Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και εδώ η ομοίου τύπου, ενισχυμένη ψησταριά ενός συνάδελφου, που την έφερε στη δουλειά για γιορτή που κάναμε πρίν κάποια χρόνια:

Στο βάθος φαίνεται και η κλασσική.

image.png.7dbebde90013b592839f36731d45d6c7.png

  • Like 1
Δημοσ.
22 ώρες πριν, panther_512 είπε

Και εδώ η ομοίου τύπου, ενισχυμένη ψησταριά ενός συνάδελφου, που την έφερε στη δουλειά για γιορτή που κάναμε πρίν κάποια χρόνια:

Στο βάθος φαίνεται και η κλασσική.

image.png.7dbebde90013b592839f36731d45d6c7.png

μερακλης βλεπω ειναι και με αλυσιδα απο το γραναζι στις σουβλες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 hours ago, lak10 said:

μερακλης βλεπω ειναι και με αλυσιδα απο το γραναζι στις σουβλες

Καταλαβαίνεις τί τσιμπούσια κάνει σπίτι του.

Εκεί που οι νορμάλ άνθρωποι ψήνουν καμιά 20άδα σουβλάκια, αυτός ψήνει 20 σούβλες.

Όπως και να έχει, γενικά οι Κύπριοι με τη σούβλα έχουν πόρωση.

Σε σημείο που οι Υγειονομικές Υπηρεσίες έβγαλαν επίσημο οδηγό για το σωστό ψήσιμο στα κάρβουνα.

Πολυκυκλικοί Αρωματικοί Υδρογονάνθρακες Επιπτώσεις στην ανθρώπινη υγεία και τρόποι μείωσης της παραγωγής τους κατά το ψήσιμο των τροφίμων στα κάρβουνα. (moh.gov.cy)

Αξίζει να το ρίξετε μιά ματιά.

Επεξ/σία από panther_512

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...