lak10 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2024 Καλησπερα ζαχαρωνω αυτη την ψησταρια https://thefoukouproject.gr/product/cyprus-bbq-foukou-deluxe-grill-kebab/ ακουσα οτι ειναι καλυτερ να παρω μια που δινεται η κινηση με αλυσιδα εχει κανεις εμπειρια?
csontheline Δημοσ. 21 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2024 *Κυπριακή Την λες και ακριβή. Πχ, δες εδώ και σύγκρινε.
JakeKaufman Δημοσ. 21 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2024 δεν κατάλαβα τι το ιδιαίτερο έχει αυτή η ψησταριά
haris_216 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2024 Προσωπικά στο μόνο που βλέπω να μου τραβάει το μάτι ως αξιόλογο είναι το πάχος της λαμαρίνας και το τελικό της βάρος. Από κει και πέρα όμως τη θεωρώ ακριβή γι' αυτό που είναι Σημ. Ειδικά αφού κάποια ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά (μοτέρ, περιστρεφόμενη σχάρα, καπάκι, κλπ) είναι στα έξτρα και δεν περιλαμβάνονται στην τιμή (ούτε καν θέλω να ρωτήσω πόσο θα στοίχιζε με αυτά)
panther_512 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2024 (επεξεργασμένο) On 18/06/2024 at 19:20, lak10 said: Καλησπερα ζαχαρωνω αυτη την ψησταρια https://thefoukouproject.gr/product/cyprus-bbq-foukou-deluxe-grill-kebab/ ακουσα οτι ειναι καλυτερ να παρω μια που δινεται η κινηση με αλυσιδα εχει κανεις εμπειρια? Φίλε μου, στην Κύπρο ΟΛΑ τα σπίτια αυτές τις ψησταριές έχουν. ΟΛΑ. Και τις ανάβουν κάθε ΣΚ. Είναι τεράστια ευκολία. Φτιάχνεις τις σούβλες σου ή τα σουβλάκια, και τα αφήνεις να ψήνονται μόνα τους, ενώ αράζεις δίπλα με την παρέα σου. Χιλιοδοκιμασμένο σύστημα. Όποιος αγοράσει ψησταριά τύπου μπαρμπεκιου, τον κοιτάνε όλοι περίεργα Και συνήθως καταλήγει αχρησιμοποίητη σε κάποια γωνία. Όμως την τιμή την βρίσκω λίγο τσιμπημένη(?). Τσέκαρε τιμές Κύπρου Mr. Bricolage Cyprus | Charcoal BBQ - BBQ - Garden - Your DIY, Home & Garden Expert (mrbricolage.com.cy) Charcoal BBQs: Discover The Best Outdoor Charcoal BBQs For Perfect Barbecues! (superhome.com.cy) Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2024 από panther_512
lak10 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2024 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2024 3 ώρες πριν, panther_512 είπε Φίλε μου, στην Κύπρο ΟΛΑ τα σπίτια αυτές τις ψησταριές έχουν. ΟΛΑ. Και τις ανάβουν κάθε ΣΚ. Είναι τεράστια ευκολία. Φτιάχνεις τις σούβλες σου ή τα σουβλάκια, και τα αφήνεις να ψήνονται μόνα τους, ενώ αράζεις δίπλα με την παρέα σου. Χιλιοδοκιμασμένο σύστημα. Όποιος αγοράσει ψησταριά τύπου μπαρμπεκιου, τον κοιτάνε όλοι περίεργα Και συνήθως καταλήγει αχρησιμοποίητη σε κάποια γωνία. Όμως την τιμή την βρίσκω λίγο τσιμπημένη(?). Τσέκαρε τιμές Κύπρου Mr. Bricolage Cyprus | Charcoal BBQ - BBQ - Garden - Your DIY, Home & Garden Expert (mrbricolage.com.cy) Charcoal BBQs: Discover The Best Outdoor Charcoal BBQs For Perfect Barbecues! (superhome.com.cy) πως το φερνω απο κυπρο ειναι το θεμα
panther_512 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2024 (επεξεργασμένο) 4 minutes ago, lak10 said: πως το φερνω απο κυπρο ειναι το θεμα Απλά νά έχεις άποψη. Παίζει ρόλο και το υλικό φυσικά στην τιμή. Κάνε ερώτηση για πιο λόγο εχει τέτοια διαφορά σε σχέση μέ Κύπρο. Και κρίνεις αναλόγως. Αναφορικά όμως με το ψήσιμο, δεν πρόκειται να το μετανιώσεις. Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2024 από panther_512
Jiakometi Δημοσ. 21 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2024 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, lak10 είπε πως το φερνω απο κυπρο ειναι το θεμα Δες και εδώ Σχετικά γρήγορη αλλά οικονομική Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2024 από Jiakometi
mihanikos1 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2024 15 ώρες πριν, panther_512 είπε Φίλε μου, στην Κύπρο ΟΛΑ τα σπίτια αυτές τις ψησταριές έχουν. ΟΛΑ. Και τις ανάβουν κάθε ΣΚ. Είναι τεράστια ευκολία. Φτιάχνεις τις σούβλες σου ή τα σουβλάκια, και τα αφήνεις να ψήνονται μόνα τους, ενώ αράζεις δίπλα με την παρέα σου. Χιλιοδοκιμασμένο σύστημα. Όποιος αγοράσει ψησταριά τύπου μπαρμπεκιου, τον κοιτάνε όλοι περίεργα Και συνήθως καταλήγει αχρησιμοποίητη σε κάποια γωνία. Όμως την τιμή την βρίσκω λίγο τσιμπημένη(?). Τσέκαρε τιμές Κύπρου Mr. Bricolage Cyprus | Charcoal BBQ - BBQ - Garden - Your DIY, Home & Garden Expert (mrbricolage.com.cy) Charcoal BBQs: Discover The Best Outdoor Charcoal BBQs For Perfect Barbecues! (superhome.com.cy) στην κυπρο μονο σουβλακια τρωνε?
lak10 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2024 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2024 1 ώρα πριν, mihanikos1 είπε στην κυπρο μονο σουβλακια τρωνε? εχει και περιστρεφοεμνη σχαρα για μπριζολες και τα λοιπα η βαζεις και σκετη σχαρα
panther_512 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2024 (επεξεργασμένο) 2 hours ago, mihanikos1 said: στην κυπρο μονο σουβλακια τρωνε? Τα κλασσικά του ΣΚ είναι: 3 σούβλες. Συνήθως 2 χοιρινό και 1 κοτόπουλο Ή Σουβλάκια χοιρινό και κοτόπουλο Μετά στη σχάρα σεφταλιες και μετά κυπριακές πίτες. Κάποιες φορές βάζουμε μέσα στα κάρβουνα ολόκληρες πατάτες στο αλουμινοχαρτο. Επίσης ψαριά στη σχάρα, αλλά οχι τόσο συχνά. Εννοείται ότι στη σχάρα ψήνεις ότι θέλεις, αλλά όλη η μαγεία σε αυτή τη φουκού είναι να ψηνεις μεγάλη ποσότητα φαγητού με αυτόματη περιστροφή. Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2024 από panther_512
papoys1 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2024 Στις 18/6/2024 στις 7:20 ΜΜ, lak10 είπε Καλησπερα ζαχαρωνω αυτη την ψησταρια https://thefoukouproject.gr/product/cyprus-bbq-foukou-deluxe-grill-kebab/ ακουσα οτι ειναι καλυτερ να παρω μια που δινεται η κινηση με αλυσιδα εχει κανεις εμπειρια? έχω αγοράσει τη συγκεκριμένη με 100 ευρώ πριν 4-5 χρόνια από πρατήριο στα Μελίσια. Ειναι πιο απλή μπορείς να ψήσεις μέχρι 3 κοντοσούβλια ή 7-8 σουβλάκια. Πολύ καλή φίλε και την ευχαριστιέμαι ειδικάαν θέλω να κάνω ένα απλό κοντοσούβλι για την οικογένεια.Εχω ανεβασει κ;ι κάποιο άλλο βίντεο αλλα στο συγκεκριμένο κάποιες πατέντες για οικονονομία στα κάρβουνα. Την αγορασα από εδω
lak10 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2024 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2024 Στις 21/6/2024 στις 10:15 ΠΜ, csontheline είπε *Κυπριακή Την λες και ακριβή. Πχ, δες εδώ και σύγκρινε. την εχω κλεισει στα 199 εγω μετα ανεβηκε η τιμη
panther_512 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2024 (επεξεργασμένο) 8 minutes ago, lak10 said: την εχω κλεισει στα 199 εγω μετα ανεβηκε η τιμη Μία χαρά η τιμή. Οχι φτηνή αλλά όχι 275. Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2024 από panther_512
lak10 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2024 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2024 Μόλις τώρα, panther_512 είπε Μία χαρά η τιμή. πρτιρμνω βρβσισ 3 μηνες και εχω ζητησει να μπει αλυσιδα σαν πιο καλη λυση περιστροφης 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα