Ducatista Δημοσ. 18 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2024 ρε παιδια η φθηνοτερη μετατροπη λιρων σε ευρω ειναι η τραπεζα ελλαδος? μηπως ξερει κανενας που ασχολειται τις προμηθειες?
Ducatista Δημοσ. 19 Ιουνίου 2024 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2024 2 ώρες πριν, nikosmakos είπε revolut Και πως θα τις κάνω κατάθεση;
Ukforthemoment Δημοσ. 19 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2024 3 λεπτά πριν, Ducatista είπε Και πως θα τις κάνω κατάθεση; Δεν μπορείς. Σε πληρώνουν με μετρητά σε £ ?
Ducatista Δημοσ. 19 Ιουνίου 2024 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2024 8 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Δεν μπορείς. Σε πληρώνουν με μετρητά σε £ ? Είχα μια πληρωμή σε λίρες ναι.. Τώρα θέλω να τα κάνω ευρώ με την μικρότερη δυνατή χρεωση
nikosmakos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2024 (επεξεργασμένο) ειχες μια πληρωμη στο χερι? η σε τραπεζα? αν ειναι μεσω τραπεζας revolut Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2024 από nikosmakos
Ducatista Δημοσ. 19 Ιουνίου 2024 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2024 Είχα μια πληρωμή στο χέρι οπότε έχω μετρητά και θέλω να τα κάνω ευρω
nikosmakos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2024 σε τραπεζα η σε καποιο εναλλακτηριο, και οι δυο επιλογες θα εχουν κρατησεις, το ποια θα εχει τις ποιο πολλες, πρεπει να τσεκαρεις.
Ducatista Δημοσ. 19 Ιουνίου 2024 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2024 3 ώρες πριν, nikosmakos είπε σε τραπεζα η σε καποιο εναλλακτηριο, και οι δυο επιλογες θα εχουν κρατησεις, το ποια θα εχει τις ποιο πολλες, πρεπει να τσεκαρεις. Αυτό ήθελα να μάθω αν έχει ασχοληθεί κανείς να μου πει που θα έχω τις λιγότερες κρατήσεις
ekrepali Δημοσ. 19 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2024 Η μια λύση είναι αλλαγή σε τράπεζα ή ανταλλακτήριο με τις ανάλογες κρατήσεις που θα σου πούνε. Η άλλη λύση είναι να πας σε μια τράπεζα και να ανοίξεις καταθετικό λογαριασμό σε αγγλική λίρα, μετά να κάνεις κατάθεση (φαντάζομαι χωρίς προμήθεια), και μετά revolut. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 19 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2024 Tόσους τουρίστες έχεις στην Ροδο,βρες την ισοτιμία της ημέρας και πούλα τις σε Βρετανό . 5 ώρες πριν, ekrepali είπε Η άλλη λύση είναι να πας σε μια τράπεζα και να ανοίξεις καταθετικό λογαριασμό σε αγγλική λίρα, good luck with that.
Ducatista Δημοσ. 19 Ιουνίου 2024 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2024 2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Tόσους τουρίστες έχεις στην Ροδο,βρες την ισοτιμία της ημέρας και πούλα τις σε Βρετανό . good luck with that. Μα Βρετανός μου τα έδωσε! Άρα μια είναι η λύση τράπεζα αλλά ποιος ξέρει ποια είναι αυτή με τις λιγοτερες προμήθειες
ekrepali Δημοσ. 20 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, Ukforthemoment said: Tόσους τουρίστες έχεις στην Ροδο,βρες την ισοτιμία της ημέρας και πούλα τις σε Βρετανό . Σιγά μην ασχοληθούν οι Βρετανοι να αλλάξουν Ευρώ - Λίρες με αγνώστους... και 500 ευρώ να τους έχουν ξεμείνει, θα τα ξοδέψουν του χρόνου. Δεν τα έχουν ανάγκη. Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2024 από ekrepali
Ducatista Δημοσ. 20 Ιουνίου 2024 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, ekrepali είπε Σιγά μην ασχοληθούν οι Βρετανοι να αλλάξουν Ευρώ - Λίρες με αγνώστους... και 500 ευρώ να τους έχουν ξεμείνει, θα τα ξοδέψουν του χρόνου. Δεν τα έχουν ανάγκη. Μάλλον μιλάς για κάποιον άλλον λαο Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2024 από Ducatista 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα