Προς το περιεχόμενο

pdf reader

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σας ψαχνω να βρω εναν pdf reader (που να με αφηνει να μπορω να κανω εντιτ) για windows xp

το πηγα σε καταστημα της γειτονιας που ασχολειται με αυτα και μου ειπε , οτι δεν υπαρχει pdf reader  που να μπαινει σε xp 

, οποιος μπορει ας βοηθησει γιατι ειναι το λαπτοπ της δουλειας κα εχω θεμα 

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, Anageo1995 είπε

καλησπερα σας ψαχνω να βρω εναν pdf reader (που να με αφηνει να μπορω να κανω εντιτ) για windows xp

το πηγα σε καταστημα της γειτονιας που ασχολειται με αυτα και μου ειπε , οτι δεν υπαρχει pdf reader  που να μπαινει σε xp 

, οποιος μπορει ας βοηθησει γιατι ειναι το λαπτοπ της δουλειας κα εχω θεμα 

Το editing στα pdf δεν είναι και τόσο απλή διαδικασία γιατί το pdf μπορεί να έχει editable περιεχόμενο αλλά μπορεί και να είναι εικόνες jpg όπου δεν υπάρχει η δυνατότητα για editing και θέλει ocr, μετατροπή σε word, διόρθωση σφαλμάτων και μετά ξανά σε pdf.

Υπάρχουν και Online Υπηρεσίες pdf to word (Π.χ. iLovePdf) αλλά στο δωρεάν πρόγραμμα έχουν περιορισμό στο πόσα θα μπορείς να κάνεις μετατροπή, όπως και όλα τα δωρεάν προγράμματα φαντάζομαι.

Για προγράμματα νομίζω ότι και το foxit reader υποστηρίζει επεξεργασία, οπότε ψάχνεις για παλαιότερες εκδόσεις foxit ή adobe acrobat pro.

Δες και στην παρακάτω λίστα μήπως βρεις κάτι...

https://www.lifewire.com/best-free-pdf-editors-4147622

Δημοσ.

μιλαμε για editable pdf οχι για ocr , δεν υπαρχει δυνατοτητα ιντερνετ ειναι για πλοιο

7 ώρες πριν, Kthulhou είπε

δες αυτο, ΔΕΝ το ξερω, το ψαξα στα γρηγορα τωρα   http://www.oldversion.com/windows/pdf-xchange-viewer/

αλλα 2024 κ winXP ??? πες τον ΙΤ της εταιρείας να σου βρει πρόγραμμα, αφού δεν αναβαθμίζετε τον εξοπλισμό !

δεν φταιει το ιτ της εταιρειας φταινε τα πλοια που εχουν απαρχαιομενες συσκευες . οποτε δουλεουν μονο με xp λόγο του firewire που χρειαζεται 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Anageo1995 είπε

μιλαμε για editable pdf οχι για ocr , δεν υπαρχει δυνατοτητα ιντερνετ ειναι για πλοιο

Οπότε βρες κάποια παλιά έκδοση του adobe acrobat pro που να δουλεύει σε XP. Νομίζω ότι είναι η ΧΙ (δλδ η 11).

Επεξ/σία από micos000
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 19/6/2024 στις 11:31 ΜΜ, micos000 είπε

Οπότε βρες κάποια παλιά έκδοση του adobe acrobat pro που να δουλεύει σε XP. Νομίζω ότι είναι η ΧΙ (δλδ η 11).

ΤΕΛΕΙΑ ,δουλευει μια χαρα σε ευχαριστω πολυ !

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...