111111 Δημοσ. 18 Ιουνίου Share Δημοσ. 18 Ιουνίου Είμαι επαρχία που προσφέρει μόνο σύνδεση cosmote με 35 ευρώ το μήνα. Οι άλλες εταιρίες σταθερής δεν μπορούν να συνδέσουν εδώ. Η εταιρία biznet, μου εδωσε προσφορά για απεριόριστα data μέσω δικτύου Vodafone και ρούτερ 4g στα 17 και κάτι. Τι λέτε αξίζει, το έχει δοκιμάσει κανείς; Οι άλλες εταιρίες μέσω κινητής δίνουν έως 300gb (η nova 200gb) το μήνα και εάν περάσεις το όριο κατεβάζουν την ταχύτητα στα 12 ή 10mbs. Δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις, λίγο σερφαρισμα και καμιά ταινία. Τι λέτε, αξιζει Το δίκτυο της Vodafone στο 4g έχει τις παρακάτω ταχυτητες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Belial Δημοσ. 25 Ιουνίου Share Δημοσ. 25 Ιουνίου Για ρώτησε αν πέφτει η ταχύτητα μετά τα 300GB Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ANAGNPANA Δημοσ. 25 Ιουνίου Share Δημοσ. 25 Ιουνίου Είναι απεριόριστο μεν αλλά πέφτει η ταχύτητα μετά τα 300 και πιάνει μόνο 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
111111 Δημοσ. 25 Ιουνίου Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιουνίου εμένα μου είπανε απεριόριστο. Στο συμβόλαιο δεν βρήκα να αναφέρει πουθενά για όριο 300gb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prototypegr Δημοσ. 26 Ιουνίου Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 11 ώρες πριν, 111111 είπε εμένα μου είπανε απεριόριστο. Στο συμβόλαιο δεν βρήκα να αναφέρει πουθενά για όριο 300gb Απεριόριστο όσον αφορά τα δεδομένα, όμως η ταχύτητα μετά από τα 300GB νομίζω πέφτει, μπορεί και στα 4Mbps. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ANAGNPANA Δημοσ. 26 Ιουνίου Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 11 ώρες πριν, 111111 είπε εμένα μου είπανε απεριόριστο. Στο συμβόλαιο δεν βρήκα να αναφέρει πουθενά για όριο 300gb Όπως σου λέμε απεριόριστο είναι απλά πέφτει η ταχύτητα μετά τα 300 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
111111 Δημοσ. 26 Ιουνίου Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιουνίου Στο συμβόλαιο δεν κατάφερα να δω κάτι σχετικό. Δε μιλάει για όριο 300gb ή κάτι άλλο. Θα το ξαναδώ αναλυτικά το βράδυ, γιατί είναι πολλές σελίδες...μυθιστόρημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
corsair04 Δημοσ. 2 Ιουλίου Share Δημοσ. 2 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Στις 26/6/2024 στις 9:57 ΠΜ, prototypegr είπε Απεριόριστο όσον αφορά τα δεδομένα, όμως η ταχύτητα μετά από τα 300GB νομίζω πέφτει, μπορεί και στα 4Mbps. Καλημέρα Δεν ισχύει αυτό μίλησα σήμερα με τη Vodafone και από τη στιγμή που δεν υπάρχει ο ορός των 300gb στο συμβόλαιο.Επίσης, το όριο είναι μόνο για την καρτοκινητή ή Vodafone 4sharing Στις 26/6/2024 στις 10:30 ΠΜ, 111111 είπε Στο συμβόλαιο δεν κατάφερα να δω κάτι σχετικό. Δε μιλάει για όριο 300gb ή κάτι άλλο. Θα το ξαναδώ αναλυτικά το βράδυ, γιατί είναι πολλές σελίδες...μυθιστόρημα Αναφέρει έναν ορό περί Πολιτική Ορθής Χρήσης Δεδομένων. https://www.vodafone.gr/ypostirixi/faqs/politiki-orthis-xrisis-dedomenon/ti-einai-i-politiki-orthis-xrisis-dedomenon Επεξ/σία 2 Ιουλίου από corsair04 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prototypegr Δημοσ. 2 Ιουλίου Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 3 ώρες πριν, corsair04 είπε Καλημέρα Δεν ισχύει αυτό μίλησα σήμερα με τη Vodafone και από τη στιγμή που δεν υπάρχει ο ορός των 300gb στο συμβόλαιο.Επίσης, το όριο είναι μόνο για την καρτοκινητή ή Vodafone 4sharing Αναφέρει έναν ορό περί Πολιτική Ορθής Χρήσης Δεδομένων. https://www.vodafone.gr/ypostirixi/faqs/politiki-orthis-xrisis-dedomenon/ti-einai-i-politiki-orthis-xrisis-dedomenon Καλημέρα. Ναι, εννοούσα για την internet4share που έχω. Στην βασικά κάρτα που έχω στο κινητό με την τηλεφωνία, δεν υπάρχει όριο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα