Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα κινητό μόνο με τις βασικές λειτουργίες για παιδί 10 ετών ώστε να είναι εφικτή η επικοινωνία στην κατασκήνωση. Με ενδιαφέρει να μπορούν να γίνουν τηλεφωνικές κλήσεις και αποστολή/παραλαβή μυνημάτων. Επίσης με ενδιαφέρει να διαρκεί η μπαταρία μερικές ημέρες ώστε να μην τρέχει καθε μερα να φορτίζει. Δε θέλω να έχει κάμερα. Το ραδιόφωνο είναι nice to have. Τέλος θα προτιμούσα να μην έχει καν παιχνίδια για να μην ξεμυαλίζεται.

Έχει κανείς να μου προτείνει κάτι; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, christpatp είπε

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα κινητό μόνο με τις βασικές λειτουργίες για παιδί 10 ετών ώστε να είναι εφικτή η επικοινωνία στην κατασκήνωση. Με ενδιαφέρει να μπορούν να γίνουν τηλεφωνικές κλήσεις και αποστολή/παραλαβή μυνημάτων. Επίσης με ενδιαφέρει να διαρκεί η μπαταρία μερικές ημέρες ώστε να μην τρέχει καθε μερα να φορτίζει. Δε θέλω να έχει κάμερα. Το ραδιόφωνο είναι nice to have. Τέλος θα προτιμούσα να μην έχει καν παιχνίδια για να μην ξεμυαλίζεται.

Έχει κανείς να μου προτείνει κάτι; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

https://www.skroutz.gr/s/48518298/Nokia-105-4G-2023-Dual-SIM-Kinito-me-Koumpia-Elliniko-Menou-Charcoal.html

Nokia 105 4G

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...