Προς το περιεχόμενο

Αγορές από Alibaba

moufas999

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά πήγα να αγοράσω κάτι που ήθελα από το ALIBABA και πρώτον ανακάλυψα ότι εκεί μέσα είναι πολλοί απατεώνες και δεύτερον το σαιτ με την δομή που έχει δεν σε βοηθάει να παραγγείλεις κάτι όπως τα υπόλοιπα γνωστά σαιτ (Αmazon,ebay, Alliexpress,Badggood κ.α.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Έγινε αλλαγή τίτλου σε Αγορές από Alibaba
2 ώρες πριν, alefther είπε

το αλιμπαμπα ειναι b2b ... το aliexpress ανοικει  στην alibaba

To γνωρίζω φίλε μου αλλά άλλες τιμές έχει το ALIBABA και άλλες το Aliexpress.

58 minutes ago, moufas999 said:

B2B σημαίνει business to business.

Αυτό προϋποθέτει ότι αναζητάς μεγάλες πόσοτητες για την επιχείρηση σου 

• Like 1

1 hour ago, moufas999 said:

Το Αlibaba απευθύνεται σε εμπόρους. Δίνεις μια παραγγελία πχ 1000 τεμάχια σε τιμή χώμα... άμα θες κάνεις και παζάρια. Υπάρχουν και πολλές επιλογές σε μεταφορικά... που επηρρεάζουν το χρόνο παράδοσης, το τελωνείο, insurance κλπ.

Eπίσης πολλοί πωλητές στο Amazon και άλλες πλατφόρμες κάνουν dropshipping προϊόντα του Alibaba. Πχ ανοίγεις ένα κατάστημα στο Amazon, διαλέγεις προϊόντα απ'το Alibaba... κλείνεις τη συμφωνία με τον πωλητή του Alibaba ο οποίος στέλνει τα προϊόντα στις αποθήκες της Αmazon, κι έπειτα εγώ παραγγέλνω απ'το κατάστημα σου στο Amazon και το προϊόν έρχεται απ'την αποθήκη. https://www.junglescout.com/resources/articles/alibaba-to-amazon-fba/

18 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Το Αlibaba απευθύνεται σε εμπόρους. Δίνεις μια παραγγελία πχ 1000 τεμάχια σε τιμή χώμα... άμα θες κάνεις και παζάρια. Υπάρχουν και πολλές επιλογές σε μεταφορικά... που επηρρεάζουν το χρόνο παράδοσης, το τελωνείο, insurance κλπ.

Eπίσης πολλοί πωλητές στο Amazon και άλλες πλατφόρμες κάνουν dropshipping προϊόντα του Alibaba. Πχ ανοίγεις ένα κατάστημα στο Amazon, διαλέγεις προϊόντα απ'το Alibaba... κλείνεις τη συμφωνία με τον πωλητή του Alibaba ο οποίος στέλνει τα προϊόντα στις αποθήκες της Αmazon, κι έπειτα εγώ παραγγέλνω απ'το κατάστημα σου στο Amazon και το προϊόν έρχεται απ'την αποθήκη. https://www.junglescout.com/resources/articles/alibaba-to-amazon-fba/

Ναι φίλε μου το Alibaba απευθύνεται γενικά σε εμπόρους αλλά αρκετοί έμποροι πωλούν διάφορα προιόντα τους και μεμονωμένα 1 τεμάχιο η 2 τεμάχια, τώρα θέλω να σε ρωτήσω κάτι αν γνωρίζεις? αυτό με την αγορά μέσω Άmazon δεν ανεβάζει την αξία του προιόντος σε σχέση με την απευθεία αγορά από το Αlibaba?

2 hours ago, moufas999 said:

αυτό με την αγορά μέσω Άmazon δεν ανεβάζει την αξία του προιόντος σε σχέση με την απευθεία αγορά από το Αlibaba?

Εξαρτάται... αν ο πωλητής βάλει μεγάλο περιθώριο κέρδους εννοείται θα το πληρώσεις ακριβότερα. Αλλά αν είναι fulfilled by Amazon θα γλυτώσεις το κόστος τελωνείου.

Όσο για το Alibaba, ναι μπορείς να βρεις περιπτώσεις μεμονομένων προϊόντων αλλά αν δεν είσαι έμπορος πώς θα σου κόψει τιμολόγιο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, moufas999 είπε

αφου το γνωριζεις, τοτε πρεπει να γνωριζεις οτι αλλες τιμες πουλας 1000 κομματια χωρις φπα σε επιχειριση shipping σε container και προβλημα του παραληπτη τα διαδικαστικα και αλλες τιμες πουλας 1 κομματι, με φπα, στον Μπαμπη στην Αθηνα να του το παει courier στο σπιτι.

Το alibaba αφορα αυτους που θελουν να αγορασουν 1000 τεμαχια

το aliexpress αυτους που θελουν να αγορασουν 1 τεμαχιο

και γιαυτο τα 2 site ειναι δομημενα τελειως διαφορετικα.

Επεξ/σία από alefther

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 20/6/2024 στις 1:59 ΠΜ, alefther είπε

αφου το γνωριζεις, τοτε πρεπει να γνωριζεις οτι αλλες τιμες πουλας 1000 κομματια χωρις φπα σε επιχειριση shipping σε container και προβλημα του παραληπτη τα διαδικαστικα και αλλες τιμες πουλας 1 κομματι, με φπα, στον Μπαμπη στην Αθηνα να του το παει courier στο σπιτι.

Το alibaba αφορα αυτους που θελουν να αγορασουν 1000 τεμαχια

το aliexpress αυτους που θελουν να αγορασουν 1 τεμαχιο

και γιαυτο τα 2 site ειναι δομημενα τελειως διαφορετικα.

Φίλε μου τα λες πάρα πολύ σωστά αλλά εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως θα παραγγείλω ένα τεμάχιο με Φ.Π.Α.,courier και τα σχετικά αν είμαι ο Μπάμπης από την ΑΘήνα?

Ακούστε παιδιά τι απάτες κάνουν στο ALIBABA διάφοροι απατεώνες πωλητές του για να σου φάνε χρήματα, σου ζητούν να τους στείλεις τα χρήματα μέσω Western Union η MonetGram που δεν έχεις καμία προστασία αν στην κάνουν (έχω μιλήσει με τα γραφεία τους εδώ στην Αθήνα και με αυτές  τις δύο υπηρεσίες και οι δύο μου είπαν να μην στείλω χρήματα γιατί δεν υπάρχει εγγύηση ότι θα μου στείλουν το προιόν που πλήρωσα και οι υπηρεσίες τους είναι για αποστολή χρημάτων σε συγγενείς και φίλους και όχι για εμπορικές συναλλαγές και όταν το λες στους εμπόρους αυτούς τους απατεώνες και τους λες πληρώνω μόνο με Pay Pal σου λένε εντάξει αλλά εκεί σου στήνουν άλλη παγίδα και σου δίνουν ένα email που είναι γραμμένοι στο Pay Pal αλλά στην κατηγορία (Family and friends)που και εκεί δεν υπάρχει προστασία και είναι το ίδιο σαν να τα στέλνεις με Western Union και όταν τους λες στέλνω χρήματα μέσω Pay Pal στην κατηγορία Purchases for Goods and Services του Pay pal που έχεις προστασία και εγγύηση αν δεν λάβεις το προιόν που παράγγειλες η κάποιο ελλατωματικό θα πάρεις τα χρήματα σου πίσω και σου απαντούν με ένα No και δεν άντεξα γιατί αυτό συνέβη με 5 πωλητές του ΑLIBABA και τους είπα ότι το σαιτ ALIBABA είναι το τέλειο καταφύγιο για τους απατεώνες και τους κλέφτες όπως στο γνωστό παραμύθι που έχει γυριστεί και ταινία (ALIBABA AND THE 40 THIEVES) .

Επεξ/σία από moufas999

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...