LL_NEO Δημοσ. 31 Ιουλίου 2004 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2004 Τα προβλήματα ξεπεράστηκαν η PSTN γραμμή μου έγινε ISDN και σήμερα με πήραν τηλέφωνο ότι η μετατροπή σε ADSL είναι ΟΚ οπότε ΛΟΓΙΚΑ απο Δευτέρα πάω στον ΟΤΕ για το splitter. Πέραν του splitter to θέμα είναι βέβαια τι ADSL Modem να διαλέξω. Το θέλω (το adsl modem για να μην παρεξηγηθούμε) Router (να συνδέω 2 υπολογιστές με κάποιο τρόπο) όπως είπαμε μιλάμε για ISDN γραμμούλα Και να μην είναι Crypto ή Intracom (στην περίπτωση που κάποιος ανήξερος μου πρότεινε προιόν του Rocco) Thanx αγαπούλες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChrisAce Δημοσ. 31 Ιουλίου 2004 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2004 Exo ena siemens xpresslink ethernet over isdn sto surtari mou. An se endeiaferei ela parto. Mono pou den einai router.. Allios an 8es na agoraseis adsl modem me router tote mhn to skeftesai allo... Pare Zyxel. Ego exo to prestige 652HW kai eimai plhros ikanopoihmenos. Ksereis se ti dslam pano pefteis? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 31 Ιουλίου 2004 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2004 Κι εγω με το siemens 5400 speedstream που ειναι οτι θελεις δεν εχω προβλημα.Απλο και ...κομψο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChrisAce Δημοσ. 31 Ιουλίου 2004 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2004 Nai auto Giannh ofeilo na to omologhso.. Pio oraio emfanisiaka modem den exo ksanadei. Kai einai kai to miso apo to diko mou se mege8os. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LL_NEO Δημοσ. 31 Ιουλίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2004 Kai einai kai to miso apo to diko mou se mege8os. Πάλι περιαυτολογείς... Δεν ξέρω σε τι DSLAM είμαι και απο κει πέρα α) Αγνοώ αν θα μπορώ να το μάθω απο κάπου β) Παίζει να υπάρχει ασυμβατότητα με modem της Zyxel? Ξέρεις που μπορώ να δω τιμούλα για το modem σου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adams Δημοσ. 1 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2004 Eλα ρε εχει και η Καλαματα dsl? Tα zyxel κανουν για ολα τα dslam (ακομη και για vivodi) To τι ειναι στην Καλαματα το μαθαινεις αστο site του oteshop βαζοντας το τηλ σου νουμερο λεει και προτεινομενα modem (αν εναι siemens=ιδιο dslam,intracom..κ.λ.π) Αλλος ενας ευχαριστημενος κατοχος zyxel Tιμουλα.. http://www.mgmanager.gr Του chrisace ειναι ακριβο(εχει πληρες firewall,και wireless,bandwith management κ.λ.π)..μπορεις να πας σε πιο φτηνες λυσεις modem/router π.χ 650R-33 αν δε σε νοιαζει το firewall ή to 652R Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agiosall~ Δημοσ. 1 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2004 Η καλαματα ειναι σε ANKO (Alcatel) DSLAM ρε συμπατριωτη LL_NEO 8) ποτε εκανες την αιτηση εγω περιμενω τους μ@λ@κες 3 βδομαδες (μπαινω στην 4).... :evil: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agiosall~ Δημοσ. 1 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2004 Επισης το zyxel που εχει στο mgmanager ειναι για isdn ή pstn δεν το διεκρινιζει??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adams Δημοσ. 1 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2004 Επισης το zyxel που εχει στο mgmanager ειναι για isdn ή pstn δεν το διεκρινιζει???33=isdn 31=pstn Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deathstar Δημοσ. 1 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2004 Na rotiso kati skeftome na paro auto "Netgear DG834G 54Mbps Wireless ADSL Modem/Router/Switch/Firewall" tha exo kapio prob me ta Dslam? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LL_NEO Δημοσ. 1 Αυγούστου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2004 Eλα ρε εχει και η Καλαματα dsl? Όχι αλλά για μένα έκαναν μια εξαίρεση Τελικά για το 650 θα πάω απο ότι βλέπω μιας και τo firewall 652R είναι φυσικά ένα δέλεαρ(δε γουστάρω να τρέχω παπαριές στο υπόβαθρο) αλλά τι να κάνω που έχει την διπλάσια τιμή. Μετά το routerako θα χώσω ένα switch για να μοιράσω τη σύνδεση και στο δεύτερο υπολογιστή ****http://www.level1.com/products3.php?sklop=8&id=560148 είδα και αυτό στα 120 ευρω τελική και αρχίζω να ψήνομαι. Το έχει κανείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Highlander Δημοσ. 1 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2004 Συμφωνώ για LevelOne. Είναι αξιόπιστα... Καθώς επίσεις και τα SMC με 5 χρονάκια εγγύηση. **http://www.smc-europe.com/english/products/broad/7204BRB.html 104 euros νομίζω. Και στα 2 δεν θα χρειαστείς switch διότι έχουν 4 πόρτες το καθένα. Είναι σημαντική η εγγύηση πάντως.... Τα levelone δεν ξέρω πόση έχουν. και να ξέρετε το εξής. Τα πάντα παίζουν πλέον στην Ελλάδα. Οι κατασκευαστές ενσωμάτωσαν όλα τα πρωτόκολλα γιατί όλοι τους θέλουν να είναι μέσα στο χώρο του DSL ακόμα και στην Ελλάδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2004 Eλα ρε εχει και η Καλαματα dsl? Όχι αλλά για μένα έκαναν μια εξαίρεση Τελικά για το 650 θα πάω απο ότι βλέπω μιας και τo firewall 652R είναι φυσικά ένα δέλεαρ(δε γουστάρω να τρέχω παπαριές στο υπόβαθρο) αλλά τι να κάνω που έχει την διπλάσια τιμή. Μετά το routerako θα χώσω ένα switch για να μοιράσω τη σύνδεση και στο δεύτερο υπολογιστή ****http://www.level1.com/products3.php?sklop=8&id=560148 είδα και αυτό στα 120 ευρω τελική και αρχίζω να ψήνομαι. Το έχει κανείς; Οταν εχεις μεσον μια monica εστω και εγκυο ολα γινοντε Κε mod !!! Οσο γαι το switch πατριδα δεν νομιζω να χρειαζεται.Εγω ο ασχετος , απλα στην πισω πλευρα του modem κουμπωσα το καλωδιο απο την καρτα του Laptop αφου βεβαια ειχα συνδεσει πρωτα το desktop και ειχα κανει τις ρυθμισεις που ειπε η Tellas .Ετσι ομορφα και απλα και αμμεσως το φορητο μπηκε internet και δουλεψε και το δικτυο μεταξυ των δυο pc (για μεταφορα δεδομενων κλπ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LL_NEO Δημοσ. 1 Αυγούστου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2004 Οταν εχεις μεσον μια monica εστω και εγκυο ολα γινοντε Κε mod !!! Πέρνω βαθια αναπνοή και... Έεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεετσι Η πλάκα είναι ότι πήγα στον οδηγό του oteshop για να δω τι modem μου συστήνει και ακόμα λέει ότι δεν έχει διαθέσιμες πόρτες η περιοχή μου. Αλλά όπως είπε και ο Γιάννης... Τέσπα βασιζόμενος σε αυτό που λέει ο "Άγιοι Πάντες" το ότι έχουμε DSLAMs της ALCATEL η οποία είναι μεγάλη εταιρία (όχι σαν κάτι κωλοχανεία που υποστηρίζουν ότι τους κατέβει, ή τέλως πάντων ότι υποστήριζε και το original σχέδιο της πλακέτας που αγόρασαν κοψοχρονιά απο Ρωσία) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agiosall~ Δημοσ. 2 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2004 Κοιτα ll_neo καλη η alcatel καλυτερη τουλαχιστον απο αυτην που αναφερεις αλλα siemens δεν ειναι... υ.γ. το agiosall βγανει απο το αγιος-αλέξανδρος :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.