jasonas21 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2024 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2024 Τελικά μίλησα με rbs και θα προχωρήσω με αυτήν! Ισχύει το δωρεάν pos και ουσιαστικά πληρώνω τον χρόνο 70 ευρω και για ολη την υπηρεσία του pos και για τις πληρωμές λογαριασμών (ενω μεσω εθνικής περα του κόστους του pos, θα πλήρωνα 96+60 ευρω τον χρονο)! Αυτο που μου είπαν απο εκει επίσης ειναι οτι δεν χρειάζεται απαραίτητα να εχω λογαριασμό Business basic αλλα εναν απλο όψεως! Επειδη δεν έχω καταλαβει, ο business basic τι (ουσιαστικά) προνόμια έχει σε σχέση με έναν απλο?
sdikr Δημοσ. 21 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2024 (επεξεργασμένο) 52 minutes ago, jasonas21 said: Τελικά μίλησα με rbs και θα προχωρήσω με αυτήν! Ισχύει το δωρεάν pos και ουσιαστικά πληρώνω τον χρόνο 70 ευρω και για ολη την υπηρεσία του pos και για τις πληρωμές λογαριασμών (ενω μεσω εθνικής περα του κόστους του pos, θα πλήρωνα 96+60 ευρω τον χρονο)! Αυτο που μου είπαν απο εκει επίσης ειναι οτι δεν χρειάζεται απαραίτητα να εχω λογαριασμό Business basic αλλα εναν απλο όψεως! Επειδη δεν έχω καταλαβει, ο business basic τι (ουσιαστικά) προνόμια έχει σε σχέση με έναν απλο? Παρέχει κάποιες "δωρεάν" συναλλαγές Quote Συγκεκριμένα μπορείτε να: εξοφλήσετε δωρεάν 3 λογαριασμούς ενέργειας, ύδρευσης και τηλεφωνίας ανά μήνα, χωρίς προμήθεια, μέσω πάγιας εντολής ή μέσω Internet και Mobile banking αποκτήσετε τη χρεωστική κάρτα Debit Mastercard Business με 50% έκπτωση στην ετήσια συνδρομή για την 1η κάρτα έχετε δωρεάν 10 φύλλα επιταγών το έτος ανοίξετε το πακέτο από τον υπολογιστή ή το κινητό σας Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2024 από sdikr
jasonas21 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2024 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2024 Στις 21/6/2024 στις 12:28 ΜΜ, sdikr είπε Παρέχει κάποιες "δωρεάν" συναλλαγές Αναφορά σε κείμενο Αν την χρεωση την αφηναν στα 2 ευρω θα σύμφερε... τωρα που την πηγαν στα 4 με 2-4 λογαριασμους που πληρωνω τον μηνα με προμηθεια 50-60 λεπτα Με τα φυλλα επιταγων ψιλοαχρηστα για εμενα οπως και την πιστωτικη, δεν συμφέρει ουτως ή αλλως
panostza Δημοσ. 23 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2024 Μόνο business basic ή business prestige μπορείς να ανοίξεις. «Απλός όψεως» δεν υπάρχει για μικρομεσαίες επιχειρήσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα