mindtrapper Δημοσ. 2 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2004 Eλα ρε εχει και η Καλαματα dsl? Όχι αλλά για μένα έκαναν μια εξαίρεση Τελικά για το 650 θα πάω απο ότι βλέπω μιας και τo firewall 652R είναι φυσικά ένα δέλεαρ(δε γουστάρω να τρέχω παπαριές στο υπόβαθρο) αλλά τι να κάνω που έχει την διπλάσια τιμή. Μετά το routerako θα χώσω ένα switch για να μοιράσω τη σύνδεση και στο δεύτερο υπολογιστή ****http://www.level1.com/products3.php?sklop=8&id=560148 είδα και αυτό στα 120 ευρω τελική και αρχίζω να ψήνομαι. Το έχει κανείς; Και εγω έτσι είμαι αρχηγέ!
ba_eas Δημοσ. 3 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2004 LL_NEO, kleise vre ta matia kai pare ena zyxel kai xese ola ta alla..... ;)
whiteman7 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2004 eixa ena xpress link tis siemens apolyta eyxaristimenos... alla epeidi xreistika router gia sindesi 4 pc pira to speedtouch para poly eyxaristimenos kai apo ta 2
Xorxhs! Δημοσ. 3 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2004 Epeidh eimai noobas peri adsl modem,an parw to ADSL MODEM ALCATEL SPEEDTOUCH 530 poy proteinei o OTE me 49eurw,lete na exw kapoio problhma me thn adsl grammh poy tha balw ton septembrio?(pstn--adsl) Kai,an katalaba kala h monh diafora me ta ypoloipa modems einai sto oti ta pio akriba exoyn firewall poy den epitrepoyn anoigma pop-up apo asxeta pragamata? To adsl tha to xrhsimopoihsw se 1 PC! Thanks!
whiteman7 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2004 mia xara einai to modemaki file mou. to firewall to rythmizeis kai me software (zone alarm as poume).an to thes gia na katebazeis katebazeis katebazeis katebazei...pare to kai mi topoliskeftese
LL_NEO Δημοσ. 3 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2004 LL_NEO[/b'], kleise vre ta matia kai pare ena zyxel kai xese ola ta alla..... ;) Μάλλον για αυτό με κόβω όρ αυτό Το ένα έχει firewall ενώ το άλλο είναι 4-port και wireless ready. Tough choice γαμώτο...
Xorxhs! Δημοσ. 5 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2004 To MODEM ALCATEL SPEEDTOUCH 530 poy proteinei o OTE me 49eurw tha exei problhma an xrhsimopoihsw dsl provider thn vivodi me pagio dsl toy OTE?
agiosall~ Δημοσ. 5 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2004 μα αν χρησιμοποιεισης vivodi σου δινει δωρο το modem :wink:
ba_eas Δημοσ. 5 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2004 LL_NEO[/b']' date=' kleise vre ta matia kai pare ena zyxel kai xese ola ta alla..... ;)[/quote'] Μάλλον για αυτό με κόβω όρ αυτό Το ένα έχει firewall ενώ το άλλο είναι 4-port και wireless ready. Tough choice γαμώτο... Εγω και με αυτο το Zyxel που έχω ποτε δεν αντιμετώπισα προβλημα... Έχε το στα υπόψιν σου... (Αν δεν έχεις πάρει ακόμα)
Xorxhs! Δημοσ. 5 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2004 μα αν χρησιμοποιεισης vivodi σου δινει δωρο το modem :wink: File mou skopeyw na parw Ote provider alla an den meinw ikanopoihmenos tha allaksw se vivodi
agiosall~ Δημοσ. 5 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2004 Τοτε στο ποστ σου γιατι ειπες οτι θα χρεισιμοποιεισης vivodi???
kom Δημοσ. 10 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2004 να ρωτήσω και εγώ κάτι τώρα......τελικά τα usb modems είναι πιό αργά στην σύνδεση απ'ότι τα ethernet εκτός του ότι τα πρώτα τρώνε πόρους του συστήματος ;
adams Δημοσ. 10 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2004 να ρωτήσω και εγώ κάτι τώρα......τελικά τα usb modems είναι πιό αργά στην σύνδεση απ'ότι τα ethernet εκτός του ότι τα πρώτα τρώνε πόρους του συστήματος ;Ποιο αργα δεν ειναι...οχι..τρωνε resources και δεν αντεχουν πολλα connection's σε p2p προγραμματα,δεν ειναι plug&play σε ολα τα λειτουργικα (linux κ.λ.π)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.