Προς το περιεχόμενο

Κατάσχεση πινακίδων

Alx1998

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, Ducatista είπε

Ο άνθρωπος είπε ότι η μία ρόδα πατούσε σε θέση πάρκινγκ για το σχολείο που το σχολείο είναι κλειστό απορώ αν μερικοί διαβάζετε τι λέει η απλά γράφετε για να την πείτε σε κάποιον.. το όργανο που τα πήρε όλα δεν εχει λογική ΔΕΝ σταθμεύσε σε ΑΜΕΑ αλλά πατάει μια γραμμή όταν αρχίσουν και παίρνουν πινακίδες από αξιωματικούς προέδρους νομάρχες που παρκάρουν σε θέσεις τέτοιες αυτοί και η οικογένεια τους ξανά μιλάμε... Όταν αρχίσουν να ξηλώνουν από τα ψηλά τότε να μιλήσουμε για την εφαρμογή του νόμου... Α αν ήταν γύφτος χωρίς πινακίδες και όλο το αμάξι πάνω να πιάνει 2 ΑΜΕΑ πάρκιγκ ούτε που θα τον ενοχλούσαν τα καλοπαιδα της αστυνομίας

Μια μεγάλη αλήθεια… συμβαίνει και αυτό.

1 ώρα πριν, Ntinaras είπε

Α ωστε γι αυτο παρκαρουν στις θεσεις αμεα στα σουπερμαρκετ, γιατι ενδεχεται καποιες σε δρομους εξω απο σπιτια να ειναι μουφες.

Αμφιβάλλεις ότι είναι πραγματικές όλες οι θέσεις ΑΜΕΑ; 
Εγω στη γειτονιά μου είχα μια θέση που το αμάξι έλειπε τη μισή μέρα και πάρκαρε όλο το σύμπαν και μου έκανε φασαρία γιατί σταμάτησα εγώ να ξεφορτωσω ώστε να μη κλείσω το δρόμο. Δεύτερον σε θέση ΑΜΕΑ 20 μέτρα πιο κάτω έχει μπει άλλο αμάξι από αυτό που γράφει η πινακίδα. Επίσης σε πρώην θέση ΑΜΕΑ υπάρχει ακόμα η διαγράμμιση. Εκεί πέρα κινδινευεις να βρεις τον μπελά σου διότι έχει διαγράμμιση χωρίς πινακίδα. 
Και για να προλάβω αντιδράσεις, ναι καλά κάνουν και παίρνουν πινακίδες. Αλλά δεν μπορεί ο καθένας να παίρνει θέση έξω από το σπίτι του. Ας κάνει πυλωτή. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 131
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καταρχήν δεν υπάρχει καμιά μα καμιά περίπτωση να πέρασε αστυνομικός και είδε παράβαση στάθμευσης σε θέση ΑμεΑ και την βεβαίωσε .   Για να πάει ειδοποιήθηκε (ναι δυστυχώς αν δεν ειδοποιηθεί δεν ελέγχει κανένας αν ειναι νόμιμα στην θέση)  και για να ειδοποιηθεί ΕΜΠΟΔΙΖΕ και δεν ήταν λίγο η ρόδα.

Και σε οσους υπερασπίζεστε, δικαιολογείτε κλπ παραβάσεις σε θέσεις ΑμεΑ σας εύχομαι ποτε να μην χρειαστείτε  για δικιά σας χρήση η για συγγενικό σας πρόσωπο τις συγκεκριμένες θέσεις, τις ραμπες  κλπ  γιατι τότε θα αλλάξετε τελείως νοοτροπία 

• Like 15

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 λεπτά πριν, Ducatista είπε

Εγώ θέλω να γίνει ξεκάθαρο από μέρος μου ότι σέβομαι τα πάρκινγκ ΑΜΕΑ κλπ υπάρχει δεν υπάρχει κάποιος νόμος να καλύψει την εκάστοτε περίπτωση απλά εκνευρίζομαι όταν δεν υπάρχει ισονομία και βρίσκουν και αποδίδουν τον νόμο σε φουκαραδες.. και όπως είπα εφόσον στον γύφτο δεν θα ασχοληθούν ας μην ασχοληθούν και στο γεροντακι που στην τελική δεν έκανε και κάτι παρκαροντας την μια ροδα πάνω στην γραμμή

Συμφωνώ για τις διακρίσεις που λες ότι γίνονται. Και σε πολύ σοβαρότερα θέματα.

Αλλά το σκεπτικό ότι "αφού δεν πιάνεις και τον άλλο γιατί το κάνεις σε μένα" (που ξεκάθαρα παρανομω) δεν σου θυμίζει λίγο επιχείρημα δημοτικού; Με τον Κωστάκη, τον Γιωργάκη και την Μαιρούλα; 

37 λεπτά πριν, Ducatista είπε

Επεξ/σία από haris_216

57 minutes ago, Ducatista said:

Εφόσον δεν γράφουν αυτούς που είπα ναι να μην γράφουν κανένα.. και φυσικά για την θέση που είναι για το σχολείο ενώ το σχολείο είναι κλειστό και δεν θα χρησιμοποιηθεί προφανώς και παίζει ρόλο

Τι είναι αυτά που λες; Πετάς λόγια του αέρα κι αόριστα. Εγώ γνωρίζω υψηλά ιστάμενα του Δήμου Αθηναίων και που τα έγραψαν τα ίδια όργανα του δήμου. Έγινε της κακομοίρας στον δήμο για να τα σβήσουν κι ο δήμος για να βγει από το λούκι τα προώθησε κατ' ευθείαν στην εφορία. Άλλο παράδειγμα με γνωστό αξιωματικό κουραδόμαγκα του Πειραιά που τον έγραψε το όργανο και παρά τις απειλές του το ήπιε το πρόστιμο νεράκι. Εσύ για ποιους μιλάς; Καλά έκαναν και του πήραν τα πάντα. Μάλιστα αν το κάνει ξανά να τον ξαλαφρώσουν μια και καλή.

Ο τύπος βέβαια πάρκαρε μπροστά από το σχολείο ΑΜΕΑ όπου δεν σταθμεύει λιμουζίνα αλλά σχολικό για τα ΑΜΕΑ. Και άστο καλύτερα για το αν δουλεύει ή όχι γιατί αν είναι και ΚΔΑΠ κλείνουν μόνο για τον Αύγουστο. Καλά του κάνανε, θα βάλει μυαλό.

• Like 5

Μόλις τώρα, haris_216 είπε

Αλλά το σκεπτικό ότι "αφού δεν πιάνεις και τον άλλο γιατί το κάνεις σε μένα" (που ξεκάθαρα παρανομω) δεν σου θυμίζει λίγο επιχείρημα δημοτικού; Με τον Κωστάκη, τον Γιωργάκη και την Μαιρούλα; 

Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί να υπάρχουν τέτοιες  διακρίσεις σε μια ευρωπαϊκή χώρα; πρώτα έπρεπε να ελέγχονται οι υψηλά ιστάμενοι καθώς αυτοί θα έπρεπε να είναι η βιτρίνα της χώρας και όχι να έχουμε ως δεδομένο ότι αυτοί έχουν ασυλία

2 minutes ago, haris_216 said:

Είναι το σύνδρομο του ολίγον έγκυος.

• Like 1

1 λεπτό πριν, spectaculator είπε

Τι είναι αυτά που λες; Πετάς λόγια του αέρα κι αόριστα. Εγώ γνωρίζω υψηλά ιστάμενα του Δήμου Αθηναίων και που τα έγραψαν τα ίδια όργανα του δήμου. Έγινε της κακομοίρας στον δήμο για να τα σβήσουν κι ο δήμος για να βγει από το λούκι τα προώθησε κατ' ευθείαν στην εφορία. Άλλο παράδειγμα με γνωστό αξιωματικό κουραδόμαγκα του Πειραιά που τον έγραψε το όργανο και παρά τις απειλές του το ήπιε το πρόστιμο νεράκι. Εσύ για ποιους μιλάς; Καλά έκαναν και του πήραν τα πάντα. Μάλιστα αν το κάνει ξανά να τον ξαλαφρώσουν μια και καλή.

Ο τύπος βέβαια πάρκαρε μπροστά από το σχολείο ΑΜΕΑ όπου δεν σταθμεύει λιμουζίνα αλλά σχολικό για τα ΑΜΕΑ. Και άστο καλύτερα για το αν δουλεύει ή όχι γιατί αν είναι και ΚΔΑΠ κλείνουν μόνο για τον Αύγουστο. Καλά του κάνανε, θα βάλει μυαλό.

Εγώ απάντησα σε αυτό που είπε ο φίλος ότι ΔΕΝ παρκαρε σε θέση ΑΜΕΑ αν είχε παρκάρει και εγώ μαζί σας τώρα για τους 2 3 που αναφέρεις μπράβο σε όσους τους έγραψαν αλλά ο κανόνας στην Ελλάδα είναι το ακριβώς αντίθετο

1 minute ago, Ducatista said:

Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί να υπάρχουν τέτοιες  διακρίσεις σε μια ευρωπαϊκή χώρα; πρώτα έπρεπε να ελέγχονται οι υψηλά ιστάμενοι καθώς αυτοί θα έπρεπε να είναι η βιτρίνα της χώρας και όχι να έχουμε ως δεδομένο ότι αυτοί έχουν ασυλία

Δεν θα δεις ποτέ "υψηλά ιστάμενο" να παραπεπτει σε κάτι τέτοιο γιατί πάντα έχει χρήμα να παρκάρει το ακριβό του αμάξι σε ακριβό και προστατευόμενο παρκινκ.

Μόλις τώρα, spectaculator είπε

Δεν θα δεις ποτέ "υψηλά ιστάμενο" να παραπεπτει σε κάτι τέτοιο γιατί πάντα έχει χρήμα να παρκάρει το ακριβό του αμάξι σε ακριβό και προστατευόμενο παρκινκ.

Αυτό το λες εσύ εγώ βλέπω ότι η ίδια η αστυνομία παρκάρει σε ΑΜΕΑ πάρκιγκ και τους καθε τοπικούς αξιωματούχους να παρκάρουν όπου θέλουν φυσικά και οι γύφτοι παρέα γιατί και αυτοί έχουν τα ίδια αξιώματα δεν τους αγγίζει τίποτα

• Like 1

2 minutes ago, Ducatista said:

Αυτό το λες εσύ εγώ βλέπω ότι η ίδια η αστυνομία παρκάρει σε ΑΜΕΑ πάρκιγκ και τους καθε τοπικούς αξιωματούχους να παρκάρουν όπου θέλουν φυσικά και οι γύφτοι παρέα γιατί και αυτοί έχουν τα ίδια αξιώματα δεν τους αγγίζει τίποτα

Σε Αθήνα-Πειραιά δεν το έχω δει πουθενά. Ειδικά η αστυνομία όπου σε στραβή μπορεί να βρέξει καδρόνια από το πουθενά.

• Like 1

1 λεπτό πριν, Ducatista είπε

οποτε αντι να γκρινιαξεις και να κανεις οτι περναει απο το χερι σου ωστε να μην ειναι αυτα τα ατομα υπερανω νομου, ειπες να γκρινιαξεις σε οσους δε θελουν το κρατος τους να ειναι μπανανια?

1 λεπτό πριν, Chachanoulis είπε

οποτε αντι να γκρινιαξεις και να κανεις οτι περναει απο το χερι σου ωστε να μην ειναι αυτα τα ατομα υπερανω νομου, ειπες να γκρινιαξεις σε οσους δε θελουν το κρατος τους να ειναι μπανανια?

Εγώ έχω την ευθύνη των δικών μου πράξεων ούτε υποστήριξα μια τέτοια περίπτωση ο άνθρωπος δεν έκανε κάτι παράνομο βάση των λεγόμενων του.. το κράτος είναι μπανανία από το γεροντακι που πάτησε την γραμμή η τους άλλους που επειδή δεν τους αγγίζει τίποτα κάνουν ότι θέλουν,;

Μόλις τώρα, Ducatista είπε

Εγώ έχω την ευθύνη των δικών μου πράξεων ούτε υποστήριξα μια τέτοια περίπτωση ο άνθρωπος δεν έκανε κάτι παράνομο βάση των λεγόμενων του.. το κράτος είναι μπανανία από το γεροντακι που πάτησε την γραμμή η τους άλλους που επειδή δεν τους αγγίζει τίποτα κάνουν ότι θέλουν,;

ειναι μπανανια απο τα ατομα που βρισκουν δικαιολογιες για να κανουν οτι γουσταρουν

• Like 1
  • Thanks 1

Μόλις τώρα, Chachanoulis είπε

ειναι μπανανια απο τα ατομα που βρισκουν δικαιολογιες για να κανουν οτι γουσταρουν

Δεν υποστηρίζω καμία τέτοια αποψη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...