h3342 Δημοσ. 15 Ιουλίου Share Δημοσ. 15 Ιουλίου παιδιά,άσχετο, για παρατήρηση σε φύση π.χ πουλιά κάνει? χρειάζεται ανορθωτής ειδώλου?για να μην φαίνονται ανάποδα? πόσο κάνει και αν μπαίνει στο συγκεκριμένο ξέρει κανείς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
navger Δημοσ. 15 Ιουλίου Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 40 λεπτά πριν, h3342 είπε παιδιά,άσχετο, για παρατήρηση σε φύση π.χ πουλιά κάνει? χρειάζεται ανορθωτής ειδώλου?για να μην φαίνονται ανάποδα? πόσο κάνει και αν μπαίνει στο συγκεκριμένο ξέρει κανείς? Οχι δεν κάνει για πολλούς λόγους Κυαλια πρέπει να πάρεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boubis1411 Δημοσ. 15 Ιουλίου Share Δημοσ. 15 Ιουλίου Παλικάρια από μπαλκόνι στον τρίτο θα δω τίποτα η μόνο την σελήνη και αν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mhlogiatros Δημοσ. 15 Ιουλίου Share Δημοσ. 15 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Για μπανιστιρι οχι δε κανει δε θα δεις τιποτα * Τοσοι πολλοι αποκλειεται να θελουν να βλεπουν τα δαχτυλιδια του κρονου Επεξ/σία 16 Ιουλίου από Mhlogiatros 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HatTrick Δημοσ. 16 Ιουλίου Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 12 ώρες πριν, Boubis1411 είπε Παλικάρια από μπαλκόνι στον τρίτο θα δω τίποτα η μόνο την σελήνη και αν; φιλε μου δεν θελω να σε απογοητευσω αλλά όπως περιγραφω και στο προηγουμενο μηνυμα μου,ειναι πολυ δυσκολο εως αδυνατο να δεις κατι αλλο απο σελήνη,καθώς ειναι εξαιρετικά ασταθες.Πραγμα που σημαίνει οτι μολις στοχευσεις τον πλανητη και ακουμπησεις το ματι σου προσοφθάλμιο το τηλεσκόπιο θα μετακινηθεί και μετα ξανα απο την αρχη.Καλυτερα παρε κυαλια για σεληνη ή ενα πιο στιβαρο τηλεσκόπιο εαν υπαρχει ο χωρος και τα χρηματα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boubis1411 Δημοσ. 16 Ιουλίου Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 1 ώρα πριν, HatTrick είπε φιλε μου δεν θελω να σε απογοητευσω αλλά όπως περιγραφω και στο προηγουμενο μηνυμα μου,ειναι πολυ δυσκολο εως αδυνατο να δεις κατι αλλο απο σελήνη,καθώς ειναι εξαιρετικά ασταθες.Πραγμα που σημαίνει οτι μολις στοχευσεις τον πλανητη και ακουμπησεις το ματι σου προσοφθάλμιο το τηλεσκόπιο θα μετακινηθεί και μετα ξανα απο την αρχη.Καλυτερα παρε κυαλια για σεληνη ή ενα πιο στιβαρο τηλεσκόπιο εαν υπαρχει ο χωρος και τα χρηματα. Να σαι καλά σε ευχαριστώ πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις