούτε τίποτα. Το καταλαβαίνεις από το αυτοκόλλητο πίσω αν είναι το νεώτερο μοντέλο. Βλέπω ότι και εμένα με αυτό ήρθε. Επίσης δε βρήκα SD κάρτα στο πλάι.
tiniakos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2024 Έχεις δίκιο ήταν καλυμμένη με το αυτοκόλλητο της εγγύησης. Το έσκισα βέβαια για να τη βγάλω και να κάνω backup τα αρχεία σε σκληρό.
vaggos88 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2024 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2024 1 ώρα πριν, ReBeLoS είπε Επειδη δεν προλαβα αν μπορει καποιος ας ποσταρει αν το δει ξανα διαθεσιμο Θα εχω το νου μου.
Billator Δημοσ. 20 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2024 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, tiniakos είπε Έχω πάνω από 50 ευρώ σε coins; Υπάρχει τρόπος να τα αξιοποιήσω; Από εδώ που γράφω πιο κάτω, να προτιμάς μόνο όταν έχει global κουπόνια (όπως τώρα) γιατί βγάζει καλύτερο value. (μπορείς να μπεις 3 φορές την ημέρα στο page) Και σχεδόν δωρεάν πράγματα υπάρχουν αν χρειάζεσαι αναλώσιμα βγάζει συνέχεια κολλητικές ταινίες (όλων των τύπων) ή διάφορα άλλα μικρής αξίας και πληρώνεις κάτι τύπου 0,05-0,20 ανά παραγγελία. Σε κάποια όταν αυξάνεις την ποσότητα των αντικειμένων μειώνει την έκπτωση ανά προϊόν οπότε θέλει δοκιμές. Επίσης κάποια έχουν δωρεάν μεταφορικά για άνω των 10ευρώ οπότε μπορεί να χρειαστεί να πάρεις 3-4 κομμάτια και να πληρώνεις μετά έκπτωσης 0,50-1,50 ευρώ τελική. Οπότε από το app στο κινητό: 8 ώρες πριν, Billator είπε - Account --> Coins --> Earn More Coins --> View Super discounts, το page ανοίγει μέχρι 3 φορές (εδώ βγαίνει random αλλά υπάρχει τρόπος να κάνεις λίγο control τις κατηγορίες) Και ΜΟΝΟ με Buy Now , δεν μπορείς να πάρεις την τιμή με add to cart. 2 ώρες πριν, ReBeLoS είπε Επειδη δεν προλαβα αν μπορει καποιος ας ποσταρει αν το δει ξανα διαθεσιμο https://www.aliexpress.com/item/1005006909253818.html 26.43ευρώ αν θες να το πάρεις σήμερα (χρειάζεται 673coins), αλλά μπορεί από αύριο να βγεί ξανά σε στοκ το προηγούμενο, μπορεί και όχι, οπότε να γλιτώσεις 2-3ευρώ παραπάνω. Spoiler Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2024 από Billator 3
ReBeLoS Δημοσ. 20 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2024 14 λεπτά πριν, Billator είπε https://www.aliexpress.com/item/1005006909253818.html 26.43ευρώ αν θες να το πάρεις σήμερα (χρειάζεται 673coins), αλλά μπορεί από αύριο να βγεί ξανά σε στοκ το προηγούμενο, μπορεί και όχι, οπότε να γλιτώσεις 2-3ευρώ παραπάνω. Εχω 2κ coins αλλα δεν τα περνει βαζει μονο 77 coins και βγαινει στα 32,07
Billator Δημοσ. 20 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2024 4 λεπτά πριν, ReBeLoS είπε Εχω 2κ coins αλλα δεν τα περνει βαζει μονο 77 coins και βγαινει στα 32,07 Μπαίνεις από το app στο κινητό --> - Account --> Coins --> Discount Finder --> ή θα σου το πετάξει κατευθείαν ή θα πρέπει να κάνεις αναζήτηση --> Buy Now (οχι add to cart) Δεν μπορεί να μην τα πάρει, απλά πρέπει να το κάνεις σωστά αν δεν στο βγάζει κάτι κάνεις λάθος οπότε ξαναβλέπεις τα βήματα που σου γράφω και προσπαθείς ξανά. Αγοράζω κοντά 1 χρόνο από το discount finder εκεί βγάζουν νόημα οι πόντοι και τώρα βγάζουν ακόμα μεγαλύτερο value από το νέο page super discount products αλλά δεν μπορείς να κάνεις αναζήτηση σε αυτό το page. 1
Arkin Δημοσ. 20 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2024 Μην ξεχνατε και το quidco δινει 6.5% cashback απο aliexpress δηλαδη στα 100 ευρω 6.5 ευρω τα περνετε πισω.
ReBeLoS Δημοσ. 20 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2024 17 λεπτά πριν, Billator είπε Μπαίνεις από το app στο κινητό --> - Account --> Coins --> Discount Finder --> ή θα σου το πετάξει κατευθείαν ή θα πρέπει να κάνεις αναζήτηση --> Buy Now (οχι add to cart) Δεν μπορεί να μην τα πάρει, απλά πρέπει να το κάνεις σωστά αν δεν στο βγάζει κάτι κάνεις λάθος οπότε ξαναβλέπεις τα βήματα που σου γράφω και προσπαθείς ξανά. Αγοράζω κοντά 1 χρόνο από το discount finder εκεί βγάζουν νόημα οι πόντοι και τώρα βγάζουν ακόμα μεγαλύτερο value από το νέο page super discount products αλλά δεν μπορείς να κάνεις αναζήτηση σε αυτό το page. done. Εισαι τεραστιος !!!!! 1
ReBeLoS Δημοσ. 20 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2024 λεω να τσιμπησω μια καρτουλα 64αρα επωνυμη. Υπαρχει καποιο βιντεακι με σωστες οδηγιες για να φτιαξω την νεα καρτα και να περασω και τα games να ειναι ετοιμη μεχρι να ερθει η κονσολιτσα ωστε με το που ερθει να την βαλω και να ειναι ετοιμη?
vaggos88 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2024 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2024 3 λεπτά πριν, ReBeLoS είπε λεω να τσιμπησω μια καρτουλα 64αρα επωνυμη. Υπαρχει καποιο βιντεακι με σωστες οδηγιες για να φτιαξω την νεα καρτα και να περασω και τα games να ειναι ετοιμη μεχρι να ερθει η κονσολιτσα ωστε με το που ερθει να την βαλω και να ειναι ετοιμη? Με καθε επιφυλαξη, σε ενα γρηγορο search βρηκα αυτο
ReBeLoS Δημοσ. 20 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2024 4 λεπτά πριν, vaggos88 είπε Με καθε επιφυλαξη, σε ενα γρηγορο search βρηκα αυτο ευχαριστω φιλε μου , βρηκα και εγω βιντεακια απλα ειπα μηπως καποιος εχει καποιο δοκιμασμενο που να το εχει ακολουθησει και χωρις πατεντες να εχει παιξει
dreaming123 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2024 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, ReBeLoS είπε ευχαριστω φιλε μου , βρηκα και εγω βιντεακια απλα ειπα μηπως καποιος εχει καποιο δοκιμασμενο που να το εχει ακολουθησει και χωρις πατεντες να εχει παιξει Με το true image που το έκανα backup και μετά recovery σε άλλη κάρτα κατά περίεργο τρόπο δεν μπήκαν όλα τα παιχνίδια 😮 Για backup και recovery με το συγκεκριμένο. https://win32diskimager.org/ Και δεν ξέρω αν έπαιξε ρόλο αλλά format τη κάρτα την έκανα με αυτό. https://www.sdcard.org/downloads/formatter/ Σήμερα δοκιμασμένο. Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2024 από dreaming123
Προτεινόμενες αναρτήσεις