jimis98 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 14 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Δηλαδη προτιμας να δωσεις 80 ευρω για 50gb για 6 μηνες, παρα να πεταχτεις Αθηνα/Θεσσαλονικη? Αν οχι τωρα, δεν παιζει να πας καποια στιγμη? Αν οχι τωρα, δεν παιζει να σε εξυπηρετησει φιλος καποια στιγμη? δεν είμαι από αυτές τις πόλεις και δεν έχω κάποιον να στείλω οχι δεν παίζει με τίποτα 15 λεπτά πριν, poulinos είπε μην κοιτας τι δινει ο καθε παροχος.δες τι σε συμφερει σε ογκο δεδομενων ακομα και αν πληρωσεις εσυ την συσκευη. τι εννοείς?
poulinos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 1 hour ago, jimis98 said: δεν είμαι από αυτές τις πόλεις και δεν έχω κάποιον να στείλω οχι δεν παίζει με τίποτα τι εννοείς? Οτι μπορει μια καρτα με απεριοριστα να εχει πχ 20 ευρω τον μηνα και να μην δινει router.και απο την αλλη μπορει μια καρτα με απεριοριστα να κανει 40 ευρω το μηνα για να σου δωσει router. δηλαδη να πληρωνεις το router μεσα στην τιμη. ή να μην σου δινει απεριοριστα ή να μην σου δινει 5g. οποτε πολλες φορες ειναι πιο φτηνο να παρεις μια sim και δικο σου router απο το να παρεις κατι ετοιμο απο τον παροχο.πχ η Cosmote ηξερα οτι το κλειδωνε και σε x location.δεν μπορουσες πχ να το παρεις μαζι σου και να πας σε αλλη περιοχη. 1 hour ago, SabotazNic said: Δηλαδη προτιμας να δωσεις 80 ευρω για 50gb για 6 μηνες, παρα να πεταχτεις Αθηνα/Θεσσαλονικη? Αν οχι τωρα, δεν παιζει να πας καποια στιγμη? Αν οχι τωρα, δεν παιζει να σε εξυπηρετησει φιλος καποια στιγμη? να πας δεν αξιζει.αλλα να παει καποιος γνωστος κτλ ναι θα ηταν ευκολη λυση.λογικα δεν θελουν τιποτα να υποθεσω.απλα πληρωνεις τους λες νουμερο και ετοιμο.σωστα?
jimis98 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 4 λεπτά πριν, poulinos είπε Οτι μπορει μια καρτα με απεριοριστα να εχει πχ 20 ευρω τον μηνα και να μην δινει router.και απο την αλλη μπορει μια καρτα με απεριοριστα να κανει 40 ευρω το μηνα για να σου δωσει router. δηλαδη να πληρωνεις το router μεσα στην τιμη. ή να μην σου δινει απεριοριστα ή να μην σου δινει 5g. οποτε πολλες φορες ειναι πιο φτηνο να παρεις μια sim και δικο σου router απο το να παρεις κατι ετοιμο απο τον παροχο.πχ η Cosmote ηξερα οτι το κλειδωνε και σε x location.δεν μπορουσες πχ να το παρεις μαζι σου και να πας σε αλλη περιοχη. απεριόριστα η cosmote έχει με 34 νομίζω ευρώ η nova απεριόριστα 5g με 26 ευρώ νομίζω
poulinos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 5 minutes ago, jimis98 said: απεριόριστα η cosmote έχει με 34 νομίζω ευρώ η nova απεριόριστα 5g με 26 ευρώ νομίζω βλεπεις και κρινεις.δεν ξερω τιμες.η Nova δινει και με router αλλα ισχυουν καποια ορια.πχ 100 giga full speed και μετα μικροτερη ταχυτητα κτλ.
jimis98 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 1 λεπτό πριν, poulinos είπε βλεπεις και κρινεις.δεν ξερω τιμες.η Nova δινει και με router αλλα ισχυουν καποια ορια.πχ 100 giga full speed και μετα μικροτερη ταχυτητα κτλ. https://nova.gr/statheri-tilefonia/programmata/home-internet#package=2 το mobile ίντερνετ με sim only είναι vfm ?
poulinos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) μετα απο καποια giga ΝΟΜΙΖΩ σου μειωνουν ταχυτητα νομιζω.αλλιως εχεις σιγουρα περιορισμο στα 100 mbps που γραφει.καπου θα τα αναφερει στις λεπτομερειες.αλλα εχεις και τηλεφωνικο αριθμο.αν παρεις μονο sim μπορεις να βρεις χωρις περιορισμους για παραδειγμα αλλα θα δωσεις κανα 200αρι για 5g router.ισως βρεις και στις αγγελιες κανα πιο φτηνο. πχ παραδειγμα σε εμενα. θα μπορουσα να βαλω το προγραμμα με 26 ευρω και να εχω 100mbps σε 5g.(ειτε εχει παραπανω περιορισμο ειτε οχι). αν παρω ομως μια sim χυμα και την βαλω σε ενα router παιζει να βρω προγραμμα με λιγοτερα χρηματα και θα πιανω Full speed.Για μενα full speed εδω που ειμαι ειναι 1000 Mbps σε 5g. 5 minutes ago, jimis98 said: https://nova.gr/statheri-tilefonia/programmata/home-internet#package=2 το mobile ίντερνετ με sim only είναι vfm ? Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου από poulinos
jimis98 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 20 ώρες πριν, poulinos είπε μετα απο καποια giga ΝΟΜΙΖΩ σου μειωνουν ταχυτητα νομιζω.αλλιως εχεις σιγουρα περιορισμο στα 100 mbps που γραφει.καπου θα τα αναφερει στις λεπτομερειες.αλλα εχεις και τηλεφωνικο αριθμο.αν παρεις μονο sim μπορεις να βρεις χωρις περιορισμους για παραδειγμα αλλα θα δωσεις κανα 200αρι για 5g router.ισως βρεις και στις αγγελιες κανα πιο φτηνο. πχ παραδειγμα σε εμενα. θα μπορουσα να βαλω το προγραμμα με 26 ευρω και να εχω 100mbps σε 5g.(ειτε εχει παραπανω περιορισμο ειτε οχι). αν παρω ομως μια sim χυμα και την βαλω σε ενα router παιζει να βρω προγραμμα με λιγοτερα χρηματα και θα πιανω Full speed.Για μενα full speed εδω που ειμαι ειναι 1000 Mbps σε 5g. και τι να κάνω ?
poulinos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 19 hours ago, jimis98 said: και τι να κάνω ? δεν υπαρχει τι κανεις. υπαρχει : διαλέγεις αναλογως την ορεξη σου και τα λεφτα που θες να δωσεις και τις τεχνικες σου γνωσεις. καπου κερδιζεις καπου χανεις.
jimis98 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 6 ώρες πριν, poulinos είπε δεν υπαρχει τι κανεις. υπαρχει : διαλέγεις αναλογως την ορεξη σου και τα λεφτα που θες να δωσεις και τις τεχνικες σου γνωσεις. καπου κερδιζεις καπου χανεις. δεν είμαι σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και αναγκάστηκα θα πρέπει να πας στις έτοιμες λύσεις των παροχών,αν δεν γνωρίζεις
e1995kati Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Η frog σε router tplink 4g παίζει αψογα Η vodafone ολλα απεριόριστα τα δίνει σε προσφορά 19 ευρώ....γενικός το σήμα της βοντα σε δεδομένα είναι χάλια μαύρα.....εγώ έχω αυτήν την στιγμή συμβόλαιο nova bussines 10gb απερ λεπτά και σμσ 10ευρω/μήνα και κάρτα της frog με 60 ευρώ τον χρόνο άρα πάω 15 αν την επερνα τώρα 144 θα ήμουν περίπου στα 22 ευρώ τον μήνα και πάλι θα το προτιμούσα σε σχέση με την άθλια vodafone στην περιοχή μου η κόσμοτε σχεδόν παντού έχει πάνω από 100mgbs.....με την vodafone είχα 15 σε σημείο που η frog έδινε 250 με 5g....
Lewnidas1995 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου On 06/09/2024 at 00:27, e1995kati said: Η frog σε router tplink 4g παίζει αψογα Η vodafone ολλα απεριόριστα τα δίνει σε προσφορά 19 ευρώ....γενικός το σήμα της βοντα σε δεδομένα είναι χάλια μαύρα.....εγώ έχω αυτήν την στιγμή συμβόλαιο nova bussines 10gb απερ λεπτά και σμσ 10ευρω/μήνα και κάρτα της frog με 60 ευρώ τον χρόνο άρα πάω 15 αν την επερνα τώρα 144 θα ήμουν περίπου στα 22 ευρώ τον μήνα και πάλι θα το προτιμούσα σε σχέση με την άθλια vodafone στην περιοχή μου η κόσμοτε σχεδόν παντού έχει πάνω από 100mgbs.....με την vodafone είχα 15 σε σημείο που η frog έδινε 250 με 5g.... γενικα βλεπεις τι σε καλυπτει και κλεινεις αναλογα την εταιραι που σε καλυπτει. Εγω σπιτι μου πιανω μονο κοσμοτε, οι υπολοιπες ουτε κληση εκτακτης αναγκης παιζει να κανουν. Πεταχτηκα μια βολτα Θεσσαλονικη εκανα και την βολτα μου και τα ψωνια μου και τωρα εχω 650/80 mbps Οποιος θελει βρισκει τροπους
e1995kati Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου Είδα στην voda 19.50 ευρώ ολλα απερ και το σκέφτομαι με frog πλέον θα βγαίνει 12 ευρώ τον μήνα 144 τον χρονο
poulinos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου On 05/09/2024 at 22:18, jimis98 said: δεν είμαι σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και αναγκάστηκα θα πρέπει να πας στις έτοιμες λύσεις των παροχών,αν δεν γνωρίζεις αυτο καλως ή κακως το ξερεις εσυ. αν καποιος θελει να ασχοληθει δεν παει σε ετοιμη λυση.αν καποιος θελει να παιξει out of the box παει σε ετοιμη λυση.αλλα γενικα οσα 4g,5g router σεταρα ηταν ευκολο.και σε fritz που εβαλα την sim του κινητου για να κανω τα review ετρεξα τον wizard και επαιξε.
jimis98 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 15 ώρες πριν, poulinos είπε αυτο καλως ή κακως το ξερεις εσυ. αν καποιος θελει να ασχοληθει δεν παει σε ετοιμη λυση.αν καποιος θελει να παιξει out of the box παει σε ετοιμη λυση.αλλα γενικα οσα 4g,5g router σεταρα ηταν ευκολο.και σε fritz που εβαλα την sim του κινητου για να κανω τα review ετρεξα τον wizard και επαιξε. και τι παροχο να έβαζα πλην frog?
poulinos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Δημοσ. 11 Οκτωβρίου On 09/09/2024 at 15:11, jimis98 said: και τι παροχο να έβαζα πλην frog? το τι παροχο θα βαλεις εχει να κανει με τα παρακατω. α.ποιοτητα σηματος και ταχυτητες εκει που εισαι. β.τιμη. γ.τι δωρακια μπορει να δινουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα