Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτή έπαιζε πρόσφατα στον Γερμανό λιγότερο από €400 με την προσφορά του Payzy. ΙΜΗΟ δεν είναι τηλεόραση που αξίζει €699.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Desmond Kind είπε

Αξίζει αυτή η τηλεόραση ρε παιδία για gaming? xbox series X έχω

Καλησπέρα,

Η τηλεόραση ειναι ιδανικη για console gaming. Hdmi 2.1, 144hz mini-led. Έχει γίνει αγορά και την χρησιμοποιώ με ps5 και η εμπειρία ειναι καταπληκτική. 

1 ώρα πριν, Narayan είπε

Αυτή έπαιζε πρόσφατα στον Γερμανό λιγότερο από €400 με την προσφορά του Payzy. ΙΜΗΟ δεν είναι τηλεόραση που αξίζει €699.

Κανεις λαθος φιλε μου. Επειδή παρακολουθούσα την προσφορά. Η συγκεκριμένη τηλεόραση 55' δεν έπαιξε ποτε κατω απο 400 ευρω και ουτε πρόκειται να παιξει. Δεν ηταν κατω απο 400 ουτε στις τιμες black friday+ επιστροφή eurobank απο τον Γερμανό. Καλο ειναι να μην λεμε πράγματα τα οποία δεν γνωρίζουμε. Εδώ είμαστε για να βοηθάμε ο ενας τον αλλον και όχι το αντίθετο.

Τωρα για το αν αξιζει η προσφορά ειναι άλλη ιστορία.

• Like 1
Δημοσ.
55 λεπτά πριν, horo είπε

Κανεις λαθος φιλε μου. Επειδή παρακολουθούσα την προσφορά. Η συγκεκριμένη τηλεόραση 55' δεν έπαιξε ποτε κατω απο 400 ευρω και ουτε πρόκειται να παιξει. Δεν ηταν κατω απο 400 ουτε στις τιμες black friday+ επιστροφή eurobank απο τον Γερμανό. Καλο ειναι να μην λεμε πράγματα τα οποία δεν γνωρίζουμε. Εδώ είμαστε για να βοηθάμε ο ενας τον αλλον και όχι το αντίθετο.

Τωρα για το αν αξιζει η προσφορά ειναι άλλη ιστορία.

https://www.germanos.gr/product/televisions/televisions/55’’-60’’/tcl-55c805-55-qled-4k-smart-tv-tileorasi/?productId=20427479&fname=&fvalue=

Αυτή εδώ είναι και για τις πρώτες μέρες της προσφοράς είχαν άλλη αρχική τιμή γύρω στα €580, οπότε με Payzy -25% έβγαινε περίπου €435. ΟΚ όχι κάτω από 400 αλλά το θυμάμαι επειδή ήμουν ανάμεσα σε αυτή και την 845.

Αν θεωρήσουμε πως ισχύει 24μηνη δέσμευση στο συμβόλαιο, είναι 24x €55 = €1,320 τα πάγια, αν κάποιος ήθελε την TV ίσως να αξίζει η προσφορά αλλά ας έχει κατά νου πως έχει παίξει καο φθηνότερα από το MSRP που αναφέρουν.

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, Narayan είπε

https://www.germanos.gr/product/televisions/televisions/55’’-60’’/tcl-55c805-55-qled-4k-smart-tv-tileorasi/?productId=20427479&fname=&fvalue=

Αυτή εδώ είναι και για τις πρώτες μέρες της προσφοράς είχαν άλλη αρχική τιμή γύρω στα €580, οπότε με Payzy -25% έβγαινε περίπου €435. ΟΚ όχι κάτω από 400 αλλά το θυμάμαι επειδή ήμουν ανάμεσα σε αυτή και την 845.

Επειδή και εγω το κοιτούσα απο τις πρωτες μερες μιας και οπως ειπα εχω ηδη την τηλεόραση και ηθελα απο περιέργεια να δω ποσο θα μου έβγαινε τωρα με την προσφορά δεν θυμάμαι να ειχε ποτε τοσο αρχική . Αν είχε τόσο θα ηταν εξαντλημένη απο τις πρώτες μερες μιας και δεν υπάρχει ουτε μια τηλεόραση με αυτα τα χαρακτηριστικά στην τιμη που λες ( με payzy 25% στα 435) . Η φθηνότερη mini led 144hz απο Σκρουτζ εχει 600. 

47 λεπτά πριν, Narayan είπε

Αν θεωρήσουμε πως ισχύει 24μηνη δέσμευση στο συμβόλαιο, είναι 24x €55 = €1,320 τα πάγια, αν κάποιος ήθελε την TV ίσως να αξίζει η προσφορά αλλά ας έχει κατά νου πως έχει παίξει καο φθηνότερα από το MSRP που αναφέρουν.

Για να μείνουμε και στο θεμα του topic θα συμφωνήσω μαζι σου αν και φθηνότερα απο το msrp ηταν παλι μονο σε προωθητικές ενεργειες. Και στην ερώτηση του φιλου ναι ειναι ιδανικη gaming.

• Like 1
Δημοσ.

Ούτε καν. Ένα μέτριο panel με τυρακια.

Στην προσφορά της payzy όντως έπαιζε 400+€ στις 55 και ήταν μια χαρά τιμή. Την έχει πάρει φίλος. Μας το είπαν full array , local dimming, QLED, τώρα μας το λένε mini led... Μη τσιμπάτε. Επίσης το ότι έχει την παραπάνω τεχνολογία δεν σημαίνει απαραίτητα καλό panel. 

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Μακιαβέλλι είπε

Ούτε καν. Ένα μέτριο panel με τυρακια.

Στην προσφορά της payzy όντως έπαιζε 400+€ στις 55 και ήταν μια χαρά τιμή. Την έχει πάρει φίλος. Μας το είπαν full array , local dimming, QLED, τώρα μας το λένε mini led... Μη τσιμπάτε. Επίσης το ότι έχει την παραπάνω τεχνολογία δεν σημαίνει απαραίτητα καλό panel. 

Τι είναι τα τυρακια?

Δημοσ.

Ο φιλος εννοει διαφορα "τεχνασματα". Παρόλα αυτά 

52 λεπτά πριν, Desmond Kind είπε

Μας το είπαν full array , local dimming, QLED, τώρα μας το λένε mini led

ολα αυτα που αναφερεις δεν ειναι το ιδιο και ειναι διαφορετικες τεχνικες διαχειρισης των πιξελς. Όπως προ ειπα η τηλεοραση ειναι εξαιρετικη και μαλλον δεν ειμαι ο μονος καθως συμφνωνουν και αλλοι 60+ χρηστες στο σκρουτζ. Δεν παιρνω καποιο ποσοστο απο την TCL ουτε υπερασπιζομαι την τηλεοραση επειδη την εχω αγορασει. Απλώς εκανα μεγάλη ερευνα αγοράς και σε αυτά τα χρηματα δεν βρηκα κατι καλύτερο. Ναι αν θες να την συγκρινεις με μια oled ή με μια τβ των 1000 ευρω τότε μπορει να σου φαινεται ενα μέτριο πανελ, αν και γνωμη μου δεν ισχυει. 

Όσο αφορά την προσφορα αν αναλογιστείς οτι καποιος παιρνει ιντερνετ,κινητη και σταθερή συν βονταφον τβ τότε αποτελεί καλη προσφορά, μιας και για παραδειγμα η 100αρα κοσμοτε κοστίζει 38 ευρω, δηλαδή 38*24 =912 και εχεις απλως ίντερνετ, ενω με την παρούσα προσφορα εχεις και βονταφον τβ συν μια πολυ καλη (κατα την γνωμη) τηλεοραση, σε περιπτωση φυσικα που εισαι σε διαδικασια αναζητησης νεας τηλεορασης. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, Nickfoxjr είπε

Ενημερωτικά, με 55€ το μήνα, καλύτερα πήγαινε πάρε την tv μόνος σου. 

μου διαφευγει κατι;

για 100αρι με vodafone TV θες περίπου 35. Για 10GB κινητό + απεριοριστα σίγουρα κανα 25αρι. Σύνολο 60€.

Οπότε στα 52€ και φτηνότερα σου βγαίνουν όλα αυτά αν όντως τα θες και παίρνεις την TV με 0 ευρώ

Επεξ/σία από somt
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, somt είπε

μου διαφευγει κατι;

για 100αρι με vodafone TV θες περίπου 35. Για 10GB κινητό + απεριοριστα σίγουρα κανα 25αρι. Σύνολο 60€.

Οπότε στα 52€ και φτηνότερα σου βγαίνουν όλα αυτά αν όντως τα θες και παίρνεις την TV με 0 ευρώ

Για το κινητό που λες με όλα απεριόριστα στη vodafone δίνω 17 ευρώ. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, vlavhs είπε

Για το κινητό που λες με όλα απεριόριστα στη vodafone δίνω 17 ευρώ. 

Χωρις vodafone TV εννοεις προφανώς και χωρίς πάγιο κινητής τηλεφωνίας (εδώ σου δίνει το Vodafone Red 10GB). 

Επεξ/σία από Antretng
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, somt είπε

μου διαφευγει κατι;

Εγώ 2 κινητά και σταθερό 100 mbps στην Cosmote 28€

Προσφορά από μεταφορά γραμμής. 

Επεξ/σία από Nickfoxjr
  • Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Antretng είπε

Χωρις vodafone TV εννοεις προφανώς και χωρίς πάγιο κινητής τηλεφωνίας (εδώ σου δίνει το Vodafone Red 10GB). 

Μιλάω για το κινητό μόνο επειδή ανέφερες σαν νορμάλ τιμή τα 25 ευρώ για 10 gb και κλήσεις απεριόριστες. Με 17 ευρώ όλα απεριόριστα έχω συμβόλαιο στη vodafone. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...