Προς το περιεχόμενο

Eshop και πληρωμές

alexiabook

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα.

Ετοιμάζω μία επαγγελματική ιστοσελίδα (με wordpress) μέσα από την οποία θα παρέχονται υπηρεσίες κειμένου. Ταυτόχρονα έχει ανοιχθεί και επαγγελματικός λογαριασμός σε τράπεζα. Έχει κάποιος εμπειρία για την διαδικασία που χρειάζεται προκειμένου η ιστοσελίδα να δέχεται πληρωμές μέσω iris και χρεωστικών και πιστωτικών καρτών; (για το paypal υπάρχει ήδη λογαριασμός). Θα πρέπει να απευθυνθώ στην τράπεζά μου και θα με ενημερώσουν εκείνοι; Ο λογιστής μού είπε ότι εφόσον η δραστηριότητα είναι μόνο μέσω eshop δεν χρειάζεται pos, αλλά ότι το iris είναι πλέον υποχρεωτικό για επαγγελματίες από 1 Ιανουαρίου 2024.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Από όσο το είχα ψάξει είναι ένα plugin για το wordpress/woocommerce (που υποθέτω αυτό θα τρέχεις για το κατάστημα), αγοράζεις το plugin που ταιριάζει με την τράπεζα που έχεις συνεργασία.
Προσωπικά δεν το έχω αγοράσει για να πω την διαδικασία αλλά και εγώ στο μέλλον θα κάνω δική μου επιχείρηση με ηλεκτρονικές πληρωμές για υπηρεσίες διαδικτύου και θα δω για το revolut plugin 

Ναι, το woocommerce είναι το βασικό πρόσθετο για eshop, αλλά καθώς θα προσφέρω μία υπηρεσία και όχι προιόν, είναι too much. Τώρα με ειδοποίησαν από την τράπεζα ότι μπορώ να ενεργοποιήσω το iris μέσα από το ebanking, αλλά θα περάσω από εκεί για να δω όλη την διαδικασία. Προμήθεια 1% από την τράπεζα, δεν την λες και λίγη, αλλά τουλάχιστον είναι μικρότερη από την προμήθεια στα pos. Ευχαριστώ για την απάντηση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...