Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Είμαι επαρχία που προσφέρει μόνο σύνδεση cosmote με 35 ευρώ το μήνα. Οι άλλες εταιρίες σταθερής δεν μπορούν να συνδέσουν εδώ.  Η εταιρία biznet, μου εδωσε προσφορά για απεριόριστα data μέσω δικτύου Vodafone και ρούτερ 4g στα 17 και κάτι. Τι λέτε αξίζει, το έχει δοκιμάσει κανείς; Οι άλλες εταιρίες μέσω κινητής δίνουν έως 300gb (η nova 200gb) το μήνα και εάν περάσεις το όριο κατεβάζουν την ταχύτητα στα 12 ή 10mbs. Δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις, λίγο σερφαρισμα και καμιά ταινία. Τι λέτε, αξιζει

Screenshot_20240618-172728.png

Το δίκτυο της Vodafone στο 4g έχει τις παρακάτω ταχυτητες

Screenshot_20240618-181517.png

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εμένα μου είπανε απεριόριστο. Στο συμβόλαιο δεν βρήκα να αναφέρει πουθενά για όριο 300gb

11 ώρες πριν, 111111 είπε

εμένα μου είπανε απεριόριστο. Στο συμβόλαιο δεν βρήκα να αναφέρει πουθενά για όριο 300gb

Απεριόριστο όσον αφορά τα δεδομένα, όμως η ταχύτητα μετά από τα 300GB νομίζω πέφτει, μπορεί και στα 4Mbps. 

11 ώρες πριν, 111111 είπε

Όπως σου λέμε απεριόριστο είναι απλά πέφτει η ταχύτητα μετά τα 300

Στο συμβόλαιο δεν κατάφερα να δω κάτι σχετικό. Δε μιλάει για όριο 300gb ή κάτι άλλο. Θα το ξαναδώ αναλυτικά το βράδυ, γιατί είναι πολλές σελίδες...μυθιστόρημα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 26/6/2024 στις 9:57 ΠΜ, prototypegr είπε

Απεριόριστο όσον αφορά τα δεδομένα, όμως η ταχύτητα μετά από τα 300GB νομίζω πέφτει, μπορεί και στα 4Mbps. 

Καλημέρα 

Δεν ισχύει αυτό μίλησα σήμερα με τη Vodafone και από τη στιγμή που δεν υπάρχει ο ορός των 300gb στο συμβόλαιο.Επίσης, το όριο είναι μόνο για την καρτοκινητή ή  Vodafone 4sharing 

Στις 26/6/2024 στις 10:30 ΠΜ, 111111 είπε

Στο συμβόλαιο δεν κατάφερα να δω κάτι σχετικό. Δε μιλάει για όριο 300gb ή κάτι άλλο. Θα το ξαναδώ αναλυτικά το βράδυ, γιατί είναι πολλές σελίδες...μυθιστόρημα

Αναφέρει έναν ορό περί Πολιτική Ορθής Χρήσης Δεδομένων.

https://www.vodafone.gr/ypostirixi/faqs/politiki-orthis-xrisis-dedomenon/ti-einai-i-politiki-orthis-xrisis-dedomenon

Επεξ/σία από corsair04

3 ώρες πριν, corsair04 είπε

Καλημέρα 

Δεν ισχύει αυτό μίλησα σήμερα με τη Vodafone και από τη στιγμή που δεν υπάρχει ο ορός των 300gb στο συμβόλαιο.Επίσης, το όριο είναι μόνο για την καρτοκινητή ή  Vodafone 4sharing 

Αναφέρει έναν ορό περί Πολιτική Ορθής Χρήσης Δεδομένων.

https://www.vodafone.gr/ypostirixi/faqs/politiki-orthis-xrisis-dedomenon/ti-einai-i-politiki-orthis-xrisis-dedomenon

Καλημέρα. Ναι, εννοούσα για την internet4share  που έχω. Στην βασικά κάρτα που έχω στο κινητό με την τηλεφωνία, δεν υπάρχει όριο. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...