Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, εδω και τρεις μηνες περιπου δουλευω με ευελικτο ωραριο και σκεφτομαι για την εκδοση πιστωτικης. Εχετε καποια ιδεα για τις προυποθεσεις που χρειαζονται, και για το πως πανε τα ορια; αν πχ εχω εισοδημα 800 ευρω το μηνα, ποσο περιπου θα ειναι το πιστωτικο οριο;

Δημοσ.

Κανε εσυ για οσο θελεις και θα σου εγκρινουν αυτοι οσο νομιζουν οτι πρεπει ή και καθολου. και μετα μπορεις ανα 6 μηνες(τουλαχιστον για εθνικη που ειμαι εγω) να ανεβαζεις το πιστωτικο οριο. Ξεκινα με οσο ειναι σιγα σιγα και το ανεβαζεις αν εισαι καλοπληρωτης και δεν πνιγεσαι στους τοκους

Δημοσ.

Με 800 το μηνα καποιες τραπεζες δεν θα εγκρινουν εκδοση πιστωτικης.Αλλες θα εγκρινουν με ενα σχετικα χαμηλο οριο (400-500)

Μπορεις να παρεις βεβαια μια χρεωστικη και να μετατρεπεις σε ατοκες δοσεις (δεν το εχω κανει και δεν ξερω λεπτομερειες) :

Πραγματοποίησε τις αγορές σου με τις χρεωστικές κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς σε όποια επιχείρηση θες και επίλεξε έως 6 άτοκες δόσεις μέσω Piraeus e-banking.Με τη «Μετατροπή Συναλλαγής σε Δόσεις», εξασφαλίζεις τη ρευστότητα που επιθυμείς, προγραμματίζοντας τις πληρωμές σου σε δόσεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, George545 είπε

Καλησπερα, εδω και τρεις μηνες περιπου δουλευω με ευελικτο ωραριο και σκεφτομαι για την εκδοση πιστωτικης. Εχετε καποια ιδεα για τις προυποθεσεις που χρειαζονται, και για το πως πανε τα ορια; αν πχ εχω εισοδημα 800 ευρω το μηνα, ποσο περιπου θα ειναι το πιστωτικο οριο;

Δεν χάνεις να δοκιμάσεις. Εγω θα σου πρότεινα alpha γιατί πριν εφτά χρόνια μου έβγαλαν με μισθο 640, ενώ είχα φάει άκυρο από πειραιώς και εθνική. Τώρα με μεγαλύτερο μισθό ακόμα τρώω άκυρα από Πειραιώς που είναι και η μισθοδοσία μου πια.

15 ώρες πριν, vagos789 είπε

Με 800 το μηνα καποιες τραπεζες δεν θα εγκρινουν εκδοση πιστωτικης.Αλλες θα εγκρινουν με ενα σχετικα χαμηλο οριο (400-500)

Μπορεις να παρεις βεβαια μια χρεωστικη και να μετατρεπεις σε ατοκες δοσεις (δεν το εχω κανει και δεν ξερω λεπτομερειες) :

Πραγματοποίησε τις αγορές σου με τις χρεωστικές κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς σε όποια επιχείρηση θες και επίλεξε έως 6 άτοκες δόσεις μέσω Piraeus e-banking.Με τη «Μετατροπή Συναλλαγής σε Δόσεις», εξασφαλίζεις τη ρευστότητα που επιθυμείς, προγραμματίζοντας τις πληρωμές σου σε δόσεις.

Έχει κάποια χρέωση μεγαλύτερη στις χρεωστικές απ'οτι στις πιστωτικές. Τις χρεώσεις τις βγάζει εκείνη την στιγμή, αν θυμάμαι καλά είναι από 4ευρω το μήνα μέχρι και 12 στις χρεωστικές....

https://www.piraeusbank.gr/el/idiwtes/trapezikes-ypiresies/kathimerines-synallages/metatropi-sunallagwn-se-doseis-me-xrewstiki-karta

Επεξ/σία από chsam
Δημοσ.
17 hours ago, vagos789 said:

Δεν θα έλεγα πως βοηθάει και τόσο, δεδομένου ότι για να μετατρέψεις την εφάπαξ πληρωμή σε δόσεις προϋπόθεση είναι να έχεις κάνει την αγορά πρώτα, δλδ το ακριβές ποσό της αγοράς να έχει δεσμευτεί από τον λογαριασμό σου.

Δημοσ.
21 ώρες πριν, George545 είπε

Αν έχεις μηδενικό εκκαθαριστικό προηγούμενης χρονιάς επειδή τώρα ξεκίνησες να δουλεύεις, δε θα σου βγάλει καμία τράπεζα πιστωτική κάρτα. Απο του χρόνου ξαναδοκιμάζεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, chsam είπε

Έχει κάποια χρέωση μεγαλύτερη στις χρεωστικές απ'οτι στις πιστωτικές. Τις χρεώσεις τις βγάζει εκείνη την στιγμή, αν θυμάμαι καλά είναι από 4ευρω το μήνα μέχρι και 12 στις χρεωστικές....

https://www.piraeusbank.gr/el/idiwtes/trapezikes-ypiresies/kathimerines-synallages/metatropi-sunallagwn-se-doseis-me-xrewstiki-karta

1 ευρω για καθε δοση ειναι

Δημοσ.

Αυτό που πρέπει να σε απασχολεί δεν είναι τι όριο θα έχει η κάρτα αλλά αν σου βγάλουν κάρτα.

Τι εκκαθαριστικό θα παρουσιάσεις; Έχεις δικό σου σπίτι, αυτοκίνητο, έχεις κάποιο δάνειο...;

Το "δουλεύω 3 μήνες και παίρνω 800€/μήνα, πείτε μου τι πιστωτικό όριο θα έχω" είναι χωρίς καμία αξία.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, SabotazNic είπε

1 ευρω για καθε δοση ειναι

"Το κόστος μετατροπής κυμαίνεται από 4€-12€ το οποίο θα χρεωθεί στον κύριο συνδεδεμένο με την κάρτα σας λογαριασμό μετά την πίστωση του ποσού χρηματοδότησης.

Σε κάθε περίπτωση, πριν ολοκληρώσετε το αίτημα μετατροπής, θα ενημερωθείτε για το κόστος μετατροπής."

Που σημαίνει από 4/6= 0.66 έως 12/6 άτοκες = 2 ευρώ η δόση το μέγιστο.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, chsam είπε

"Το κόστος μετατροπής κυμαίνεται από 4€-12€ το οποίο θα χρεωθεί στον κύριο συνδεδεμένο με την κάρτα σας λογαριασμό μετά την πίστωση του ποσού χρηματοδότησης.

Σε κάθε περίπτωση, πριν ολοκληρώσετε το αίτημα μετατροπής, θα ενημερωθείτε για το κόστος μετατροπής."

Που σημαίνει από 4/6= 0.66 έως 12/6 άτοκες = 2 ευρώ η δόση το μέγιστο.

Βασικά, είναι 2 ευρώ η δόση μέχρι 6 δόσεις. Εξου και το ελάχιστο 4 (2 δόσεις) μέχρι 12 (6 δόσεις). Στην πιστωτική είναι 0.30 κόστος και μέχρι 12 δόσεις 

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Βασικά, είναι 2 ευρώ η δόση μέχρι 6 δόσεις. Εξου και το ελάχιστο 4 (2 δόσεις) μέχρι 12 (6 δόσεις). Στην πιστωτική είναι 0.30 κόστος και μέχρι 12 δόσεις 

Το ξέρω, αλλά ο φίλος δεν έχει πιστωτική.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, chsam είπε

Το ξέρω, απλά στην αρχή έγραψες 4 ευρώ έως 12 το μήνα για τις χρεωστικές, πράγμα που δεν ισχύει. 

Anyway, offtopic είμαστε πλέον 

Δημοσ.
Στις 20/6/2024 στις 3:11 ΜΜ, chsam είπε

Εχω απλα ειναι φοιτητικη με οριο 300

Στις 20/6/2024 στις 12:33 ΜΜ, Bitbit είπε

Αυτό που πρέπει να σε απασχολεί δεν είναι τι όριο θα έχει η κάρτα αλλά αν σου βγάλουν κάρτα.

Τι εκκαθαριστικό θα παρουσιάσεις; Έχεις δικό σου σπίτι, αυτοκίνητο, έχεις κάποιο δάνειο...;

Το "δουλεύω 3 μήνες και παίρνω 800€/μήνα, πείτε μου τι πιστωτικό όριο θα έχω" είναι χωρίς καμία αξία.

Ε στο εκκαθαριστικο το επομενο θα εχει μεσα το εισοδημα μου απο αυτο το χρονο, ρωταω λοιπον οτι με τι προυποθεση αυτη που μπορει να κυμανθει το οριο

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, George545 είπε

Ε στο εκκαθαριστικο το επομενο θα εχει μεσα το εισοδημα μου απο αυτο το χρονο, ρωταω λοιπον οτι με τι προυποθεση αυτη που μπορει να κυμανθει το οριο

Μπορεις να πας και με μισθοδοσια. Γενικα κανεις και ηλεκτρονικα αιτηση, δινεις εγγραφα κτλ. Δεν εχει νοημα να σου λεμε. Μπορει καθολου, μπορει 400, μπορει 800, μπορει 1200

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...