Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμένα είχε ερθει με arcos 2.0 ούτε update ήθελε ούτε τίποτα.

Το καταλαβαίνεις από το αυτοκόλλητο πίσω αν είναι το νεώτερο μοντέλο.

• Απαντ. 92
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, nikx είπε

Εμένα είχε ερθει με arcos 2.0 ούτε update ήθελε ούτε τίποτα.

Το καταλαβαίνεις από το αυτοκόλλητο πίσω αν είναι το νεώτερο μοντέλο.

Βλέπω ότι και εμένα με αυτό ήρθε. 

Επίσης δε βρήκα SD κάρτα στο πλάι. 

Δημοσ.

Έχεις δίκιο ήταν καλυμμένη με το αυτοκόλλητο της εγγύησης. Το έσκισα βέβαια για να τη βγάλω και να κάνω backup τα αρχεία σε σκληρό. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ReBeLoS είπε

Επειδη δεν προλαβα αν μπορει καποιος ας ποσταρει αν το δει ξανα διαθεσιμο

Θα εχω το νου μου. 

• Έγινε αλλαγή τίτλου σε Φορητή κονσολα R36S @Aliexpress 25€ (με coins) ΤΕΛΟΣ
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, tiniakos είπε

Έχω πάνω από 50 ευρώ σε coins; 

Υπάρχει τρόπος να τα αξιοποιήσω; 

Από εδώ που γράφω πιο κάτω, να προτιμάς μόνο όταν έχει global κουπόνια (όπως τώρα) γιατί βγάζει καλύτερο value. (μπορείς να μπεις 3 φορές την ημέρα στο page)

Και σχεδόν δωρεάν πράγματα υπάρχουν αν χρειάζεσαι αναλώσιμα βγάζει συνέχεια κολλητικές ταινίες (όλων των τύπων) ή διάφορα άλλα μικρής αξίας και πληρώνεις κάτι τύπου 0,05-0,20 ανά παραγγελία. Σε κάποια όταν αυξάνεις την ποσότητα των αντικειμένων μειώνει την έκπτωση ανά προϊόν οπότε θέλει δοκιμές. Επίσης κάποια έχουν δωρεάν μεταφορικά για άνω των 10ευρώ οπότε μπορεί να χρειαστεί να πάρεις 3-4 κομμάτια και να πληρώνεις μετά έκπτωσης 0,50-1,50 ευρώ τελική. 

Οπότε από το app στο κινητό:

8 ώρες πριν, Billator είπε

- Account --> Coins --> Earn More Coins --> View Super discounts, το page ανοίγει μέχρι 3 φορές (εδώ βγαίνει random αλλά υπάρχει τρόπος να κάνεις λίγο control τις κατηγορίες)

Και ΜΟΝΟ με Buy Now , δεν μπορείς να πάρεις την τιμή με add to cart

2 ώρες πριν, ReBeLoS είπε

Επειδη δεν προλαβα αν μπορει καποιος ας ποσταρει αν το δει ξανα διαθεσιμο

https://www.aliexpress.com/item/1005006909253818.html

26.43ευρώ αν θες να το πάρεις σήμερα (χρειάζεται 673coins), αλλά μπορεί από αύριο να βγεί ξανά σε στοκ το προηγούμενο, μπορεί και όχι, οπότε να γλιτώσεις 2-3ευρώ παραπάνω. 

Spoiler

spacer.png

Επεξ/σία από Billator
  • Like 3
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Billator είπε

https://www.aliexpress.com/item/1005006909253818.html

26.43ευρώ αν θες να το πάρεις σήμερα (χρειάζεται 673coins), αλλά μπορεί από αύριο να βγεί ξανά σε στοκ το προηγούμενο, μπορεί και όχι, οπότε να γλιτώσεις 2-3ευρώ παραπάνω. 

Εχω 2κ coins αλλα δεν τα περνει βαζει μονο 77 coins και βγαινει στα 32,07

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, ReBeLoS είπε

Εχω 2κ coins αλλα δεν τα περνει βαζει μονο 77 coins και βγαινει στα 32,07

Μπαίνεις από το app στο κινητό --> - Account --> Coins --> Discount Finder --> ή θα σου το πετάξει κατευθείαν ή θα πρέπει να κάνεις αναζήτηση --> Buy Now (οχι add to cart)

Δεν μπορεί να μην τα πάρει, απλά πρέπει να το κάνεις σωστά αν δεν στο βγάζει κάτι κάνεις λάθος οπότε ξαναβλέπεις τα βήματα που σου γράφω και προσπαθείς ξανά.

Αγοράζω κοντά 1 χρόνο από το discount finder εκεί βγάζουν νόημα οι πόντοι και τώρα βγάζουν ακόμα μεγαλύτερο value από το νέο page super discount products αλλά δεν μπορείς να κάνεις αναζήτηση σε αυτό το page.

• Thanks 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Billator είπε

Μπαίνεις από το app στο κινητό --> - Account --> Coins --> Discount Finder --> ή θα σου το πετάξει κατευθείαν ή θα πρέπει να κάνεις αναζήτηση --> Buy Now (οχι add to cart)

Δεν μπορεί να μην τα πάρει, απλά πρέπει να το κάνεις σωστά αν δεν στο βγάζει κάτι κάνεις λάθος οπότε ξαναβλέπεις τα βήματα που σου γράφω και προσπαθείς ξανά.

Αγοράζω κοντά 1 χρόνο από το discount finder εκεί βγάζουν νόημα οι πόντοι και τώρα βγάζουν ακόμα μεγαλύτερο value από το νέο page super discount products αλλά δεν μπορείς να κάνεις αναζήτηση σε αυτό το page.

done. Εισαι τεραστιος !!!!! 

• Like 1
Δημοσ.

λεω να τσιμπησω μια καρτουλα 64αρα επωνυμη. Υπαρχει καποιο βιντεακι με σωστες οδηγιες για να φτιαξω την νεα καρτα και να περασω και τα games να ειναι ετοιμη μεχρι να ερθει η κονσολιτσα ωστε με το που ερθει να την βαλω και να ειναι ετοιμη?

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ReBeLoS είπε

λεω να τσιμπησω μια καρτουλα 64αρα επωνυμη. Υπαρχει καποιο βιντεακι με σωστες οδηγιες για να φτιαξω την νεα καρτα και να περασω και τα games να ειναι ετοιμη μεχρι να ερθει η κονσολιτσα ωστε με το που ερθει να την βαλω και να ειναι ετοιμη?

Με καθε επιφυλαξη, σε ενα γρηγορο search βρηκα αυτο 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, vaggos88 είπε

Με καθε επιφυλαξη, σε ενα γρηγορο search βρηκα αυτο 

ευχαριστω φιλε μου , βρηκα και εγω βιντεακια απλα ειπα μηπως καποιος εχει καποιο δοκιμασμενο που να το εχει ακολουθησει και χωρις πατεντες να εχει παιξει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, ReBeLoS είπε

ευχαριστω φιλε μου , βρηκα και εγω βιντεακια απλα ειπα μηπως καποιος εχει καποιο δοκιμασμενο που να το εχει ακολουθησει και χωρις πατεντες να εχει παιξει

Με το true image που το έκανα backup και μετά recovery σε άλλη κάρτα κατά περίεργο τρόπο δεν μπήκαν όλα τα παιχνίδια 😮

Για backup και recovery με το συγκεκριμένο.

https://win32diskimager.org/

Και δεν ξέρω αν έπαιξε ρόλο αλλά format τη κάρτα την έκανα με αυτό.

https://www.sdcard.org/downloads/formatter/

Σήμερα δοκιμασμένο.

Επεξ/σία από dreaming123
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...