jimis98 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2024 17 ώρες πριν, poulinos είπε το τι παροχο θα βαλεις εχει να κανει με τα παρακατω. α.ποιοτητα σηματος και ταχυτητες εκει που εισαι. β.τιμη. γ.τι δωρακια μπορει να δινουν. vodafone την αποκλειω,cosmote ειναι καλο ,για wind δεν εχω ιδεα
poulinos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2024 22 minutes ago, jimis98 said: vodafone την αποκλειω,cosmote ειναι καλο ,για wind δεν εχω ιδεα μονο αν βρεις καποιον να εχει καρτα να σου πει εντυπωσεις.δεν υπαρχει αλλος τροπος
Lewnidas1995 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2024 η νοβα δεν εχει σε κανενα συμβολαιο πραγματικα απεριοριστα οπτοε κοβεται.
poulinos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2024 9 hours ago, Lewnidas1995 said: η νοβα δεν εχει σε κανενα συμβολαιο πραγματικα απεριοριστα οπτοε κοβεται. το μονο οριο ξερω οτι ειναι 50gb περιπου σε roaming.
Lewnidas1995 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2024 1 hour ago, poulinos said: το μονο οριο ξερω οτι ειναι 50gb περιπου σε roaming. εχει οριο ορθης χρησης που μετα απο καποιο ογκο ριχνει ταχυτητα
poulinos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2024 9 hours ago, Lewnidas1995 said: εχει οριο ορθης χρησης που μετα απο καποιο ογκο ριχνει ταχυτητα με βαση ενα Link που βρηκα γραφει οτι ειναι για προσθετα πακετα δεδομενων.δεν ξερω δηλαδη αν ειναι μεσα ολες οι συνδεσεις με τα απεριοριστα δεδομενα.οχι οτι θα φτασω ποτε τα 300gb αλλα ναι για καποιον που μπορει να το χρησιμοποιει στο σπιτι ως Hotspot ή σε καποιο router ειναι πραγματι θεμα.
jimis98 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2024 Στις 12/10/2024 στις 11:09 ΠΜ, poulinos είπε μονο αν βρεις καποιον να εχει καρτα να σου πει εντυπωσεις.δεν υπαρχει αλλος τροπος αρετα δυσκολο
Lewnidas1995 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2024 17 hours ago, poulinos said: με βαση ενα Link που βρηκα γραφει οτι ειναι για προσθετα πακετα δεδομενων.δεν ξερω δηλαδη αν ειναι μεσα ολες οι συνδεσεις με τα απεριοριστα δεδομενα.οχι οτι θα φτασω ποτε τα 300gb αλλα ναι για καποιον που μπορει να το χρησιμοποιει στο σπιτι ως Hotspot ή σε καποιο router ειναι πραγματι θεμα. τα 300gb ειναι απειρα λιγα εαν πεις να το βαλεις για σπιτι ακομη και για ενα ατομο το οποιο βλεπει σειρες/ταινιες.
poulinos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2024 On 14/10/2024 at 10:29, jimis98 said: αρετα δυσκολο den yparχουν πολλοι τροποι. ακομα και διαγραμμα καλυψης να δεις απο τον παροχο κανεις δεν σου λεει οτι θα παιξεις καλα. οποτε πρακτικα για να δεις ποιος παιζει καλα στην περιοχη σου και σε θεμα καλυψης αλλα και σε θεμα ταχυτητας θα πρεπει να βρεις ατομα με sim απο τον καθε παροχο.μπορει να εχεις full σημα αλλα οι ταχυτητες να ειναι χαλια λογω πιταρισμενης κεραιας (πχ τολο με nova). On 14/10/2024 at 15:42, Lewnidas1995 said: τα 300gb ειναι απειρα λιγα εαν πεις να το βαλεις για σπιτι ακομη και για ενα ατομο το οποιο βλεπει σειρες/ταινιες. αν καποιος το κανει για αντικατασταση του σταθερου internet και βλεπει τηλεοραση τα εχει φαει για πλακα.απλα δεν μπορω να καταλαβω αν ισχυει για ολα τα προγραμματα ή για συγκεκριμενα πακετα ανανεωσης. δεν τα εχω φτασει ποτε τα 300 gb λογω οτι σπιτι ειμαι με vdsl και στην δουλεια επισης εχω ιντερνετ.
jimis98 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2024 @poulinos και που το βρίσκεις αυτό το διάγραμμα κάλυψης? παίζει και αυτό το ενδεχόμενο να φαίνεται φουλ σήμα η κεραία για κλήσεις και για ίντερνετ να πέφτει?
poulinos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 50 minutes ago, jimis98 said: @poulinos και που το βρίσκεις αυτό το διάγραμμα κάλυψης? παίζει και αυτό το ενδεχόμενο να φαίνεται φουλ σήμα η κεραία για κλήσεις και για ίντερνετ να πέφτει? καποιοι παροχοι στο site τους δειχνουν ποιες περιοχες καλυπτουν.ναι μπορει να εχειε φουλ σημα αλλα να ειναι πιτα η κεραια και να κατεβαζεις αργα Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2024 από poulinos
jimis98 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2024 15 ώρες πριν, poulinos είπε καποιοι παροχοι στο site τους δειχνουν ποιες περιοχες καλυπτουν.ναι μπορει να εχειε φουλ σημα αλλα να ειναι πιτα η κεραια και να κατεβαζεις αργα που οφειλεται?
Lewnidas1995 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2024 13 hours ago, jimis98 said: που οφειλεται? σε πολλους παραμετρους. Εγω οσο δοκιμαζα του ρουτερ στο μπαλκονι επιασα την καλυτερη ταχυτητα σε σημειο με μια γραμμη σημα , και σε σημειο με φουλ σημα επιανα ελαχιστα.
jimis98 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2024 10 ώρες πριν, Lewnidas1995 είπε σε πολλους παραμετρους. Εγω οσο δοκιμαζα του ρουτερ στο μπαλκονι επιασα την καλυτερη ταχυτητα σε σημειο με μια γραμμη σημα , και σε σημειο με φουλ σημα επιανα ελαχιστα. λες να παιζει το ρουτερ ρολο?
Lewnidas1995 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2024 50 minutes ago, jimis98 said: λες να παιζει το ρουτερ ρολο? πολλα παιζουν φιλε. Το ρουτερ οσο πιο καινουριο, τοσο καλυτερο. Απλα αν κανεις δοκιμες με κινητο τελευταιων χρονων μην περιμενεις να δεις ιδια νουμερα στο ρουτερ γιατι τα ρουτερ εχουν πολυ παλαιοτερα τσιπακια απ οτι τα κινητα μας Εγω στο ιδιο σημειο που το κινητο επιανε 900Mbps με το ρουτερ επιανα 100. Ειναι παρα πολλοι οι παραμετροι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα