Alx1998 Δημοσ. 18 Ιουνίου Share Δημοσ. 18 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Παίδες καλησπέρα το Σάββατο βράδυ ο πατέρας μου πάρκαρε σε ένα σημείο στην πόλη στο οποίο πάταγε η μισή ρόδα σε θέση ΑΜΕΑ , τεσπά πέρασε ένα όργανο και τα πήρε όλα , πινακίδες , άδεια , δίπλωμα για 60 ημέρες το θέμα είναι ότι επειδή ο πατέρας μου χρειάζεται το όχημα και το δίπλωμα για να πηγαίνει κάμποσες φορές τον μήνα στο νοσοκομείο για εξετάσεις , καρδιακός γαρ είναι και 69 χρόνων . Μίλησε σήμερα με το διοικητή αλλά είναι στραβόξυλο και ανένδοτος και δεν κατάφερε κάτι . Μήπως έχετε καμία ιδέα που να απευθυνθεί μήπως και καταφέρει κάτι , έστω να μειωθεί η ποινή πχ 15-20-30 ημέρες.. Επεξ/σία 18 Ιουνίου από Alx1998 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NTC Labs Δημοσ. 18 Ιουνίου Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 69, με προβλημα στην καρδια και οδηγαει αλλα εσενα σε ενοιαξε να συνεχισει να οδηγαει και μαλιστα το συντομοτερο δυνατο.... 17 2 1 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Timour21 Δημοσ. 18 Ιουνίου Share Δημοσ. 18 Ιουνίου Καταρχήν εύχομαι να δείς τον πατέρα σου να φτάνει τα 100. Κακώς χαρακτηρίζεις ως στραβόξυλο έναν άνθρωπο που απλά ακολουθεί το γράμμα του νόμου. Είναι λίγο παράλογο να τους την "λέμε" όταν δεν κάνουν σωστά την δουλειά τους και να τους την "ξαναλέμε" όταν την κάνουν σωστά. Αν λοιπόν ο πατέρας σου (και το δέχομαι 100%) χρειάζεται το αμάξι για να πηγαινοέρχεται στο νοσοκομείο, αντίστοιχα και ο ΑΜΕΑ την θέση του οποίου κατέλαβε, θα μπορούσε να χρειαστεί να κάνει κάτι ανάλογο και είτε να μην μπορεί να βγεί από την θέση (αν τον έχουν κλείσει) είτε να μπεί. Μην κοιτάμε μόνο την πάρτη μας και τα δικαιώματά μας λοιπόν, ας κοιτάξουμε λίγο και τον δίπλα. 26 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takisapog Δημοσ. 18 Ιουνίου Share Δημοσ. 18 Ιουνίου Ειδικά για αυτό το θέμα (θέση ΑΜΕΑ), είναι ανένδοτοι. 11 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alx1998 Δημοσ. 18 Ιουνίου Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 44 λεπτά πριν, NTC Labs είπε 69, με προβλημα στην καρδια και οδηγαει αλλα εσενα σε ενοιαξε να συνεχισει να οδηγαει και μαλιστα το συντομοτερο δυνατο.... Πασακα μου παίρνει φάρμακα ο άνθρωπος και ο γιατρός του έδωσε την άδεια να οδηγάει , δεν πεθαίνει αύριο απλά έχει ένα πρόβλημα το οποίο πρέπει να το ελέγχει συχνά στο νοσοκομείο . Για ποιον λόγο όμως γίνεσαι τοξικός σε τέτοιου είδους συζήτηση ; Καλύτερα δεν θα ήταν πχ να μην γράψεις καν το σχόλιο σου ; Σκέψου τον δικό σου πατέρα , την μάνα σου δεν ξέρεις τι σου χτυπάει την πόρτα κρατά χαμηλά το κεφάλι και άσε τις ειρωνείες 27 λεπτά πριν, Timour21 είπε Καταρχήν εύχομαι να δείς τον πατέρα σου να φτάνει τα 100. Κακώς χαρακτηρίζεις ως στραβόξυλο έναν άνθρωπο που απλά ακολουθεί το γράμμα του νόμου. Είναι λίγο παράλογο να τους την "λέμε" όταν δεν κάνουν σωστά την δουλειά τους και να τους την "ξαναλέμε" όταν την κάνουν σωστά. Αν λοιπόν ο πατέρας σου (και το δέχομαι 100%) χρειάζεται το αμάξι για να πηγαινοέρχεται στο νοσοκομείο, αντίστοιχα και ο ΑΜΕΑ την θέση του οποίου κατέλαβε, θα μπορούσε να χρειαστεί να κάνει κάτι ανάλογο και είτε να μην μπορεί να βγεί από την θέση (αν τον έχουν κλείσει) είτε να μπεί. Μην κοιτάμε μόνο την πάρτη μας και τα δικαιώματά μας λοιπόν, ας κοιτάξουμε λίγο και τον δίπλα. Ήταν θέση έξω από σχολειο που εξυπηρετεί γονείς ΑΜΕΑ παιδιών δεν ήταν καν κέντρο , δεν έκλεισε κανέναν απολύτως χωραγε και λιμουζίνα να παρκάρει 2 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis_k6 Δημοσ. 18 Ιουνίου Share Δημοσ. 18 Ιουνίου εχει πεσει γραμμη απο πανω να παιρνουν διπλωματα και να τα κρατανε οντως 60 μερες. ενα κρατος γελοιο... Λες και το διπλωμα ειναι ανοιχτηρι για μπυρες. Στο παιρνουν για παραβασεις τις πλακας και ενω εχουν σκληρυνει την σταση τους δεν αλλαξανε τον κοκ και κανουν αυτες τις αηδιες. δυστυχως την πατησε και οπως ολοι θα οδηγησει χωρις διπλωμα αναγκαστικα... 2 1 3 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 18 Ιουνίου Share Δημοσ. 18 Ιουνίου Και έξω από σχολείο που εξυπηρετεί παιδιά. Νατανε σε κανένα s/m που εχει αρκετες νάλεγες αντε στην ευχή.Φίλε δύσκολο αν όχι αδύνατο διότι η παράβαση είναι ακρως ευαίσθητη και αδικαιολόγητος όποιος την κάνει. Ναι στην Ελλάδα πολλοί το κάνουν, όπως πολλοί οδηγούν στη ΛΕΑ , ή στη λεωφορειολωρίδα, ή βγαίνουν σαν μαγκες μπροστα στο φανάρι , η δεν σεβονται τη διάβαση πεζών , αλλά για αυτό το λόγο η ποινη είναι υπερβολική μπας και γίνουμε Ευρωπαίοι αλλά δεν το βλέπω. Ας προσκομίσει χαρτιά του προβλήματος υγείας του σύμφωνα με το οποίο πρέπει να μεταβαίνει συχνά στο Νοσοκομείο για εξετάσεις ας κάνει μία ένσταση στην τροχαία αλλά ας εχει λίγες ελπίδες ότι θα πετύχει κάτι. Και ρε παιδιά 69 είναι. Ας μη βγάζουμε όλοι τη χολή μας. Δεν ταχω πιάσει ακόμη αλλά λίγη επιείκεια στην τρίτη ηλικία.🙂 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris_216 Δημοσ. 18 Ιουνίου Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2 ώρες πριν, Alx1998 είπε Ήταν θέση έξω από σχολειο που εξυπηρετεί γονείς ΑΜΕΑ παιδιών δεν ήταν καν κέντρο , δεν έκλεισε κανέναν απολύτως χωραγε και λιμουζίνα να παρκάρει Αρχικά να πούμε ότι το "παράνομο" δεν είναι στην διακριτική ευχέρεια κανενός να το ορίσει (πέραν του νομοθέτη), ερμηνεύσει ή να "αποφασίσει" ότι είναι λίγο παράνομο, πολύ παράνομο, ενοχλεί ή όχι. Το λέω γιατί ήδη μέσα σε λίγα ποστ μας είπες ότι πάτησε στη θέση "όσο πατάει η γάτα", δεν είναι σε κεντρικό σημείο και ότι είχε άπλα για λιμουζίνα. Άρα μάλλον αδικηθήκατε. Είναι παράνομο. Τέλος. Για να μην είμαι όμως τελείως off topic να πω επί του ερωτήματος ότι θα συμφωνήσω με τον παππού, ότι η μόνη λύση που βλέπω είναι να το παίξει...Βούρτση (ή Ξανθόπουλος αν προτιμάς). Θα πάρει τη χαρτούρα του νοσοκομείου (αν μπορούσε να έχει και κάνα χαρτί από το γιατρό του για την ανάγκη τακτικής επίσκεψης) και θα πάει στο "στραβόξυλο" (που εννοείται ότι δεν είναι ο άνθρωπος) ελπίζοντας σε καλύτερη μέρα/αντιμετώπιση. Αν κατά την πρώτη του επίσκεψη είχαν ανταλλάξει "γαλλικά" με τον διοικητή ίσως θα ήταν σκόπιμο να πας εσύ ή η μητέρα σου για να παίξετε το χαρτί του "δράματος" Σημ. Εννοείται ότι μιλάμε για περίπτωση που μένει πχ στον Χολαργό και το νοσοκομείο που πάει να αφορά το Τζάνειο. Γιατί αν μένει στον Χολαργό και μιλάμε για το Γεννηματά τότε θα ήταν για κράξιμο η φάση. 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinos1973 Δημοσ. 19 Ιουνίου Share Δημοσ. 19 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 17 hours ago, Alx1998 said: Παίδες καλησπέρα το Σάββατο βράδυ ο πατέρας μου πάρκαρε σε ένα σημείο στην πόλη στο οποίο πάταγε η μισή ρόδα σε θέση ΑΜΕΑ , τεσπά πέρασε ένα όργανο και τα πήρε όλα , πινακίδες , άδεια , δίπλωμα για 60 ημέρες το θέμα είναι ότι επειδή ο πατέρας μου χρειάζεται το όχημα και το δίπλωμα για να πηγαίνει κάμποσες φορές τον μήνα στο νοσοκομείο για εξετάσεις , καρδιακός γαρ είναι και 69 χρόνων . Μίλησε σήμερα με το διοικητή αλλά είναι στραβόξυλο και ανένδοτος και δεν κατάφερε κάτι . Μήπως έχετε καμία ιδέα που να απευθυνθεί μήπως και καταφέρει κάτι , έστω να μειωθεί η ποινή πχ 15-20-30 ημέρες.. Καρδιακος, 69 ετων δεν θα επρεπε να οδηγει ειναι επικινδυνο για τον ιδιο και για τους αλλους που βρισκονται στο δρομο. Σχετικα με την παραβαση, καλα κανανε δεν υπαρχει δικαιολογια. Ημαρτον! 16 hours ago, Alx1998 said: Πασακα μου παίρνει φάρμακα ο άνθρωπος και ο γιατρός του έδωσε την άδεια να οδηγάει , δεν πεθαίνει αύριο απλά έχει ένα πρόβλημα το οποίο πρέπει να το ελέγχει συχνά στο νοσοκομείο . Για ποιον λόγο όμως γίνεσαι τοξικός σε τέτοιου είδους συζήτηση ; Καλύτερα δεν θα ήταν πχ να μην γράψεις καν το σχόλιο σου ; Σκέψου τον δικό σου πατέρα , την μάνα σου δεν ξέρεις τι σου χτυπάει την πόρτα κρατά χαμηλά το κεφάλι και άσε τις ειρωνείες Ήταν θέση έξω από σχολειο που εξυπηρετεί γονείς ΑΜΕΑ παιδιών δεν ήταν καν κέντρο , δεν έκλεισε κανέναν απολύτως χωραγε και λιμουζίνα να παρκάρει Γνωριζουμε πολυ καλα πως οι γιατροι δινουν τις αδειες... στο ελλασδισταν ζουμε! Επεξ/σία 19 Ιουνίου από Dinos1973 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NTC Labs Δημοσ. 19 Ιουνίου Share Δημοσ. 19 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, Alx1998 είπε Πασακα μου παίρνει φάρμακα ο άνθρωπος και ο γιατρός του έδωσε την άδεια να οδηγάει , δεν πεθαίνει αύριο απλά έχει ένα πρόβλημα το οποίο πρέπει να το ελέγχει συχνά στο νοσοκομείο . Για ποιον λόγο όμως γίνεσαι τοξικός σε τέτοιου είδους συζήτηση ; Καλύτερα δεν θα ήταν πχ να μην γράψεις καν το σχόλιο σου ; Σκέψου τον δικό σου πατέρα , την μάνα σου δεν ξέρεις τι σου χτυπάει την πόρτα κρατά χαμηλά το κεφάλι και άσε τις ειρωνείες Ήταν θέση έξω από σχολειο που εξυπηρετεί γονείς ΑΜΕΑ παιδιών δεν ήταν καν κέντρο , δεν έκλεισε κανέναν απολύτως χωραγε και λιμουζίνα να παρκάρει Καταρχας ο πατερας σου να ειναι καλα να φτασει τα 200 2) χεστηκε ο γιατρος αν συμβει κατι μοιραιο καποια στιγμη 3) επειδη ακριβως εχω χαμηλα το κεφαλι και εχω δει πολλα εκοψα την οδηγηση και στον πατερα μου και στον πεθερο μου και τα αυτοκινητα πουληθηκαν. Τουλαχιστον να μην ειναι εκεινοι υπευθυνοι αν συμβει κατι. Επεξ/σία 19 Ιουνίου από NTC Labs 11 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 19 Ιουνίου Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 16 ώρες πριν, basilis_k6 είπε εχει πεσει γραμμη απο πανω να παιρνουν διπλωματα και να τα κρατανε οντως 60 μερες. ενα κρατος γελοιο... Λες και το διπλωμα ειναι ανοιχτηρι για μπυρες. Στο παιρνουν για παραβασεις τις πλακας και ενω εχουν σκληρυνει την σταση τους δεν αλλαξανε τον κοκ και κανουν αυτες τις αηδιες. δυστυχως την πατησε και οπως ολοι θα οδηγησει χωρις διπλωμα αναγκαστικα... Και καλα κανουν. Το διπλωμα αρχικα δε θα πρεπε να το δινουν τοσο ευκολα. Και θα πρεπε να το παιρνουν ακομα πιο ευκολα, με το παραμικρο. Γιατι μονο ετσι θα γινει ανθρωπος ο ελληναρας. Ο τρισμεγιστος ελληναρας που θα οδηγαει και χωρις διπλωμα τωρα. 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasanton Δημοσ. 19 Ιουνίου Share Δημοσ. 19 Ιουνίου Πάτε με τα χαρτιά και δικαιολογητικά στο αρμόδιο τμήμα τροχαίας και συζητήστε το. Δεν νομίζω να πετύχετε κάτι καλύτερο από 5-10 μέρες μείωση ποινής. Σε αντίστοιχη περίπτωση "καραμπόλας" (μου πήραν το δίπλωμα επειδή δεν φόραγα κράνος στο scooter κι έτσι δεν μπορούσα να οδηγώ ούτε το ΙΧ), με πατέρα με νευρολογικά/κινητικά προβλήματα που τον έτρεχα δεξιά κι αριστερά, γλύτωσα 10 μέρες. Στην τελική, υπάρχουν και τα ταξί. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GodzillaCover Δημοσ. 19 Ιουνίου Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 17 hours ago, basilis_k6 said: εχει πεσει γραμμη απο πανω να παιρνουν διπλωματα και να τα κρατανε οντως 60 μερες. ενα κρατος γελοιο... Λες και το διπλωμα ειναι ανοιχτηρι για μπυρες. Στο παιρνουν για παραβασεις τις πλακας και ενω εχουν σκληρυνει την σταση τους δεν αλλαξανε τον κοκ και κανουν αυτες τις αηδιες. δυστυχως την πατησε και οπως ολοι θα οδηγησει χωρις διπλωμα αναγκαστικα... Πώς θα το κάνει αυτό, αφού δεν έχει ούτε πινακίδες… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SagoniasSlutRos Δημοσ. 19 Ιουνίου Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 18 ώρες πριν, Alx1998 είπε πέρασε ένα όργανο και τα πήρε όλα , πινακίδες , άδεια , δίπλωμα Eμενα η απορια μου ειναι πως του πηρε αδεια και διπλωμα. Ηταν εκει ο πατερας σου στο αυτοκινητο οταν τον εγραψε και του εδωσε την αδεια και το διπλωμα; Τωρα το οτι παταγε μιση ροδα στη θεση, σημαινει οτι ηταν μεσα στην θεση ΑΜΕΑ γυρω στο ενα μετρο. Παντως δεν υπαρχει κανενας σεβασμος σε θεσεις ΑΜΕΑ ειδικα σε παρκινγκ σουπερμαρκετ, δημοτικους χωρους σταθμευσης κλπ. Μην πω για τις θεσεις για οικογενειες με παιδια και καροτσια, εκει ακομα χειροτερα. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
piiii Δημοσ. 19 Ιουνίου Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε Eμενα η απορια μου ειναι πως του πηρε αδεια και διπλωμα. Ηταν εκει ο πατερας σου στο αυτοκινητο οταν τον εγραψε και του εδωσε την αδεια και το διπλωμα; Τωρα το οτι παταγε μιση ροδα στη θεση, σημαινει οτι ηταν μεσα στην θεση ΑΜΕΑ γυρω στο ενα μετρο. Παντως δεν υπαρχει κανενας σεβασμος σε θεσεις ΑΜΕΑ ειδικα σε παρκινγκ σουπερμαρκετ, δημοτικους χωρους σταθμευσης κλπ. Μην πω για τις θεσεις για οικογενειες με παιδια και καροτσια, εκει ακομα χειροτερα. Πραγματικά εκεί έχει ξεφύγει το πράγμα. Και τα λέει άνθρωπος που έχει σύζυγο ΑΜΕΑ. Ακόμα και έτσι ποτέ δεν παρκάρω σε θέση ΑΜΕΑ(δεν έχει κινητικό πρόβλημα στα πόδια). Πάντως σκέφτομαι ώρες ώρες αλλά δεν ξέρω σε τι παπάρα θα πέσω, να του πω ρε φιλαράκι, πόσο επίδομα πέρνεις για την αναπηρία σου..... 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα