Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
21 ώρες πριν, Shinji ikari είπε

Αυτά είναι γραφικά εικοσαετίας, με ένα gimmick δε σώζεται. Άσε που φαίνεται super tedious παρά fun.

Προσωπικά, ανεξαρτήτως ότι έχω μεγαλώσει με την σειρά The Legend of Zelda, τα γραφικά μου αρέσουν και δεν τα βρίσκω ως ένα μειονέκτημα και να πω “ναι μεν, αλλά έχει ωραίο gameplay” κλπ. Δεν χρειάζεται να τα συγκρίνω με πιο ρεαλιστικά και μοντέρνα, μπορώ να απολαύσω και των μεν και των δε, γιατί είναι ωραίο/α για αυτό που είναι - και προσδίδουν ένα διαφορετικό ύφος που εξυπηρετεί το κάθε παιχνίδι και τον κόσμο του διαφορετικά.

Κατά τα άλλα όλα τα διαφορετικά γούστα είναι σεβαστά και (θα έπρεπε να) είμαστε εδώ να πούμε την γνώμη μας και να ακούσουμε των υπολοίπων και να ανταλλάξομε (όλες τις διαφορετικές) απόψεις χωρίς φιλονικίες. Ίσως και μέσω της ματιάς των άλλων να ανακαλύψουμε κάτι παραπάνω ή να δούμε τα πράγματα λιγάκι διαφορετικά.

(@Shinji ikari μπορεί να απάντησα στην ανάρτησή σου, αλλά απευθύνομαι γενικώς σε όλους)

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 ώρες πριν, AtiX είπε

Το πρόβλημα φίλε μου ξεκινάει από την στιγμή που ένα προσωπικό γούστο γίνεται υποτιμητικό σχόλιο για μερίδα ανθρώπων…

αν δεν έγραφες πχ ότι το παιχνίδι είναι για παιδάκια, δεν θα υπήρχαν τέτοιες αντιδράσεις…

Το παιχνίδι είναι για παιδάκια κατά την προσωπική μου άποψη!

Ήθελα να την γράψω και αυτό έκανα οποίος νοιώθει άσχημα με αυτό τότε να κοιτάξει μέσα του .

Δημοσ.
8 ώρες πριν, kostasfalcon είπε

Ήθελα να την γράψω και αυτό έκανα οποίος νοιώθει άσχημα με αυτό τότε να κοιτάξει μέσα του .

Όλα τα παιχνίδια για παιδάκια είναι… Για το παιδάκι που κρύβουμε μέσα μας όλοι.

Άπλα πες μας ότι δεν είναι για το δικό σου παιδάκι αυτό σου λένε… 😅

• Like 1
Δημοσ.

Η ειρωνία είναι οτί τα παιχνίδια αυτά όπως αυτό του θέματος είναι ακριβώς η κατηγορία που ΔΕΝ παίζουν πλέον τα νέα παιδιά. Όποιος έχει παιδιά, ανήψια κ.α. σε ηλικίες 10-15 ξέρει ότι όλα αυτά παίζουν Fortnite, Call of Duty κ.α. τέτοια. Δεν αγκίζουν puzzle games, indie style κ.α. Άντε με το ζόρι να παίζουν κανένα open world με ωραία γραφικά και άμα είναι πολύ γνωστό.

• Like 2
Δημοσ.
9 ώρες πριν, kostasfalcon είπε

Μα όλα τα παιχνίδια είναι για παιδάκια, το ότι σκοτώνεις κάποιον αντί να συζητάς με αυτόν για να πας παρακάτω στο παιχνίδι το κάνει ενήλικο…. Οι μηχανισμοί και διασκέδαση όμως παραμένει ίδια…

Δημοσ.
2 ώρες πριν, AtiX είπε

Μα όλα τα παιχνίδια είναι για παιδάκια, το ότι σκοτώνεις κάποιον αντί να συζητάς με αυτόν για να πας παρακάτω στο παιχνίδι το κάνει ενήλικο…. Οι μηχανισμοί και διασκέδαση όμως παραμένει ίδια…

Δε νομίζω ότι ένα παιχνίδι με ωμή βία είναι για ένα παιδάκι….το ίδιο λοιπόν για μένα ισχύει και για τους μεγάλους με το εν λόγω game….το κλείνουμε εδώ καλή συνέχεια και να χαρείτε εσείς που θέλετε το παιχνιδάκι αυτο.

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, kostasfalcon είπε

Δε νομίζω ότι ένα παιχνίδι με ωμή βία είναι για ένα παιδάκι….το ίδιο λοιπόν για μένα ισχύει και για τους μεγάλους με το εν λόγω game….το κλείνουμε εδώ καλή συνέχεια και να χαρείτε εσείς που θέλετε το παιχνιδάκι αυτο.

Η διαφορα των παιχνιδιών για παιδιά ή για ενήλικες είναι η βία και το σεξ… αν στα ενήλικα παιχνίδια αφαιρέσεις αυτά τα δυο θα δεις ότι μπορούν άνετα να τα παίξουν και παιδάκια… είναι σαν λες παιχνιδάκι το street fighter και είναι για παιδιά, ενώ εσύ παίζεις mortals compact…

Δημοσ.
On 20/06/2024 at 20:12, EndlessHorizon said:

τα γραφικά μου αρέσουν και δεν τα βρίσκω ως ένα μειονέκτημα και να πω “ναι μεν, αλλά έχει ωραίο gameplay” κλπ. Δεν χρειάζεται να τα συγκρίνω με πιο ρεαλιστικά και μοντέρνα,

Μια που δε μπορει να ανταγωνιστει τα γραφικα των άλλων σε brute force, μπορουσε να παει σε άλλα στιλ, οχι παλι αυτο το μωρουδιστικο χιλιοπαιγμενο. Kαι απο gameplay μπορουσε να ειναι πιο επιθετικο με τη Zelda, οχι καλώ τους εχθρους να σκοτωσουν τους άλλους εχθρους και εγω να κοιταω, μαζι με γριφους που θελουν σκεψη και οχι grind, αμα δεν ειχε το ονομα, θα περναγε απαρατηρητο. Οχι μονο δεν εχει ξαναφτασει ποτε την τελειοτητα του Link to the past στα 3/4 οπτικη αλλά γινεται ολο και χειροτερο.

Δημοσ.
On 20/06/2024 at 10:17, Choronzoon said:

2- 3 εκ μπορεί να φτάσει δε το βλέπω για περισσότερα . Δε πιστεύω πάντως ότι θέλει και κάτι παραπάνω η νιτεντο , φαινετε low budget κυκλοφορία ,είχαν έτοιμα τα assets από το remake του links awakening και το έβγαλαν .

Επίσης δε βλέπω να κάναν κάτι για το θέμα του performance  που ήταν ένα ζήτημα στο links awakening κατά βάση λόγω μηχανής . Ίσα ίσα από το trailer αυτό φάνηκε να είναι και χειρότερο .

Το εξώφυλλο επίσης πολύ μέτριο 

Γενικά ψηλό μέτριο φαινετε χαμένη ευκαιρία μάλλον .

δεν ξερω ποσο θα πουλησει διοτι δεν ειναι μονο το παιχνιδι ειναι και πολλα ατομα που αγοραζουν την κονσολα για αυτο το λογο.σε καθε περιπτωση γενικως τα zelda,mario,pokemon πουλανε.ειτε λιγο ειτε πολυ δεν εχει σημασια .κερδος ειναι και υπαρχουν πολλοι Fans. Προσωπικα και εγω καποια στιγμη ειχα ψηθει να παρω switch μονο για τa zelda.

Δημοσ.

Σας θαυμαζω ειλικρινα. Καταφερνουμε να σκοτωθουμε για ενα παιχνιδι οπως το Zelda. Να ηταν τιποτα Fifa να το καταλαβω.
Διαβασα λιγο γρηγορα τα σχολιο και δεν ειδα σχολιο για την woke ατζεντα.
Κανενας σουπερ αντρακλας δεν ειπε οτι εκει που το κοριτσακι ηταν το αδυναμο και απλα περιμενε τον αντρακλα να την σωσει τωρα η γυναικαρα ειναι η δυνατη και παει να σωσει τον φλωρακο. Τι ετσι θα περασει αυτο παλικαρια μου;
Θελουν να μας κανουν ολους εμας τους σουπερ αντρακλαραδες φλωρακους;  :) :) :) :)

Δημοσ.
1 ώρα πριν, safridia είπε

Σας θαυμαζω ειλικρινα. Καταφερνουμε να σκοτωθουμε για ενα παιχνιδι οπως το Zelda. Να ηταν τιποτα Fifa να το καταλαβω.
Διαβασα λιγο γρηγορα τα σχολιο και δεν ειδα σχολιο για την woke ατζεντα.
Κανενας σουπερ αντρακλας δεν ειπε οτι εκει που το κοριτσακι ηταν το αδυναμο και απλα περιμενε τον αντρακλα να την σωσει τωρα η γυναικαρα ειναι η δυνατη και παει να σωσει τον φλωρακο. Τι ετσι θα περασει αυτο παλικαρια μου;
Θελουν να μας κανουν ολους εμας τους σουπερ αντρακλαραδες φλωρακους;  :) :) :) :)

Εγώ πάλι από το σχολιο σου βλέπω ότι έχεις θέμα μισανδρισμου. Να το κοιτάξεις ,δε διαφέρει σε τίποτα από το μισογυνισμό , η μάλλον διαφέρει στο ότι είναι politically correct στις δυτικές κοινωνίες  και μέχρι στιγμής δεν το έχουν σβήσει το σχόλιο σου .

Τώρα για το ότι είναι η ζελντα πρωταγωνίστρια ,γενικά ήταν κάτι που το fan base ήθελε εδώ και καιρό απλά όπως σωστά έχει ειπωθεί από αλλά μέλη του φόρουμ θα ήταν καλό να υπάρχει και ένα πρωτότυπο gameplay και όχι  κατι σε  στυλ botw η totk αλλά σε 2d

Επίσης αυτό που είπα σε προηγούμενο σχόλιο μου είναι ότι από το trailer το παιχνίδι φαινετε να έχει τρέλα frame drops χειρότερα από το links awakening . Η μηχανή αυτή δε κάνει για το σουίτς γενικά , εφόσον( αν )  δε μπορεί να γίνει  ποιο optimised θα μπορούσαν να κάνουν κάτι άλλο ,αλλά όπως είπα μάλλον είναι μια low budget κυκλοφορία και τελικά μια χαμένη ευκαιρία για ένα τίτλο με τη ζελντα ως main.

Φυσικά μπορεί να κάνω και λάθος θα δούμε 

• Haha 2
Δημοσ.

Nintendo φερε τα παιχνιδια σου στον υπολογιστη και ασε τα αλλα. Ετσι να βγαλεις κατι δις χωρις πολυ κοπο αν θελεις οπως εκανε η sony. 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Choronzoon είπε

Εγώ πάλι από το σχολιο σου βλέπω ότι έχεις θέμα μισανδρισμου. Να το κοιτάξεις ,δε διαφέρει σε τίποτα από το μισογυνισμό , η μάλλον διαφέρει στο ότι είναι politically correct στις δυτικές κοινωνίες  και μέχρι στιγμής δεν το έχουν σβήσει το σχόλιο σου .

Τώρα για το ότι είναι η ζελντα πρωταγωνίστρια ,γενικά ήταν κάτι που το fan base ήθελε εδώ και καιρό απλά όπως σωστά έχει ειπωθεί από αλλά μέλη του φόρουμ θα ήταν καλό να υπάρχει και ένα πρωτότυπο gameplay και όχι  κατι σε  στυλ botw η totk αλλά σε 2d

Επίσης αυτό που είπα σε προηγούμενο σχόλιο μου είναι ότι από το trailer το παιχνίδι φαινετε να έχει τρέλα frame drops χειρότερα από το links awakening . Η μηχανή αυτή δε κάνει για το σουίτς γενικά , εφόσον( αν )  δε μπορεί να γίνει  ποιο optimised θα μπορούσαν να κάνουν κάτι άλλο ,αλλά όπως είπα μάλλον είναι μια low budget κυκλοφορία και τελικά μια χαμένη ευκαιρία για ένα τίτλο με τη ζελντα ως main.

Φυσικά μπορεί να κάνω και λάθος θα δούμε 

Οχι δεν κανεις λαθος. Ποτε.
Φαινεται οτι ξερεις τι λες και εισαι παντα μεσα στο κλιμα.
Οσοι εχουν παρει switch ειναι ξεκαθαρο οτι ενδιαφερονται για λεπτομεριες οπως φωτορεαλιστικα γραφικα, σωστη εκτιναξη αιματος και ΦΥΣΙΚΑ FRAME RATE KAI FRAME DROPS

Η δικια μου ιδεα ειναι να φτιαξουν co-op με δυο παιχτες ο ενας να εχει τον Link και ο αλλος την Zelda και να παιζουν συνεργασια για να βγουν οι πιστες με τα dungeons

Τωρα για τον μισανδρισμο εχεις δικιο, καποτε ημουν και εγω αντρακλαρας που σκοτωνα γριουλες στο δρομο στο Carmagedon, πλεον εχω γινει φλωρακος και περιμενω την γυναικα μου να ερθει να με παρει απο την ημερησια φυλαξη συζηγων παιζοντας φλωροπαιχνιδα που δεν εχουν αιματα, αν ειναι δυνατον

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 hours ago, safridia said:

Οι Ιάπωνες δεν το παίζουν αυτό το παιχνίδι και το έχουν πει, για να τους κατηγορήσει για woke κάποιος πρέπει να έχει πλήρη άγνοια. Το co-op με τη Zelda υπάρχει, Spirit tracks λέγεται. 

Και το woke δεν ειναι αυτο που νομιζεις οτι ειναι, καθολου. Ο πελατης θελει να προβαλλεται σε δυνατους και ομορφους χαρακτηρες, αμα θελω να βλεπω lame μπαζα, κοιταω και στον καθρεφτη.

Tifa.webp.19ccdafe7de967a15bf11e565328a229.webp

Επεξ/σία από Shinji ikari
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...