Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
21 ώρες πριν, Ducatista είπε

Είχα μια πληρωμή στο χέρι οπότε έχω μετρητά και θέλω να τα κάνω ευρω

Aν το ποσο ειναι μικρο, πχ 100-200ευρω, πηγαινε σε ενα ανταλλακτηριο να ξεμπερδευεις. Αντε να χασεις 5-10ευρω παραπανω απ το να πας σε ΤτΕ κλπ.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, SagoniasSlutRos είπε

Aν το ποσο ειναι μικρο, πχ 100-200ευρω, πηγαινε σε ενα ανταλλακτηριο να ξεμπερδευεις. Αντε να χασεις 5-10ευρω παραπανω απ το να πας σε ΤτΕ κλπ.

Το ποσό είναι 3000 λίρες αλλά δεν είναι μόνο αυτό μέσα στην σεζόν θα υπάρξουν και άλλες φορές που θα χρειαστει να αλλάξω λίρες σε ευρώ.. αν η τράπεζα Ελλάδος είναι η καλύτερη θα δω να πάω εκεί αλλά νομίζω θέλει ραντεβού αυτή

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ducatista είπε

Το ποσό είναι 3000 λίρες αλλά δεν είναι μόνο αυτό μέσα στην σεζόν θα υπάρξουν και άλλες φορές που θα χρειαστει να αλλάξω λίρες σε ευρώ.. αν η τράπεζα Ελλάδος είναι η καλύτερη θα δω να πάω εκεί αλλά νομίζω θέλει ραντεβού αυτή

Για τοσο μεγαλο ποσο, παιζει να θελει οπουδηποτε ραντεβου. Στην τελικη, ξεκινα τα τηλ στις τραπεζες να δεις. Παντως 1000 δολαρια που αλλαξα σε ευρω, η Πειραιως κρατησε γυρω στο 25αρι προμηθεια

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Για τοσο μεγαλο ποσο, παιζει να θελει οπουδηποτε ραντεβου. Στην τελικη, ξεκινα τα τηλ στις τραπεζες να δεις. Παντως 1000 δολαρια που αλλαξα σε ευρω, η Πειραιως κρατησε γυρω στο 25αρι προμηθεια

Αυτες ήταν όλες οι κρατήσεις όμως; Μι; Φορά παλιότερα που άλλαξα πλήρωσα και κάτι άλλο αλλά δεν θυμάμαι στην eurobank βέβαια πάνε 10 χρονια

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Ducatista είπε

Αυτες ήταν όλες οι κρατήσεις όμως; Μι; Φορά παλιότερα που άλλαξα πλήρωσα και κάτι άλλο αλλά δεν θυμάμαι στην eurobank βέβαια πάνε 10 χρονια

Ε ναι, προφανώς τα 1000 δολάρια, δεν έγιναν 975 ευρώ. 

Απλά ίσως στην ΤτΕ να έχεις λιγότερες προμήθειες/καλύτερο συνάλλαγμα. Ξανά, αν πάρεις ένα τηλ πιστεύω θα βγάλεις άκρη 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Ε ναι, προφανώς τα 1000 δολάρια, δεν έγιναν 975 ευρώ. 

Απλά ίσως στην ΤτΕ να έχεις λιγότερες προμήθειες/καλύτερο συνάλλαγμα. Ξανά, αν πάρεις ένα τηλ πιστεύω θα βγάλεις άκρη 

Θα πάρω αύριο και ελπίζω να βρω άκρη με τα τηλέφωνα

Δημοσ.
Στις 20/6/2024 στις 10:37 ΠΜ, Ducatista είπε

Πρόσεξε μην φας τίποτα πλαστά.Οταν κάνεις τέτοιες διευκολύνσεις τότε δεν χρεώνεις κανονική ισοτιμία αλλά άλλη υπέρ σου.

• Like 2
Δημοσ.
4 minutes ago, Ukforthemoment said:

Πρόσεξε μην φας τίποτα πλαστά.Οταν κάνεις τέτοιες διευκολύνσεις τότε δεν χρεώνεις κανονική ισοτιμία αλλά άλλη υπέρ σου.

Βρωμάει από όλες τις απόψεις το £3000 σε μετρητά. Κάτσε να μετράς £20 λίρες νομίσματα ένα ένα.

Αρκετά πιθανό να είναι από κάποια μη-νόμιμη συναλλαγή αυτά τα λεφτά αλλά όχι επί του θέματος. 

Σε ανταλλακτήριο συναλλάγματος παλαιότερα (εν έτη 2019) είχα αλλάξει παρόμοιο ποσό χωρίς ραντεβού, η προμήθεια ήταν κάπου στα 70 ευρώ. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, j0hnn1e είπε

Βρωμάει από όλες τις απόψεις το £3000 σε μετρητά. Κάτσε να μετράς £20 λίρες νομίσματα ένα ένα.

Αρκετά πιθανό να είναι από κάποια μη-νόμιμη συναλλαγή αυτά τα λεφτά αλλά όχι επί του θέματος. 

Σε ανταλλακτήριο συναλλάγματος παλαιότερα (εν έτη 2019) είχα αλλάξει παρόμοιο ποσό χωρίς ραντεβού, η προμήθεια ήταν κάπου στα 70 ευρώ. 

Νόμιμη συναλλαγή είναι τουλάχιστον από την μεριά μου τώρα που βρήκε αυτός τα χρήματα δεν με απασχολεί

2 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Έχεις δίκιο έβαλα κάτι ψιλά παραπάνω για τυχόν έξοδα απλα επειδή έχω χρόνια να αλλάξω μην κράτησα για κάθε 1000 λίρες 20 ευρώ και τελικά είναι 50

Επεξ/σία από Ducatista

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...