mastoras007 Δημοσ. 19 Ιουνίου Share Δημοσ. 19 Ιουνίου Καλησπέρα. Στο χωριό μου δεν υπάρχει σήμα digea και έχουν όλοι όπως και εμείς εγκαταστήσει πιάτο με ένα αποκωδικοποιητή (συγκεκριμένα commander 9500hd) και πιάνουμε κανάλια έτσι. Επειδή δεν πιάναμε τίποτα εδώ και πολύ καιρό και εδώ τεχνικός δεν έρχεται το παλεύω μόνος μου. Έχω αλλάξει μάτι και καλώδιο. Το πρόβλημα μου είναι τώρα ότι δεν μπορώ να βρω τον κατάλληλο δορυφόρο για να κεντραρω σε αυτόν το πιάτο. Νόμιζα είναι ο eutelsat 3b αλλά δεν βρίσκω σήμα πουθενά σε αυτόν. Μετά έψαξα και είδα ότι είναι ο eutelsat 9B αυτός που εκπέμπει ελληνικά αλλά δεν είναι στην λίστα των δορυφόρων.. ούτε ο Hellas sat 3 και 4, έχω τον Hellas sat 2 και eutelsat 9A, αλλά κανάλια ελληνικά δεν βρίσκω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasbm Δημοσ. 19 Ιουνίου Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2 hours ago, mastoras007 said: Καλησπέρα. Στο χωριό μου δεν υπάρχει σήμα digea και έχουν όλοι όπως και εμείς εγκαταστήσει πιάτο με ένα αποκωδικοποιητή (συγκεκριμένα commander 9500hd) και πιάνουμε κανάλια έτσι. Επειδή δεν πιάναμε τίποτα εδώ και πολύ καιρό και εδώ τεχνικός δεν έρχεται το παλεύω μόνος μου. Έχω αλλάξει μάτι και καλώδιο. Το πρόβλημα μου είναι τώρα ότι δεν μπορώ να βρω τον κατάλληλο δορυφόρο για να κεντραρω σε αυτόν το πιάτο. Νόμιζα είναι ο eutelsat 3b αλλά δεν βρίσκω σήμα πουθενά σε αυτόν. Μετά έψαξα και είδα ότι είναι ο eutelsat 9B αυτός που εκπέμπει ελληνικά αλλά δεν είναι στην λίστα των δορυφόρων.. ούτε ο Hellas sat 3 και 4, έχω τον Hellas sat 2 και eutelsat 9A, αλλά κανάλια ελληνικά δεν βρίσκω στις 9Ε για να δεις digea πρέπει να εχεις τον αποκωδικοποιητή της κοσμοτε που έδινε σε περιοχές που δεν έχει επίγειο σήμα (είναι κλειδωμένα κανάλια) η να ρωτήσεις πως μπορείς να πάρεις κάρτα πρόσβασης , στις 39E δεν έχω κοιτάξει αν είναι ελεύθερα και ποια (μόνο ΕΡΤ και ΡΙΚ μάλλον) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mastoras007 Δημοσ. 19 Ιουνίου Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 54 λεπτά πριν, kostasbm είπε στις 9Ε για να δεις digea πρέπει να εχεις τον αποκωδικοποιητή της κοσμοτε που έδινε σε περιοχές που δεν έχει επίγειο σήμα (είναι κλειδωμένα κανάλια) η να ρωτήσεις πως μπορείς να πάρεις κάρτα πρόσβασης , στις 39E δεν έχω κοιτάξει αν είναι ελεύθερα και ποια (μόνο ΕΡΤ και ΡΙΚ μάλλον) Το θέμα είναι ότι δεν βρίσκω δορυφόρο στην λίστα που έχει και δεν ξέρω αν μπορώ να προσθέσω, διάβασα ότι πρέπει να βρω τον Hellas sat 3 η 4, εμένα δείχνε μόνο τον Hellas sat 2, αλλά δεν μπορώ να τον κεντραρω ούτε αυτόν. Υπάρχει σε διαφορετική ονομασία μήπως ο Hellas sat 3? Η μήπως οι δορυφόροι που δείχνει η λίστα είναι δορυφόροι που πιάνει λίγο σήμα? Και τον hellas sat 3 δεν τον πιάνει καθόλου και γι'αυτό δεν τον δείχνει Έχει βγάλει φυλοσια ένα δέντρο κάπου απέναντι από το πιάτο εκεί κοντά που κεντραριζε, λέω μήπως φταίει αυτό και δεν μπορεί να πιάσει το δορυφόρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
robi1994 Δημοσ. 20 Ιουνίου Share Δημοσ. 20 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Για να πιάσεις τα κανάλια τα ιδιωτικά θα πρέπει να έχεις έναν δορυφορικό δέκτη που να δέχεται (αν μου επιτρέπει το forum να το αναφέρω biss κλειδιά) Τα ιδιωτικά κανάλια είναι στον δορυφόρο Hellas Sat 3,δεν κάνεις λάθος!Τα ελεύθερα κανάλια στον Ηellas Sat 3 είναι της ΕΡΤ World και το ΡΙΚ Sat. Τα κρατικά κανάλια τα πιάνεις κανονικά με κεραία ή όχι? Υπήρχε πριν λίγο η δράση τηλεοπτική κάλυψη λευκών περιοχών που δεν είχαν πρόσβαση επίγειας λήψης και έπρεπε να κάνεις αίτηση,δεν γνωρίζω λεπτομέρειες και αν γνωρίζεις εσύ κάτι. Επεξ/σία 20 Ιουνίου από robi1994 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mastoras007 Δημοσ. 20 Ιουνίου Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 6 ώρες πριν, robi1994 είπε Για να πιάσεις τα κανάλια τα ιδιωτικά θα πρέπει να έχεις έναν δορυφορικό δέκτη που να δέχεται (αν μου επιτρέπει το forum να το αναφέρω biss κλειδιά) Τα ιδιωτικά κανάλια είναι στον δορυφόρο Hellas Sat 3,δεν κάνεις λάθος!Τα ελεύθερα κανάλια στον Ηellas Sat 3 είναι της ΕΡΤ World και το ΡΙΚ Sat. Τα κρατικά κανάλια τα πιάνεις κανονικά με κεραία ή όχι? Υπήρχε πριν λίγο η δράση τηλεοπτική κάλυψη λευκών περιοχών που δεν είχαν πρόσβαση επίγειας λήψης και έπρεπε να κάνεις αίτηση,δεν γνωρίζω λεπτομέρειες και αν γνωρίζεις εσύ κάτι. Ναι είμαστε λευκή περιοχή εδώ, με απλή κεραία δεν πιάνει τίποτα. Δούλευαν τα κανάλια, απλα έχανε σήμα ξανά έβρισκε κτλ, οπότε άλλαξα μάτι μήπως φταίει αυτό. Τηλεφωνικά που μίλησα με αυτόν που μας είχε βάλει το πιάτο μου είπε να βρω των hellas sat 39 αλλά δεν τον βγάζει στη λίστα με τους δορυφόρους. Και παλιότερα είχαμε τα ίδια αλλά τότε ήταν ο eultestat 3b, με μια τυφλή αναζήτηση καναλιών τα έβρισκε όλα τα κανάλια. Τώρα τι να κάνω δεν ξέρω, γιατί να μην εμφανίζεται ο Hellas sat 3? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasbm Δημοσ. 20 Ιουνίου Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 10 hours ago, mastoras007 said: Το θέμα είναι ότι δεν βρίσκω δορυφόρο στην λίστα που έχει και δεν ξέρω αν μπορώ να προσθέσω, διάβασα ότι πρέπει να βρω τον Hellas sat 3 η 4, εμένα δείχνε μόνο τον Hellas sat 2, αλλά δεν μπορώ να τον κεντραρω ούτε αυτόν. Υπάρχει σε διαφορετική ονομασία μήπως ο Hellas sat 3? Η μήπως οι δορυφόροι που δείχνει η λίστα είναι δορυφόροι που πιάνει λίγο σήμα? Και τον hellas sat 3 δεν τον πιάνει καθόλου και γι'αυτό δεν τον δείχνει Έχει βγάλει φυλοσια ένα δέντρο κάπου απέναντι από το πιάτο εκεί κοντά που κεντραριζε, λέω μήπως φταίει αυτό και δεν μπορεί να πιάσει το δορυφόρο ξεκινάς με καθάρισμα από εμπόδια ...μετά κοιτά τις συχνότητες που έχει η λίστα που σου δίνω στο λιγκ για τις 39Ε https://www.lyngsat.com/Hellas-Sat-3.html οι ΕΡΤ είναι ανοιχτές όπως και μερικά ράδια....βάλε τη συχνότητα της ΕΡΤ και ψάξε με το πιάτο σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mastoras007 Δημοσ. 20 Ιουνίου Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 5 ώρες πριν, kostasbm είπε ξεκινάς με καθάρισμα από εμπόδια ...μετά κοιτά τις συχνότητες που έχει η λίστα που σου δίνω στο λιγκ για τις 39Ε https://www.lyngsat.com/Hellas-Sat-3.html οι ΕΡΤ είναι ανοιχτές όπως και μερικά ράδια....βάλε τη συχνότητα της ΕΡΤ και ψάξε με το πιάτο σου Δεν έχω ιδέα πώς να το κάνω αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα