Προς το περιεχόμενο

anydesk

kinitos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά θέλω μια βοήθεια

Πρέπει να γίνει αγορά anydesk .αλλά θέλω 1 πληροφορία και κατά καιρούς βγάζει κάτι προσφορές.

1.η φθηνότερη έκδοση σημαίνει ότι μπορώ το κωδικό να το βάλω σε έως 3 συσκευές αλλά θα μπαίνω από 1 μηχάνημα σε μέχρι 100 αλλά αν πάει να μπει ο άλλος από το δεύτερο πισι τι γίνεται?

Στην δεύτερη έκδοση λέει έως 20 αλλά δεν κατάλαβα αν πληρώνεις έξτρα για να μπαίνεις ταυτόχρονα.

2.εχει κάνεις βρει  καμιά προσφορά?η αν έχει κάνα κωδικό για έκπτωση?

Ευχαριστώ προκαταβολικά

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για δες αυτήν τη δωρεάν λύση.

https://dos.gr/index.php/support/forum/epikinonia-se-pragmatiko-xrono/97-any-dos-gr-i-eksairetiki-lysi-pou-tha-sas-apallaksei-1gia-panta-apo-anydesk-team

Προτάθηκε σε άλλο thread αλλά δεν μπορώ να βρω το post για να το παραθέσω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, micos000 said:

Για δες αυτήν τη δωρεάν λύση.

https://dos.gr/index.php/support/forum/epikinonia-se-pragmatiko-xrono/97-any-dos-gr-i-eksairetiki-lysi-pou-tha-sas-apallaksei-1gia-panta-apo-anydesk-team

Προτάθηκε σε άλλο thread αλλά δεν μπορώ να βρω το post για να το παραθέσω.

Ευχαριστώ θα τον δω αλλά για άλλη λύση.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση που θέλω είναι επειδή έχουν εγκατεστημένο το anydesk και δεν βάζουν κανένα άλλο συν ότι δεν μπορείς να κάνεις εγκατάσταση ούτε καν να αλλάξω πας στο anydesk διότι ζητάει super user pass από τα win .

Άρα μας μένει η λύση πατάει ένας αξεπτ και το έχω όλη μέρα ανοιχτό μέχρι να χρειαστεί να κάνω κάτι (αν χρειαστεί η μέχρι να σβήσει το πισι)

Έχω αγορασμένο από προσφορά το any viewer αλλά δεν μπορώ να το δουλέψω δυστηχως σε αυτήν την περίπτωση

Επεξ/σία από kinitos

7 ώρες πριν, kinitos είπε

Άρα μας μένει η λύση πατάει ένας αξεπτ

Γιατί να πατάει κάποιος "Αποδοχή" αφού μπορείς να ορίσεις κωδικό όταν συνδέεσαι;

spacer.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 hours ago, micos000 said:

Γιατί να πατάει κάποιος "Αποδοχή" αφού μπορείς να ορίσεις κωδικό όταν συνδέεσαι;

spacer.png

Αυτό είπα ότι θέλει κωδικό σαν super user (admin λογικα) για να βάλεις στο anydesk κωδικό δικό σου. Ο κάτοχος δεν θέλει να βάλει μόνιμο κωδικό οχ8 για να μην μπει κάποιος αλλά για να μην μπορείς να κατεβάζεις κάτι.

Εξηγείς ότι βάλε εσύ κωδικό και δώσε το μου αλλά δεν βγάζει νόημα .

Όταν δεν καταλαβαίνουν  η δεν θέλουν να καταλάβουν τότε έχεις θέματα

Επεξ/σία από kinitos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...