Deyjandi Δημοσ. 20 Ιουνίου Δημοσ. 20 Ιουνίου 5 ώρες πριν, kostasfalcon είπε Τέτοιου είδους παιχνίδια εμένα με κάνουν και βάζω τα γέλια... Τα παιδάκια να το παίξουν...οι υπόλοιποι τι να πω 😅 απο 18+ μονο cod και doom κλπ (αντρικα παιχνιδια δλδ) 6
papp0us Δημοσ. 20 Ιουνίου Δημοσ. 20 Ιουνίου 5 ώρες πριν, kostasfalcon είπε Τέτοιου είδους παιχνίδια εμένα με κάνουν και βάζω τα γέλια... Τα παιδάκια να το παίξουν...οι υπόλοιποι τι να πω 😅 🤣🤣🤣 Όχι όχι πες μας, μη ξεδιπλώνεις τέτοια αποψάρα και μας τη στερείς μετά, είναι άδικο. 2 1 5
astrial Δημοσ. 20 Ιουνίου Δημοσ. 20 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Θα παιζεις μονο Ζελντα και Σουπερ Μαριο Παρτυ μεχρι να λιωσουν οι παγοι στην Αφροδιτη Επεξ/σία 20 Ιουνίου από astrial 1
Choronzoon Δημοσ. 20 Ιουνίου Δημοσ. 20 Ιουνίου 11 ώρες πριν, poulinos είπε αλλα παλι θα πουλησει σαν ζεστο ψωμακι οπως ΟΛΑ τα zelda 2- 3 εκ μπορεί να φτάσει δε το βλέπω για περισσότερα . Δε πιστεύω πάντως ότι θέλει και κάτι παραπάνω η νιτεντο , φαινετε low budget κυκλοφορία ,είχαν έτοιμα τα assets από το remake του links awakening και το έβγαλαν . Επίσης δε βλέπω να κάναν κάτι για το θέμα του performance που ήταν ένα ζήτημα στο links awakening κατά βάση λόγω μηχανής . Ίσα ίσα από το trailer αυτό φάνηκε να είναι και χειρότερο . Το εξώφυλλο επίσης πολύ μέτριο Γενικά ψηλό μέτριο φαινετε χαμένη ευκαιρία μάλλον .
nick_souvlaki Δημοσ. 20 Ιουνίου Δημοσ. 20 Ιουνίου Πάντως εγώ όσο μεγαλώνω και μειώνεται ο ελεύθερος χρόνος να λιώνω σε παιχνίδια, τόσο πιο πολύ μου αρέσουν τέτοια πιο "απλά" games. Τελευταία απολαμβάνω πολύ περισσότερο παιχνίδια τύπου Dave the diver, Sea of Stars που μοιάζουν πιο indie style, παρά χαοτικά τεράστια open world. Για αυτό μου φαίνεται αρκετά ωραίο το συγκεκριμένο. Άμα είχα switch θα το δοκίμαζα άνετα. 2
Gatilaras Δημοσ. 20 Ιουνίου Δημοσ. 20 Ιουνίου Εμενα παντως στα Zelda μου εχουν λειψει οι κουλοι γριφοι οπως ειχε το Link's Awakening το original,τα Οracle of ages/seasons.
RazielKvlt Δημοσ. 20 Ιουνίου Δημοσ. 20 Ιουνίου 15 ώρες πριν, Shinji ikari είπε Αυτά είναι γραφικά εικοσαετίας, με ένα gimmick δε σώζεται. Άσε που φαίνεται super tedious παρά fun. Κανένας κάτοχος switch δεν ενδιαφέρεται για γραφικά.Τα Zelda είναι κατά βάση puzzle games που απαιτούν χρόνο,υπομονή και σκέψη από τον παίκτη.Θα σε σοκάρω αλλά αυτό για κάποιους είναι το διασκεδαστικό. 10 ώρες πριν, kostasfalcon είπε Τέτοιου είδους παιχνίδια εμένα με κάνουν και βάζω τα γέλια... Τα παιδάκια να το παίξουν...οι υπόλοιποι τι να πω 😅 Το μόνο αστείο εδώ είναι που είσαι άσχετος με τη σειρά και παρόλα αυτά είπες να αφήσεις σχόλιο για να ενημερώσεις όλο το φόρουμ. 4 2
kostasfalcon Δημοσ. 20 Ιουνίου Δημοσ. 20 Ιουνίου 50 λεπτά πριν, RazielKvlt είπε Κανένας κάτοχος switch δεν ενδιαφέρεται για γραφικά.Τα Zelda είναι κατά βάση puzzle games που απαιτούν χρόνο,υπομονή και σκέψη από τον παίκτη.Θα σε σοκάρω αλλά αυτό για κάποιους είναι το διασκεδαστικό. Το μόνο αστείο εδώ είναι που είσαι άσχετος με τη σειρά και παρόλα αυτά είπες να αφήσεις σχόλιο για να ενημερώσεις όλο το φόρουμ. Αγαπητέ μου έξυπνε Είπα την προσωπική μου άποψη εάν δε σου αρέσει μπορείς να την προσπεράσεις…. Δεν είναι του γούστου μου τα μπαρπαδακια Οι δράκοι και τα κοριτσακια Με αυτά τα παιχνίδια. Επίσης πρόσεχε μη δαγκώσεις καταλάθος τη γλώσσα σου 5 ώρες πριν, papp0us είπε 🤣🤣🤣 Όχι όχι πες μας, μη ξεδιπλώνεις τέτοια αποψάρα και μας τη στερείς μετά, είναι άδικο. Ίδια απάντηση και σε σένα μην ξανά γράφω.
papp0us Δημοσ. 20 Ιουνίου Δημοσ. 20 Ιουνίου 7 λεπτά πριν, kostasfalcon είπε Αγαπητέ μου έξυπνε Είπα την προσωπική μου άποψη εάν δε σου αρέσει μπορείς να την προσπεράσεις…. Δεν είναι του γούστου μου τα μπαρπαδακια Οι δράκοι και τα κοριτσακια Με αυτά τα παιχνίδια. Επίσης πρόσεχε μη δαγκώσεις καταλάθος τη γλώσσα σου Ίδια απάντηση και σε σένα μην ξανά γράφω. Ντάξει ρε συ, δεν είχα καταλάβει οτι είσαι τόσο άγριος, θα μπορούσες να μας πεις πρώτα οτι τρώς το σβαν απο την κονσέρβα να δώσεις στίγμα, και μετά να μας εξηγήσεις πως παίζεις μόνο αντρικά παιχνίδια, και όχι παιδικά με μπαρμπαδάκια και δράκους όπως εμείς οι φλώροι. 11
kostasfalcon Δημοσ. 20 Ιουνίου Δημοσ. 20 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 41 λεπτά πριν, papp0us είπε Ντάξει ρε συ, δεν είχα καταλάβει οτι είσαι τόσο άγριος, θα μπορούσες να μας πεις πρώτα οτι τρώς το σβαν απο την κονσέρβα να δώσεις στίγμα, και μετά να μας εξηγήσεις πως παίζεις μόνο αντρικά παιχνίδια, και όχι παιδικά με μπαρμπαδάκια και δράκους όπως εμείς οι φλώροι. Μόνος σου καρφώνεσαι. Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Χίλια συγνώμη που το γούστο μου στο gaming είναι διαφορετικό από το δικό σου! Την ειρωνεία κράτα την για τους φίλους σου και τους γνωστούς σου. Επεξ/σία 20 Ιουνίου από kostasfalcon
papp0us Δημοσ. 20 Ιουνίου Δημοσ. 20 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, kostasfalcon είπε Μόνος σου καρφώνεσαι. Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Χίλια συγνώμη που το γούστο μου στο gaming είναι διαφορετικό από το δικό σου! Την ειρωνεία κράτα την για τους φίλους σου και τους γνωστούς σου. Την ειρωνεία μου την χαρίζω όπου την αξίζουν, δηλαδή συνήθως σε ψευτόμαγκες με πληκτρολόγια που νομίζουν ότι η αποψάρα τους έχει παραπάνω αξία από όση έχει στην πράξη και μειώνουν όσους δεν την ασπάζονται. Αμα δεν αντέχεις κριτική μην εκφέρεις άποψη, τι να κάνουμε τώρα; Δεκτή η συγνώμη σου. Επεξ/σία 20 Ιουνίου από papp0us 4
ZELOMOTH Δημοσ. 20 Ιουνίου Δημοσ. 20 Ιουνίου 12 ώρες πριν, kostasfalcon είπε Τέτοιου είδους παιχνίδια εμένα με κάνουν και βάζω τα γέλια... Τα παιδάκια να το παίξουν...οι υπόλοιποι τι να πω 😅 Ακ να σ πω καμάρ... Και μόνο που μπαίνεις σε ενα θέμα το οποίο δεν σ ενδιαφέρει καν μόνο και μόνο για να το μειώσεις, αυτό απο μόνο του είναι ετσι κι αλλιώς εριστικό.. Σαν να πάω μέσα στην θύρα 7 και να αρχίσω να τους λέω τι μαλ@κιες είναι αυτές που βλέπετε, πηγαίνετε να δείτε τέννις γιατί αυτό αρέσει σ εμένα κτλ κτλ κτλ... Εσυ τι λες να γίνει αμα τους τα πω αυτά? Κολλάει κάπου η στάση μου αυτή? Οχι Εχω θέση εκει??? Οχι Θα γυρίσω ολόκληρος σπίτι μου? ΟΧΙ Εσυ είσαι ηδη σπιτάκι σου και γι αυτό ρίχνεις τις τουφεκίτσες σου οπου σου καπνίσει απ το πληκτρολογιάκι σου??? Ω ναι...
kostasfalcon Δημοσ. 20 Ιουνίου Δημοσ. 20 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, ZELOMOTH είπε Ακ να σ πω καμάρ... Και μόνο που μπαίνεις σε ενα θέμα το οποίο δεν σ ενδιαφέρει καν μόνο και μόνο για να το μειώσεις, αυτό απο μόνο του είναι ετσι κι αλλιώς εριστικό.. Σαν να πάω μέσα στην θύρα 7 και να αρχίσω να τους λέω τι μαλ@κιες είναι αυτές που βλέπετε, πηγαίνετε να δείτε τέννις γιατί αυτό αρέσει σ εμένα κτλ κτλ κτλ... Εσυ τι λες να γίνει αμα τους τα πω αυτά? Κολλάει κάπου η στάση μου αυτή? Οχι Εχω θέση εκει??? Οχι Θα γυρίσω ολόκληρος σπίτι μου? ΟΧΙ Εσυ είσαι ηδη σπιτάκι σου και γι αυτό ρίχνεις τις τουφεκίτσες σου οπου σου καπνίσει απ το πληκτρολογιάκι σου??? Ω ναι... Επειδή κι εσύ θέλεις να το παίξεις έξυπνος…. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να μπαίνει όπου θέλει και να λέει την γνώμη του είτε αρέσει είτε όχι… Σε όποιον δεν του αρέσει την προσπερνάει… Τώρα εάν εσύ εσε ένα παιχνιδάκι με μπαρπαδακια Μπλέκεις την θύρα εφτά ή οτιδήποτε άλλο Αυτό με ξεπερνά. Δηλαδή αν σου το έλεγα μπροστά στα μούτρα σου τι θα έκανες θα Προσπαθούσες να με χτυπήσεις??? Σοβαρευτείτε λίγο ένα παιχνιδάκι είναι Ο καθένας έχει δικαίωμα να του αρέσει η να μην του αρέσει. 2 ώρες πριν, papp0us είπε Την ειρωνεία μου την χαρίζω όπου την αξίζουν, δηλαδή συνήθως σε ψευτόμαγκες με πληκτρολόγια που νομίζουν ότι η αποψάρα τους έχει παραπάνω αξία από όση έχει στην πράξη και μειώνουν όσους δεν την ασπάζονται. Αμα δεν αντέχεις κριτική μην εκφέρεις άποψη, τι να κάνουμε τώρα; Δεκτή η συγνώμη σου. Σου αξίζει ακριβώς ίδια απάντηση που έδωσα λίγο πιο πάνω. Έχετε μεγάλο πρόβλημα, Η άποψη του καθενός είναι προσωπική και πρέπει να είναι σεβαστή, Εκφράσεις όπως ψευτόμαγκας στο είπα και πριν - στα φιλαράκια σου…. Είσαι σ’ ένα forum με δημόσιο σχολιασμό και θα διαβάζεις κι αυτά που σου αρέσουν και αυτά που δε σου αρέσουν τα τελευταία μπορείς να τα προσπερνάς. Επεξ/σία 20 Ιουνίου από kostasfalcon
papp0us Δημοσ. 20 Ιουνίου Δημοσ. 20 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, kostasfalcon είπε . Είσαι σ’ ένα forum με δημόσιο σχολιασμό και θα διαβάζεις κι αυτά που σου αρέσουν και αυτά που δε σου αρέσουν τα τελευταία μπορείς να τα προσπερνάς Σε δημόσιο σχολιασμό προχώρησα και στράβωσες, Αν δε σου αρέσει μπορείς να το προσπεράσεις. Το ποιος έχει μεγάλο πρόβλημα είναι ξεκάθαρο, αλλα δεν φαίνεσαι να είσαι σε θέση να το καταλάβεις. Με δυο πράγματα που έγραψες βέβαια κατάλαβα το γιατί, αλλα θα σε αφήσω να το ανακαλύψεις μόνος σου. 1 ώρα πριν, kostasfalcon είπε Σοβαρευτείτε λίγο ένα παιχνιδάκι είναι Ο καθένας έχει δικαίωμα να του αρέσει η να μην του αρέσει. Αποφάσισε αν έχουμε δικαίωμα να μας αρέσει, ή αν είμαστε παιδάκια και φλώροι που μας αρέσει, γιατί μας μπερδεύεις. Μπορείς να πεις βέβαια και απλά ένα "συγνώμη, είπα μπαρούφα" αλλα ξέρουμε οτι δε θα γίνει αυτό.. ενιχάου, τσίμπα ένα ινγκνορ, γιατι μπήκα και εγώ στο τρυπάκι και χαλάω το θέμα. Επεξ/σία 20 Ιουνίου από papp0us 3
AtiX Δημοσ. 20 Ιουνίου Δημοσ. 20 Ιουνίου 1 ώρα πριν, kostasfalcon είπε Σοβαρευτείτε λίγο ένα παιχνιδάκι είναι Ο καθένας έχει δικαίωμα να του αρέσει η να μην του αρέσει. Το πρόβλημα φίλε μου ξεκινάει από την στιγμή που ένα προσωπικό γούστο γίνεται υποτιμητικό σχόλιο για μερίδα ανθρώπων… αν δεν έγραφες πχ ότι το παιχνίδι είναι για παιδάκια, δεν θα υπήρχαν τέτοιες αντιδράσεις… 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα