vadada Δημοσ. 19 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2024 (επεξεργασμένο) Καλησπερα σε ολους!Αγορασα ενα zte 4g router της cosmote για να βαλω 3 tapo καμερες με εθερνετ για παρακολουθηση χωρου.Ενω τις συνδεω και το ρουτερ τις δινει ip στην εφαρμογη δεν συνδεονται.Δοκιμασα στο ρουτερ της σταθερης γραμμης και εκει συνδεονται κανονικα ?Τι μπορει να φταιει ? Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2024 από vadada
e1995kati Δημοσ. 20 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2024 Νομίζω ότι τα δίκτυα κινητής έχουν private ip και όχι public πιθανόν για αυτό δημιούργησε το πρόβλημα που περιγράφεις....τα καταγράφηκα οι κάμερες αλλά και πολλές υπηρεσίες streaming θέλουν public ip για να λειτουργήσουν σωστά..... Η nova συγκεκριμένα να φανταστείς βάζει και αυθερετα τους χρήστες σταθερής σε private είχα και εγώ παρόμοιο θέμα.....στην σταθερή με ένα τηλ σε παν se public στην κινητή δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτο
vadada Δημοσ. 20 Ιουνίου 2024 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2024 42 λεπτά πριν, e1995kati είπε Νομίζω ότι τα δίκτυα κινητής έχουν private ip και όχι public πιθανόν για αυτό δημιούργησε το πρόβλημα που περιγράφεις....τα καταγράφηκα οι κάμερες αλλά και πολλές υπηρεσίες streaming θέλουν public ip για να λειτουργήσουν σωστά..... Η nova συγκεκριμένα να φανταστείς βάζει και αυθερετα τους χρήστες σταθερής σε private είχα και εγώ παρόμοιο θέμα.....στην σταθερή με ένα τηλ σε παν se public στην κινητή δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτο Μου φαινεται λιγο παραξενο αυτο γιατι δεν θα επρεπε να λειτουργουν και τα υπολοιπα που βαζω στην ethernet, πχ το λαπτοπ που δοκιμασα παιρνει κανονικα internet,μονο οι καμερες μου δημιουργουν προβλημα.Και το ποιο παραξενο απ'ολα ειναι οτι οταν μπαινουν στο ρουτερ βλεπω οτι τις δινει ip κανονικα.
dpolal Δημοσ. 20 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2024 5 ώρες πριν, vadada είπε Μου φαινεται λιγο παραξενο αυτο γιατι δεν θα επρεπε να λειτουργουν και τα υπολοιπα που βαζω στην ethernet, πχ το λαπτοπ που δοκιμασα παιρνει κανονικα internet,μονο οι καμερες μου δημιουργουν προβλημα.Και το ποιο παραξενο απ'ολα ειναι οτι οταν μπαινουν στο ρουτερ βλεπω οτι τις δινει ip κανονικα. Καμμία σχέση το λάπτοπ με τις κάμερες. Το πρόβλημα είναι ότι πρέπει η εφαρμογή της TPLink να έχει πρόσβαση σε αυτές από «έξω» και εκεί δημιουργείται θέμα καθώς σκοντάφτει είτε σε ρυθμίσεις ασφαλείας του ZTE είτε σε αυτό που περιέγραψε παραπάνω ο φίλος.
e1995kati Δημοσ. 20 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2024 Σωστά οι κάμερες και ότι έχει να κάνει με βίντεο(stream twitch tv ktlp) έχουν διαφορετικό τρόπο λειτουργίας.....μπορείς να δοκιμάσεις αυτήν την υπηρεσία ν σου δώσει dns με public και βάλε τα στοιχεία στο ρούτερ https://www.noip.com/ 3 ώρες πριν, dpolal είπε Καμμία σχέση το λάπτοπ με τις κάμερες. Το πρόβλημα είναι ότι πρέπει η εφαρμογή της TPLink να έχει πρόσβαση σε αυτές από «έξω» και εκεί δημιουργείται θέμα καθώς σκοντάφτει είτε σε ρυθμίσεις ασφαλείας του ZTE είτε σε αυτό που περιέγραψε παραπάνω ο φίλος. Οι εταιρίες στην κινητή όμως μπορούν να τον αλλάξουν από private σε public ip όπως κάνουν στα σταθερά?
Λύση vadada Δημοσ. 20 Ιουνίου 2024 Μέλος Λύση Δημοσ. 20 Ιουνίου 2024 Βρηκα την λυση μιλωντας με το support της tplink εξωτερικου γιατι οι δικοι μας δεν μπορεσαν.Σεταρισα τις καμερες πρωτα με wifi για να φανουν στην εφαρμογη,και μετα συνδεσα το ethernet,αλλαξα τον κωδικο του wifi για μην μπορουν να συνδεθουν ασυρματα και πλεον λειτουργουν κανονικα μεσω ethernet.Αφηνω το ποστ εδω μηπως βοηθηθει και καποιος αλλος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα