6xXx6 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2024 Aloha λίγη βοήθεια θέλω παιδια Καινούργιο λάπτοπ ASUS g16 2024 με προεγκατεστημένα win 11 έκανα format και Πέρασα δεκαριά Πλέον δουλεύει άψογα αλλά έχω ένα πρόβλημα με τα ηχεία του είναι σα να παίζουν μόνο το Twitter το συγκεκριμένο λάπτοπ έχει δύο sub ενσωματωμένα Αλλά δεν παίζουν παρότι έχω προσπαθήσει πολλές φορές με τους driver Βάλε βγάλε Δεν είναι ότι δεν έχει καθόλου ήχο αλλά βγάζει ένα πολύ ψηλό αδύναμο ήχο ενώ πριν Έπαιζε εκπληκτικά υπάρχει περίπτωση να μην υποστηρίζουν κάτι τα Windows 10 σε θέμα συμβατότητας
KaRLoSSaLoNiKa Δημοσ. 19 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2024 ψαξε/ξανα κατεβασε τους drivers για το λαπτοπ μαλλον κατεβασες λαθος 1
Kthulhou Δημοσ. 19 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2024 windows έβαλες, αλλα τους drivers τους έστησες μετά ή άφησες ό,τι βρήκε η microsoft? 4δοκίμασε κ από άλλες εξόδους, πχ στα ακουστικά βγαίνει οκ? ή μέσω hdmi παίζει οκ? βάλε ένα linux usb για να μη στήνεις λογισμικό, θα παίξει ο ήχος σωστά? ή ένα winPE με 11αρια κλπ κλπ δοκιμες θελει για να αρχίσεις να αποκλείεις πράγματα
6xXx6 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2024 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2024 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά όλα αυτά που αναφέρετε τα έχω κάνει τελικά βρήκα τι έφταιγε ήθελε ένα ξεχωριστό Ντράιβερ το οποίο λεγόταν “Dolby Atmos driver for customers” Με το που το πέρασα έστρωσε εντύπωση μου κάνει ότι δεν υπήρχε στο official site της ASUS
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα