Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
17 ώρες πριν, poulinos είπε

το τι παροχο θα βαλεις εχει να κανει με τα παρακατω.

α.ποιοτητα σηματος και ταχυτητες εκει που εισαι.

β.τιμη.

γ.τι δωρακια μπορει να δινουν.

vodafone την αποκλειω,cosmote ειναι καλο ,για wind δεν εχω ιδεα

Δημοσ.
22 minutes ago, jimis98 said:

vodafone την αποκλειω,cosmote ειναι καλο ,για wind δεν εχω ιδεα

μονο αν βρεις καποιον να εχει καρτα να σου πει εντυπωσεις.δεν υπαρχει αλλος τροπος

Δημοσ.
9 hours ago, Lewnidas1995 said:

η νοβα δεν εχει σε κανενα συμβολαιο πραγματικα απεριοριστα οπτοε κοβεται.

το μονο οριο ξερω οτι ειναι 50gb περιπου σε  roaming.

Δημοσ.
1 hour ago, poulinos said:

το μονο οριο ξερω οτι ειναι 50gb περιπου σε  roaming.

εχει οριο ορθης χρησης που μετα απο καποιο ογκο ριχνει ταχυτητα

Δημοσ.
9 hours ago, Lewnidas1995 said:

εχει οριο ορθης χρησης που μετα απο καποιο ογκο ριχνει ταχυτητα

με βαση ενα Link που βρηκα γραφει οτι ειναι για προσθετα πακετα δεδομενων.δεν ξερω δηλαδη αν ειναι μεσα ολες οι συνδεσεις με τα απεριοριστα δεδομενα.οχι οτι θα φτασω ποτε τα 300gb αλλα ναι για καποιον που μπορει να το χρησιμοποιει στο σπιτι ως Hotspot ή σε καποιο router ειναι πραγματι θεμα.

Δημοσ.
Στις 12/10/2024 στις 11:09 ΠΜ, poulinos είπε

μονο αν βρεις καποιον να εχει καρτα να σου πει εντυπωσεις.δεν υπαρχει αλλος τροπος

αρετα δυσκολο

Δημοσ.
17 hours ago, poulinos said:

με βαση ενα Link που βρηκα γραφει οτι ειναι για προσθετα πακετα δεδομενων.δεν ξερω δηλαδη αν ειναι μεσα ολες οι συνδεσεις με τα απεριοριστα δεδομενα.οχι οτι θα φτασω ποτε τα 300gb αλλα ναι για καποιον που μπορει να το χρησιμοποιει στο σπιτι ως Hotspot ή σε καποιο router ειναι πραγματι θεμα.

τα 300gb ειναι απειρα λιγα εαν πεις να το βαλεις για σπιτι ακομη και για ενα ατομο το οποιο βλεπει σειρες/ταινιες.

Δημοσ.
On 14/10/2024 at 10:29, jimis98 said:

αρετα δυσκολο

den yparχουν πολλοι τροποι. ακομα και διαγραμμα καλυψης να δεις απο τον παροχο κανεις δεν σου λεει οτι θα παιξεις καλα. οποτε πρακτικα για να δεις ποιος παιζει καλα στην περιοχη σου και σε θεμα καλυψης αλλα και σε θεμα ταχυτητας θα πρεπει να βρεις ατομα με sim απο τον καθε παροχο.μπορει να εχεις full σημα αλλα οι ταχυτητες να ειναι χαλια λογω πιταρισμενης κεραιας (πχ τολο με nova).

On 14/10/2024 at 15:42, Lewnidas1995 said:

τα 300gb ειναι απειρα λιγα εαν πεις να το βαλεις για σπιτι ακομη και για ενα ατομο το οποιο βλεπει σειρες/ταινιες.

αν καποιος το κανει για αντικατασταση του σταθερου internet και βλεπει τηλεοραση τα εχει  φαει για πλακα.απλα δεν μπορω να καταλαβω αν ισχυει για ολα τα προγραμματα ή για συγκεκριμενα πακετα ανανεωσης. δεν τα εχω φτασει ποτε τα 300 gb λογω οτι σπιτι ειμαι με vdsl και στην δουλεια επισης εχω ιντερνετ.

Δημοσ.

@poulinos και που το βρίσκεις αυτό το διάγραμμα κάλυψης?

παίζει και αυτό το ενδεχόμενο να φαίνεται φουλ σήμα η κεραία για κλήσεις και για ίντερνετ να πέφτει?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
50 minutes ago, jimis98 said:

@poulinos και που το βρίσκεις αυτό το διάγραμμα κάλυψης?

παίζει και αυτό το ενδεχόμενο να φαίνεται φουλ σήμα η κεραία για κλήσεις και για ίντερνετ να πέφτει?

καποιοι παροχοι στο site τους δειχνουν ποιες περιοχες καλυπτουν.ναι μπορει να εχειε φουλ σημα αλλα να ειναι πιτα η κεραια και να κατεβαζεις αργα

Επεξ/σία από poulinos
Δημοσ.
15 ώρες πριν, poulinos είπε

καποιοι παροχοι στο site τους δειχνουν ποιες περιοχες καλυπτουν.ναι μπορει να εχειε φουλ σημα αλλα να ειναι πιτα η κεραια και να κατεβαζεις αργα

που οφειλεται?

Δημοσ.
13 hours ago, jimis98 said:

που οφειλεται?

σε πολλους παραμετρους. 
Εγω οσο δοκιμαζα του ρουτερ στο μπαλκονι επιασα την καλυτερη ταχυτητα σε σημειο με μια γραμμη σημα , και σε σημειο με φουλ σημα επιανα ελαχιστα.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Lewnidas1995 είπε

σε πολλους παραμετρους. 
Εγω οσο δοκιμαζα του ρουτερ στο μπαλκονι επιασα την καλυτερη ταχυτητα σε σημειο με μια γραμμη σημα , και σε σημειο με φουλ σημα επιανα ελαχιστα.

λες να παιζει το ρουτερ ρολο?

Δημοσ.
50 minutes ago, jimis98 said:

λες να παιζει το ρουτερ ρολο?

πολλα παιζουν φιλε. Το ρουτερ οσο πιο καινουριο, τοσο καλυτερο. Απλα αν κανεις δοκιμες με κινητο τελευταιων χρονων μην περιμενεις να δεις ιδια νουμερα στο ρουτερ γιατι τα ρουτερ εχουν πολυ παλαιοτερα τσιπακια απ οτι τα κινητα μας
Εγω στο ιδιο σημειο που το κινητο επιανε 900Mbps με το ρουτερ επιανα 100. Ειναι παρα πολλοι οι παραμετροι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...