vaggos88 Δημοσ. 20 Ιουνίου Share Δημοσ. 20 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Η γνωστη πλεων φορητη κονσολα σε ακραια χαμηλη τιμη. R36S Μεσω app. + coins + coupon. Χθες βραδυ πηρα ενα με 22€ και σημερα το πρωι αλλο ενα στα 25€ απο το ιδιο μαγαζι. Χωρις coins υπολογιστε +3€ περιπου. Βαλτε promo code SS4 Δωρεαν μεταφορικα χωρις τελωνειο κλπ. Ακομα και αν τελειώσουν και δεν βρειτε αλλου σε παραπλησια τιμή, σε 1-2 ημέρες ίσως ξανα βαλει. Για παραδειγμα αυτο το μαγαζι το ειχε παλι ιδια τιμη πριν δυο ημέρες, εξαντληθηκε και χθες το βραδυ το ξανα εβαλε. Τα sales ειναι μεχρι τις 24/6. Δεν ειναι αναγκη να το παρετε απο το συγκεκριμενο μαγαζι. Μπορει ψαχνωντας στο app να βρειτε και καλυτερη τιμη ακομα στο discount finder η sto big save sale ΥΓ. ειναι type-c. Αγνοήστε το us plug που λέει στην περιγραφη. Ακολουθηστε τα βηματα που λεει ο φιλος Οδηγός για νέους χρήστες της κονσόλας. Spoiler Επεξ/σία 24 Ιουνίου από vaggos88 4 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 20 Ιουνίου Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 28,91 μου βγαινει με coins και κουπονι. Γενικα δε μου αφαιρει για καποιο λογο απο τα coins αρκετα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggos88 Δημοσ. 20 Ιουνίου Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Dantε είπε 28,91 μου βγαινει με coins και κουπονι. Γενικα δε μου αφαιρει για καποιο λογο απο τα coins αρκετα. Απο το app? Μπηκες στο προφιλ σου στο coins page? Δοκιμασε να το αφαιρεσεις απο το καλαθι και να το προσθεσεις παλι. μου το εκανε χθες αυτο. Επεξ/σία 20 Ιουνίου από vaggos88 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Innersense Δημοσ. 20 Ιουνίου Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 5 minutes ago, Dantε said: 28,91 μου βγαινει με coins και κουπονι. Γενικα δε μου αφαιρει για καποιο λογο απο τα coins αρκετα. Ομοίως. Το 22€ ήταν όντως προκλητική τιμή 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 20 Ιουνίου Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 4 λεπτά πριν, vaggos88 είπε Απο το app? Μπηκες στο προφιλ σου στο coins page? Δοκιμασε να το αφαιρεσεις απο το καλαθι και να το προσθεσεις παλι. μου το εκανε χθες αυτο Η αληθεια ειναι οτι δε δοκιμασα απο το app. Οπως και να εχει το παραγγειλα στα 28,45 που βγηκε μετα απο λιγη προσπαθεια κτλ. Πολυ καλη τιμη και παλι. Τα 22 ηταν οντως τρομερο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billator Δημοσ. 20 Ιουνίου Share Δημοσ. 20 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Πέφτει και πιο κατω ανάλογα από που το πάρεις, χθες από το super discount page έβγαινε 18€, τώρα μου το δείχνει από το discount finder 23€ (και οι 2 σελίδες είναι από το mobile app) Επεξ/σία 20 Ιουνίου από Billator 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggos88 Δημοσ. 20 Ιουνίου Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 3 λεπτά πριν, Billator είπε Πέφτει και πιο κατω ανάλογα από που το πάρεις, χθες από το super discount page έβγαινε 18€, τώρα μου το δείχνει από το discount finder 23€ (και οι 2 σελίδες είναι από το mobile app) 18? 😮 Ναι μονο απο app πεφτουν τοσο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Engimek Δημοσ. 20 Ιουνίου Share Δημοσ. 20 Ιουνίου -Λέει us plug type. Δηλαδή περιλαμβάνει ένα type c φορτιστή αμερικάνικο και εμείς θα είμαστε οκ με δικό μας type c φορτιστή? -Battery life = 8 hrs στην περιγραφή, και λίγο πιο κάτω σε μια από τις εικόνες γράφει battery life = 4 hrs. Κάποιος που το έχει ήδη αγοράσει μπορεί να μας πει τι ισχύει περίπου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billator Δημοσ. 20 Ιουνίου Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 7 λεπτά πριν, vaggos88 είπε 18? 😮 Ναι μονο απο app πεφτουν τοσο. Γενικά το super discount page μαζί με τα global κουπόνια που παίζουν τώρα, μου έχουν κάνει ζημιά 😋 Είχα 140€ σε coins και μου έμειναν 15€. Ειδικά σε xiaomi gadgets μου έβγαζε τρομερές τιμές, στόκαρα δωράκια για τις υποχρεώσεις για όλη την χρονιά. Σε σαπιο oem προϊόντα η έκπτωση είναι μεγαλύτερη, ενώ στα branded είναι έκπτωση 45-60% το μέγιστο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggos88 Δημοσ. 20 Ιουνίου Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 23 λεπτά πριν, Engimek είπε -Λέει us plug type. Δηλαδή περιλαμβάνει ένα type c φορτιστή αμερικάνικο και εμείς θα είμαστε οκ με δικό μας type c φορτιστή? -Battery life = 8 hrs στην περιγραφή, και λίγο πιο κάτω σε μια από τις εικόνες γράφει battery life = 4 hrs. Κάποιος που το έχει ήδη αγοράσει μπορεί να μας πει τι ισχύει περίπου? Η μπαταρια ειναι αναλογα και τι θα παιξεις, οσον αφορα το plug αυτα φορτιζουν με usb. γιατι το γραφει εκει δεν ξερω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mifune Δημοσ. 20 Ιουνίου Share Δημοσ. 20 Ιουνίου Αν πάρω 2, μπορώ να παίζω multiplayer με το ανήψι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rapidrag Δημοσ. 20 Ιουνίου Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 31 λεπτά πριν, Billator είπε Γενικά το super discount page μαζί με τα global κουπόνια που παίζουν τώρα, μου έχουν κάνει ζημιά 😋 Είχα 140€ σε coins και μου έμειναν 15€. Ειδικά σε xiaomi gadgets μου έβγαζε τρομερές τιμές, στόκαρα δωράκια για τις υποχρεώσεις για όλη την χρονιά. Σε σαπιο oem προϊόντα η έκπτωση είναι μεγαλύτερη, ενώ στα branded είναι έκπτωση 45-60% το μέγιστο. Τώρα το πρωί, ακόμα και μέσω app, δεν κάνει έκπτωση πάνω από 2% στα coins, όποτε δεν το βρίσκεις κάτω από 28euro 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billator Δημοσ. 20 Ιουνίου Share Δημοσ. 20 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, rapidrag είπε Τώρα το πρωί, ακόμα και μέσω app, δεν κάνει έκπτωση πάνω από 2% στα coins, όποτε δεν το βρίσκεις κάτω από 28euro Λογικά δεν ψάχνεις καλά 😉👍 - Account --> Coins --> Discount Finder --> ή θα σου το πετάξει κατευθείαν ή θα πρέπει να κάνεις αναζήτηση (αν έχεις ακόμα το κουπόνι το global των 2€ βγαίνει 22€ αρκεί να έχεις coins) - Account --> Coins --> Earn More Coins --> View Super discounts, το page ανοίγει μέχρι 3 φορές (εδώ βγαίνει random αλλά υπάρχει τρόπος να κάνεις λίγο control τις κατηγορίες) Επεξ/σία 20 Ιουνίου από Billator 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rapidrag Δημοσ. 20 Ιουνίου Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 9 λεπτά πριν, Billator είπε Λογικά δεν ψάχνεις καλά 😉👍 Τα συμπεράσματα βγαίνουν λογικά ευκολότερα. - Account --> Coins --> Discount Finder --> ή θα σου το πετάξει κατευθείαν ή θα πρέπει να κάνεις αναζήτηση (αν έχεις ακόμα το κουπόνι το global των 2€ βγαίνει 22€ αρκεί να έχεις coins) - Account --> Coins --> Earn More Coins --> View Super discounts, το page ανοίγει μέχρι 3 φορές (εδώ βγαίνει random αλλά υπάρχει τρόπος να κάνεις λίγο control τις κατηγορίες) Είσαι ωραίος, πήγε να με τουμπάρει ο κινέζος και να μου φάει το 5ευρω, τώρα το βρίσκω στα 23ευρώ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billator Δημοσ. 20 Ιουνίου Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 1 λεπτό πριν, rapidrag είπε Είσαι ωραίος, πήγε να με τουμπάρει ο κινέζος και να μου φάει το 5ευρω, τώρα το βρίσκω στα 23ευρώ! Γενικά από εκεί ότι γράφει ότι παίρνει coins συνήθως κάνει μεγαλύτερη έκπτωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις