Προς το περιεχόμενο

Κάρτα σιμ frog

e1995kati

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα ξέρω ότι μπορεί να είναι χαζή η ερώτηση αλλά η ελπίδα για ψιλοτζαμπε πεθαίνει τελευταία....έχω μια κάρτα unlimited data frog μπορώ με κάποιο τροπο να μεταφέρω τα δεδομένα σε δεύτερη "empty sim" και να χρησιμοποιήουνται ταυτόχρονα.....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

22 hours ago, e1995kati said:

Καλησπέρα ξέρω ότι μπορεί να είναι χαζή η ερώτηση αλλά η ελπίδα για ψιλοτζαμπε πεθαίνει τελευταία....έχω μια κάρτα unlimited data frog μπορώ με κάποιο τροπο να μεταφέρω τα δεδομένα σε δεύτερη "empty sim" και να χρησιμοποιήουνται ταυτόχρονα.....

σε μια αλλη ζωη.καποιοι παροχοι δινουν ,εδιναν 2 sim. αλλα οχι να το κανεις εσυ

Για αυτό ανέβασα θέμα με το wireguard στο fritz αν βάλω αυτό το vpn θα έχω το ίδιο δίκτυο που έχω στο σπίτι(απεριόριστο) κάποτε το χρησιμοποιούσα με την εφαρμογή fritz fon

Οπότε φανταζομουν ότι αντέγραφε τα στοιχεία του σταθ δικτύου δεν ξέρω αν ισχύει το ίδιο και για το ιντερνετ

Στις 20/6/2024 στις 3:12 ΠΜ, e1995kati είπε

επικοινωνησε με το καταστημα frog στην Θεσσαλονικη και παρε μια αλλη frog με 120 ευρω για ενα ολοκληρο ετος με απεριοριστα δεδομενα. 

On 21/06/2024 at 01:42, e1995kati said:

Για αυτό ανέβασα θέμα με το wireguard στο fritz αν βάλω αυτό το vpn θα έχω το ίδιο δίκτυο που έχω στο σπίτι(απεριόριστο) κάποτε το χρησιμοποιούσα με την εφαρμογή fritz fon

Οπότε φανταζομουν ότι αντέγραφε τα στοιχεία του σταθ δικτύου δεν ξέρω αν ισχύει το ίδιο και για το ιντερνετ

κατι εχεις καταλαβει λαθος. εχεις μια καρτα sim με παραδειγμα 100giga.οτι θα κανεις vpn στο fritz και θα εχεις προσβαση στο Fritz δεν λεει τιποτα.αυτο ειναι για να χειριζεσαι απομακρυσμενα το fritz. δεν εχει απολυτως καμια σχεση με τα data στην sim card .το μονο που μπορεις ειναι να κανεις Remote και να κατεβαζεις πραγματα στο pc σου.δεν μπορεις να κανεις χρηση των data ή δεν εχω καταλαβει τι θες να κανεις.

Θέλω με κάποιον τρόπο παρόλο που ίσως φαντάζει ουτοπικό να εκμεταλλεύονται το απερ ίντερνετ του σταθερού στο κινητό μου.....διάβασα διάφορα άρθρα για psiphon113 και hhtp injector δεν ξέρω κατά πόσο όμως λειτουργούν και αυτά τα δύο....και σκεφτόμουν μη τυχόν γίνετε με το wireguard κάτι τετοιο

On 25/06/2024 at 02:57, e1995kati said:

Θέλω με κάποιον τρόπο παρόλο που ίσως φαντάζει ουτοπικό να εκμεταλλεύονται το απερ ίντερνετ του σταθερού στο κινητό μου.....διάβασα διάφορα άρθρα για psiphon113 και hhtp injector δεν ξέρω κατά πόσο όμως λειτουργούν και αυτά τα δύο....και σκεφτόμουν μη τυχόν γίνετε με το wireguard κάτι τετοιο

αν γινοταν αυτο τοτε ενας θα επαιρνε μια sim και αλλα 100 ατομα θα περναμε απο αυτον. ή ενας θα εβαζε vdsl και αλλα 100 ατομα θα περναμε απο αυτον.

Ας κάνω και εγώ την χαζή μου ερώτηση.

Σε κινητό με 2 sim , η μια έχει το ίντερνετ από frog η άλλη είναι η βασική μου sim για τις κλήσεις.

Θα μπορώ να χρησιμοποιώ το ίντερνετ και με τις 2 κάρτες;ς

Ευχαριστώ 

21 λεπτά πριν, Mankon7 είπε

Σε κινητό με 2 sim , η μια έχει το ίντερνετ από frog η άλλη είναι η βασική μου sim για τις κλήσεις.

Ευχαριστώ 

Αν έχεις δυο SIM εσύ καθορίζεις από ποια κάθε φορά παίρνει δεδομένα. 

• Like 1

On 03/07/2024 at 18:43, Mankon7 said:

Ευχαριστώ 

οταν υπαρχουν 2 καρτες τοτε μεσα απο το κινητο σου λεει ποια θα εχει το Internet ή οταν μιλας κατι να γυρναει στο ιντερνετ της αλλης αν δεν ειναι 4g. απο ποια θα βγαινουν οι κλησεις (ειτε το οριζεις απο πριν ειτε το βαζεις always ask) και νομιζω και επιλογη απο που θα φευγουν τα sms

• 1 μήνα μετά...
Στις 21/6/2024 στις 1:42 ΜΜ, johnmegarythmos είπε

επικοινωνησε με το καταστημα frog στην Θεσσαλονικη και παρε μια αλλη frog με 120 ευρω για ενα ολοκληρο ετος με απεριοριστα δεδομενα. 

υπάρχει ακόμα η προσφορά?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...