Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συνήθως μπαίνουν πολύ σύντομα περίπου σε 1 εβδομάδα.

Σε εμένα φέτος μπήκαν μέσα σε 1 εργάσιμη...

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε

Έχω μια επιστροφή.

Έκανα την δήλωση την προηγούμενη εβδομάδα.

Πότε θα μπουν τα χρήματα;

Και σε μένα σε 2 εργάσιμες μπήκαν!

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε

Είναθ μεγάλο ποσό παίζει ρόλο ;

Ένα ένα τα βγάζεις :D 

Πόσο είναι το ποσό???

Δημοσ.

Χωρίς να είμαι σίγουρος, πάνω από 1500 ευρώ ζητάνε τα δικαιολογητικά, αλλά ξαναλέω δεν είμαι σίγουρος!!!

6 λεπτά πριν, The_Judas είπε

δεν θεωρείται μεγάλο ποσό. Αν είχες επιστροφή 100.000+ ίσως να υπήρχε λόγος καθυστέρησης.

Είσαι λάθος για αυτό, επειδή πριν από δύο χρόνια φίλος περίμενε επιστροφή 2200 (λόγω μεγάλης πληρωμής αναγνώρισης πτυχίου) έγινε έλεγχος και καλό Σεπτέμβριο πήρε την επιστροφή αφού κατέθεσε τα δικαιολογητικά!

Δημοσ.

Το πότε θα επιστραφεί το ποσό εξαρτάται από το πόσο αργόσχολοι είναι οι κατά τα άλλα δημόσιοι υπάλληλοι της κάθε εφορίας, δεν υπάρχει φιξ χρόνος. Να έχεις υπόψη ότι αν έχεις κάποιο άλλο χρέος, πχ ΕΝΦΙΑ, τότε πρώτα θα γίνει συμψηφισμός και εφόσον περισσέψουν χρήματα τότε θα σου επιστρέψουν το υπόλοιπο.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, gokuthelegend είπε

Το πότε θα επιστραφεί το ποσό εξαρτάται από το πόσο αργόσχολοι είναι οι κατά τα άλλα δημόσιοι υπάλληλοι της κάθε εφορίας, δεν υπάρχει φιξ χρόνος. Να έχεις υπόψη ότι αν έχεις κάποιο άλλο χρέος, πχ ΕΝΦΙΑ, τότε πρώτα θα γίνει συμψηφισμός και εφόσον περισσέψουν χρήματα τότε θα σου επιστρέψουν το υπόλοιπο

Μηδενικό χρέος.

Γλυφάδα....κατάλαβα αυτοί αργούν πολύ.

Την άλλη φορά κάναν 6 μήνες τα κοπρόσκυλα 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...