Προς το περιεχόμενο

Κάρτα σιμ frog

e1995kati

Προτεινόμενες αναρτήσεις

36 λεπτά πριν, Lewnidas1995 είπε

πολλα παιζουν φιλε. Το ρουτερ οσο πιο καινουριο, τοσο καλυτερο. Απλα αν κανεις δοκιμες με κινητο τελευταιων χρονων μην περιμενεις να δεις ιδια νουμερα στο ρουτερ γιατι τα ρουτερ εχουν πολυ παλαιοτερα τσιπακια απ οτι τα κινητα μας
Εγω στο ιδιο σημειο που το κινητο επιανε 900Mbps με το ρουτερ επιανα 100. Ειναι παρα πολλοι οι παραμετροι

λυση απο οτι φαινεται ειναι starlink η συνδεση σταθερου

• Confused 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

3 hours ago, jimis98 said:

λυση απο οτι φαινεται ειναι starlink η συνδεση σταθερου

οχι. η λυση εαν εχεις καλο σημα ειναι ξεκαθαρα το 5g router. Απλα θα πρεπει να ψαχτεις λιγο παραπανω με την τοποθεσια που θα βαλεις το ρουτερ εαν δεν πιανεις καλο σημα μεσα στο σπιτι. To starlink εχει 350€ εξοπλισμο και 40€ τον μηνα. Για 5g θα εχεις 250€ το ρουτερ και 20€ καλωδια. Παγιο αναλογα την εταιρια που αν πιανεις κοσμοτε παιρνιες την φρογκ με 144€ τον μηνα και τελος.

16 λεπτά πριν, Lewnidas1995 είπε

οχι. η λυση εαν εχεις καλο σημα ειναι ξεκαθαρα το 5g router. Απλα θα πρεπει να ψαχτεις λιγο παραπανω με την τοποθεσια που θα βαλεις το ρουτερ εαν δεν πιανεις καλο σημα μεσα στο σπιτι. To starlink εχει 350€ εξοπλισμο και 40€ τον μηνα. Για 5g θα εχεις 250€ το ρουτερ και 20€ καλωδια. Παγιο αναλογα την εταιρια που αν πιανεις κοσμοτε παιρνιες την φρογκ με 144€ τον μηνα και τελος.

144,00€ τον μήνα? Προφανώς εννοείς 144,00€ εφάπαξ για έναν χρόνο...

Πάει όμως, παλιά η προσφορά με τα unlimited data για έναν χρόνο.

Πλέον 100gb/μήνα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 minutes ago, papaleole said:

144,00€ τον μήνα? Προφανώς εννοείς 144,00€ εφάπαξ για έναν χρόνο...

Πάει όμως, παλιά η προσφορά με τα unlimited data για έναν χρόνο.

Πλέον 100gb/μήνα. 

εισαι σιγουρος; Εγω δεν εχω κανενα θεμα εδω και καιρο !
Aλλα και ετσι να ειναι, το παγιο μπορεις να το πετυχεις και 24-25€ απο τα 33€. Που με το 5g πιθανοτατα θα εχεις και μεγαλυτερη ταχυτητα

Επεξ/σία από Lewnidas1995

17 ώρες πριν, Lewnidas1995 είπε

εισαι σιγουρος; Εγω δεν εχω κανενα θεμα εδω και καιρο !
Aλλα και ετσι να ειναι, το παγιο μπορεις να το πετυχεις και 24-25€ απο τα 33€. Που με το 5g πιθανοτατα θα εχεις και μεγαλυτερη ταχυτητα

Σίγουρος ναι. 

Τι πρόβλημα να έχεις εφόσον έχεις προπληρώσει το unlimited πακέτο? 

Σε εσένα παραμένει unlimted απο την ημερομηνία που το ενεργοποίησες και για έναν χρόνο.  

Από 1/10 πλέον δεν υπάρχει αυτήν η προσφορά της Frog. 

Παρά μόνο 100gb/μήνα για έναν χρόνο με 144,00€ εφάπαξ. 

19 ώρες πριν, Lewnidas1995 είπε

αντε σε κανα μπαλκονι

αν ηταν θα επερνα και την προσφορα με τα απεριοριστα για εναν 1 χρονο

9 hours ago, jimis98 said:

και δεν μπορουν να το διορθωσουν?

ολα φτιαχνονται αν πεσουν λεφτα και αν εχει νοημα να πεσουν λεφτα. και με βαση τι παραπονα μπορει να υπαρχουν.

On 22/10/2024 at 11:00, Lewnidas1995 said:

πολλα παιζουν φιλε. Το ρουτερ οσο πιο καινουριο, τοσο καλυτερο. Απλα αν κανεις δοκιμες με κινητο τελευταιων χρονων μην περιμενεις να δεις ιδια νουμερα στο ρουτερ γιατι τα ρουτερ εχουν πολυ παλαιοτερα τσιπακια απ οτι τα κινητα μας
Εγω στο ιδιο σημειο που το κινητο επιανε 900Mbps με το ρουτερ επιανα 100. Ειναι παρα πολλοι οι παραμετροι

καθε router,κινητο εχει διαφορετικο category για το 4g για παραδειγμα οποτε αυτο εχει σαν αποτελεσμα να μπορει να πιασει διαφορετικες ταχυτητες.

εδω αναφερονται τα cat

CableFree-LTE-UE-CategoriesMay2015-1.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...