kom Δημοσ. 10 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2004 για αυτό εδώ τί λέτε ; Zoom aDSL Modem 5551, Modem/Router/Firewall, USB/Ethernet, PSTN το έχει δοκιμάσει κανείς ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geiasas Δημοσ. 13 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2004 pare cisco ta ypoloipa apla den yparxoun... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kom Δημοσ. 13 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2004 δεν νομίζω να είναι έτσι.....πήρα το us robotics 9106 τελικά στα 170€ http://www.usr-emea.com/products/p-broadband-product.asp?prod=bb-9106&loc=emea Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JiMk Δημοσ. 14 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2004 pare cisco ta ypoloipa apla den yparxoun... Δε νομίζω να είναι έτσι φίλε μου. Όταν αγοράσεις αυτοκίνητο αγόρασε ferrari, τα υπόλοιπα απλά δεν υπάρχουν. Ότι έχεις παίρνεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.