Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα.

Θα ήθελα να μου προτείνετε laptop στα 700--800 ευρω που θα μπεί σε διαγνωστικό αυτοκινήτων.

Όπως καταλάβατε θα είναι μέσα στο συνεργείο οπότε καλό θα ήταν να έχει καλή ψύξη.......

Νομίζω 16gb ram και ssd είναι τα στάνταρ αλλά δέν ξέρω , intel ή amd??????

Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας.........

Δημοσ.

εγώ έχω δει 2-3 συνεργεία να το τρέχουν σε παντοφλάκια, τα eePC κλπ μικρά λάπτοπ 10 ιντσών που έδιναν παλιά στα δημοτικά

βρες κάτι καλό μεταχειρισμένο ΠΡΙΝ ξοδευτείς

• Like 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, kyriakidis είπε

Δες πρωτα τα req του προγράμματος μιας και τα περισσότερα διαγνωστικά που έχω δει σε συνεργασία είναι για windows 7

8 λεπτά πριν, Kthulhou είπε

εγώ έχω δει 2-3 συνεργεία να το τρέχουν σε παντοφλάκια, τα eePC κλπ μικρά λάπτοπ 10 ιντσών που έδιναν παλιά στα δημοτικά

βρες κάτι καλό μεταχειρισμένο ΠΡΙΝ ξοδευτείς

Σας ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις σας

Σίγουρα μου δώσατε ένα - δύο μονοπάτια για να ψαχτώ ποιο σωστά

Δημοσ.

Καλησπέρα και πάλι στήν παρέα

Τελικά το πρόγραμμα ειναι καινούργιο και θέλει δεκάρια

Στα 700-800 βλέπω απο ιντελ μεριά 2 δυνατά cores και δεν θυμάμαι πόσα μικρά

και απο αμδ μεριά 8 κανονικά , και αναρωτιέμαι τί είναι καλύτερο....

Μετά απο πλευρά μπαταρίας τι είναι πιο καλό????

Είναι όπως με τα σταθερά?????τα ιντελ θέλουν παραπάνω ρεύμα απο τα αμδ οπότε σου τελειώνει η μπαταρία πιο γρήγορα????

Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας........

Δημοσ.

παρε το πιο φτηνο που  υπαρχει στο σκρουτζ, για ενα προγραμμα το θες θεωρω ειναι πολλα τα χρηματα,"
οτι επεξεργαστη και να παρεις λαπτοπ ειναι, η μπαταρια μετα απο 2 χρονια θα πεφτει η αποδοση της, δεν θα κραταει 2 ωρες αναμονη

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 27/6/2024 στις 7:37 ΠΜ, makiss8 είπε

παρε το πιο φτηνο που  υπαρχει στο σκρουτζ, για ενα προγραμμα το θες θεωρω ειναι πολλα τα χρηματα,"
οτι επεξεργαστη και να παρεις λαπτοπ ειναι, η μπαταρια μετα απο 2 χρονια θα πεφτει η αποδοση της, δεν θα κραταει 2 ωρες αναμονη

Βοήθεια για αγορά φορητού υπολογιστή v.3

Δημοσ.

Καταρχήν θες κάτι σε έως 14' ιδανικά 13.3 για να μπαίνεις και εσύ και το λάπτοπ στο αμάξι . Πες μας τι μάρκα διαγνωστικό έχεις και αν θα βάλεις και τπτ έξτρα , για ηλεκτρικά διαγράμματα , σχέδια κτλ ή θα χεις και 2ο 

• 2 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...