Προς το περιεχόμενο

MacBook Pro Early 2015 Retina - Bleed

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Dinos1973,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στο forum,

Πρόσφατα έγινα κάτοχος του συγκεκριμένου μηχανήματος από το οποίο δηλώνω πολύ ευχαριστημένος, ειδικά για την ηλικία του. Το θέμα είναι το εξής, έχει light bleed (αν το ονομάζω σωστά) κάτω αριστερά όπως φαίνεται στην φώτο.

IMG_0488.HEIC

Πιθανολογώ ότι φταίει ένα χτύπημα που έχει φάει στη γωνία ακριβώς εκεί στο "σασί" της οθόνης μιας και αν πιέσω περιμετρικά σε αυτό το σημείο κάπως εξαφανίζεται.

Τι επιλογές έχω; Υπάρχει περίπτωση να βρω ως ανταλλακτικό το πάνω κομμάτι μαζί με την οθόνη ώστε να το αλλάξω χωρίς υπερβολική δυσκολία; Να το αφήσω έτσι και να ζήσω με αυτό μέχρι να αναβαθμίσω σε νεότερο μοντέλο;

• Λύση
Δημοσ.
On 17/06/2024 at 14:02, Thomas_83 said:

Αποστολή για την αγγελία: https://www.insomnia.gr/classifieds/item/2264274-apple-macbook-air-13-m2/

Καλησπέρα, μπορώ να διαθέσω άμεσα 650€, εάν σας ενδιαφέρει πείτε μου. Ευχαριστώ!

11 hours ago, AlienTechGR said:

Καλησπέρα στο forum,

Πρόσφατα έγινα κάτοχος του συγκεκριμένου μηχανήματος από το οποίο δηλώνω πολύ ευχαριστημένος, ειδικά για την ηλικία του. Το θέμα είναι το εξής, έχει light bleed (αν το ονομάζω σωστά) κάτω αριστερά όπως φαίνεται στην φώτο.

IMG_0488.HEIC 1.68 MB · 9 downloads

Πιθανολογώ ότι φταίει ένα χτύπημα που έχει φάει στη γωνία ακριβώς εκεί στο "σασί" της οθόνης μιας και αν πιέσω περιμετρικά σε αυτό το σημείο κάπως εξαφανίζεται.

Τι επιλογές έχω; Υπάρχει περίπτωση να βρω ως ανταλλακτικό το πάνω κομμάτι μαζί με την οθόνη ώστε να το αλλάξω χωρίς υπερβολική δυσκολία; Να το αφήσω έτσι και να ζήσω με αυτό μέχρι να αναβαθμίσω σε νεότερο μοντέλο;

Το κόστος αλλαγής οθόνης είναι απαγορευτικό. Το αφήνεις όπως είναι. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...