Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα...Ο πατέρας μου κέρδισε στο τουρισμός για όλους σαν συνταξιούχος..

Το κακό είναι ότι δεν είχε κινητό nfc κ του έβαλα εγώ κανονικά την "αυλη" στο πορτοφόλι Google..Του έβαλα μετά ένα άλλο κινητό που έχει nfc αλλά δεν μπορούσα να βρω την "αυλη" πουθενά..

Τι λύσεις έχω τώρα?Υπάρχει κάποια εφαρμογή να κάνω το κινητό του να μπορέσει να πληρώσει ανέπαφα με την κάρτα του τουρισμου?

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Πανος999 είπε

Καλησπέρα...Ο πατέρας μου κέρδισε στο τουρισμός για όλους σαν συνταξιούχος..

Το κακό είναι ότι δεν είχε κινητό nfc κ του έβαλα εγώ κανονικά την "αυλη" στο πορτοφόλι Google..Του έβαλα μετά ένα άλλο κινητό που έχει nfc αλλά δεν μπορούσα να βρω την "αυλη" πουθενά..

Στο αλλο κινητο (με nfc) θα ξανα προσθεσετε την καρτα.

10 ώρες πριν, Πανος999 είπε

Τι λύσεις έχω τώρα?Υπάρχει κάποια εφαρμογή να κάνω το κινητό του να μπορέσει να πληρώσει ανέπαφα με την κάρτα του τουρισμου?

Μπορεις να πληρωσεις με την καρτα ιντερνετικα για την κρατηση του δωματιου. (booking, airbnb επειδη εχουν εδρες εξωτερικο δεν γινεται). Αλλιως, οχι. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Στο αλλο κινητο (με nfc) θα ξανα προσθεσετε την καρτα.

Μπορεις να πληρωσεις με την καρτα ιντερνετικα για την κρατηση του δωματιου. (booking, airbnb επειδη εχουν εδρες εξωτερικο δεν γινεται). Αλλιως, οχι. 

Α..Να δώσω τον αριθμό της κάρτας κ να την περάσουν??Δε νομίζω ότι γίνεται αυτό..Γιατί να ζητάνε τότε υποχρεωτικά κινητό με nfc?

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, Πανος999 είπε

Α..Να δώσω τον αριθμό της κάρτας κ να την περάσουν??Δε νομίζω ότι γίνεται αυτό..Γιατί να ζητάνε τότε υποχρεωτικά κινητό με nfc?

Ειναι μια κανονικη καρτα, απλα αυλη. Οτι ισχυει για τις υπολοιπες, ισχυει και για αυτην. (με περιορισμους 

Ειναι ερωτηματα που εχουν απαντηθει υπερβολικα πολλες φορες. Ειτε βαζεις την καρτα στο site του ξενοδοχειου, ειτε την περνανε στο pos αν υπαρχει η δυνατοτητα πληκτρολογησης, ειτε σε κινητο με nfc.

@Πανος999 πλεον υπαρχουν και οι απαντησεις και στο site τους, και πουθενα δεν βλεπω την λεξη "υποχρεωτικα"

image.png.b8da0b7caf433490d035cad58223300d.png

• Thanks 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Ειναι μια κανονικη καρτα, απλα αυλη. Οτι ισχυει για τις υπολοιπες, ισχυει και για αυτην. (με περιορισμους 

Ειναι ερωτηματα που εχουν απαντηθει υπερβολικα πολλες φορες. Ειτε βαζεις την καρτα στο site του ξενοδοχειου, ειτε την περνανε στο pos αν υπαρχει η δυνατοτητα πληκτρολογησης, ειτε σε κινητο με nfc.

@Πανος999 πλεον υπαρχουν και οι απαντησεις και στο site τους, και πουθενα δεν βλεπω την λεξη "υποχρεωτικα"

image.png.b8da0b7caf433490d035cad58223300d.png

Οκ..Σ ευχαριστώ πολύ...Όταν μίλησα με τη eurobank για να βρούμε μια λύση,μου είπε επί λέξη η υπάλληλος ότι γνωρίζατε από πριν ότι χρειάζεται η τεχνολογία nfc κ δεν μπορώ να κάνω κάτι!

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Πανος999 είπε

Γινεται.
Οπως επισης μπορεις να πας να φας σε καποιο roof garden,σε ξενοδοχειο και να πληρωσεις με αυτη,αρκει φυσικα να το υποστηριζει το ξενοδοχειο.

• Like 1
Δημοσ.
11 hours ago, Πανος999 said:

Παλιά γινόταν σε όλα τα POS... εκεί που έλεγε "παρουσιάστε κάρτα", αντί να εισάγεις τη κάρτα ή να τη περάσεις ανέπαφα... μπορούσες να πληκτρολογήσεις το 12ψηφιο και την ημερομηνία λήξης.

Τώρα που έχουν κλειδωθεί τα πληκτρολόγια των POS (για να λαμβάνουν το ποσό απ'τη ταμειακή/υπολογιστή), ελάχιστα είναι αυτά που επιτρέπουν πληκτρολόγηση κάρτας στο 2ο βήμα. Τα περισσότερα έχουν κλειδομένο πληκτρολόγιο σε όλα τα βήματα της συναλλαγής.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, ekrepali είπε

Παλιά γινόταν σε όλα τα POS... εκεί που έλεγε "παρουσιάστε κάρτα", αντί να εισάγεις τη κάρτα ή να τη περάσεις ανέπαφα... μπορούσες να πληκτρολογήσεις το 12ψηφιο και την ημερομηνία λήξης.

Τώρα που έχουν κλειδωθεί τα πληκτρολόγια των POS (για να λαμβάνουν το ποσό απ'τη ταμειακή/υπολογιστή), ελάχιστα είναι αυτά που επιτρέπουν πληκτρολόγηση κάρτας στο 2ο βήμα. Τα περισσότερα έχουν κλειδομένο πληκτρολόγιο σε όλα τα βήματα της συναλλαγής.

Τι εννοείς έχουν κλειδωμένο πληκτρολόγιο τα pos από πότε και γιατί αφού είναι υποχρεωτική η εισαγωγή pin πάνω από ένα συγκεκριμένο ποσό συναλλαγής όπως επίσης μετά από συγκεκριμένο αριθμό ανέπαφων συναλλαγών.

Δημοσ.
4 minutes ago, vanni said:

Τι εννοείς έχουν κλειδωμένο πληκτρολόγιο τα pos από πότε και γιατί αφού είναι υποχρεωτική η εισαγωγή pin πάνω από ένα συγκεκριμένο ποσό συναλλαγής όπως επίσης μετά από συγκεκριμένο αριθμό ανέπαφων συναλλαγών.

Για PIN εννοείται ξεκλειδώνει... για άλλα πράγματα είναι κλειδωμένο.

Παράδειγμα αν πατήσω μόνος μου ποσό βγάζει "Εισάγετε ποσό από ΦΗΜ (ταμειακή)"

Αν πάω να πληκτρολογήσω αριθμό κάρτας χειροκίνητα βγάζει error.

Φαντάσου πως όταν ξεκίνησε η διασύνδεση με τις ταμειακές, δεν υπήρχε καν επιλογή για δόσεις με πιστωτική... το φτιάξαν ένα μήνα μετά με αναβάθμιση firmware.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...