JUNIO Δημοσ. 18 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2024 Καλησπέρα, έχει πάρει κανείς το συγκεκριμένο κινητό, (Google Pixel 8a) το πήρα πρόσφατα είναι σε γενικές γραμμές από εμφάνιση και χαρακτηριστικά πολύ καλό, έχει θέμα με τη θερμοκρασία ανεβάζει εύκολα και με απλή χρήση το αστείο είναι ότι ήθελα να χρησιμοποιώ και στην δουλειά μου που τρέχω πολλές εφαρμογές ταυτόχρονα και gps (θα πάρει φωτιά 🔥 τότε...) επίσης έχω διαβάσει γενικά στο ίντερνετ ότι έχουν αντιμετωπίσει κι άλλοι κατοχή και προηγούμενων μοντέλων όπως 🔥Google Pixel 7 ,6,5 και πάει λέγοντας.... παρακαλώ αν έχετε ή είχατε αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα με το συγκεκριμένο μοντέλο ή της σειράς και τι κάνετε;; Αν λύθηκε;; τι κάνετε σε αυτή την περίπτωση;;; Έχω διαβάσει σε κάποιες περιπτώσεις ότι είχε βγάλει κάποιες ενημερώσεις η Google και λύθηκε το θέμα,δε ξέρω αν αληθεύει αυτό αλλά δε μου φαίνεται και πολύ εφικτό να λύθηκε, μια ενδεικτική θερμοκρασία που μετρήσαμε το κινητό κατά την αυξημένη θερμοκρασία ήταν 42 βαθμοί🔥 περιμετρικά και 40🔥 μπρος πίσω...🔥😱😱. Ευχαριστώ και συγνώμη για το κατεβατό...
Prasino Mantarinh Δημοσ. 19 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2024 Γενικα τα Google χρησιμοποιουν Samsung modems που ειναι ο λογος που εχουν θεμα με το σημα και το ιντερνετ, αμα εχω διαβασει σωστα ( μπορει να εχω αδικο) υπαρχει συμφωνια μεταξυ της Samsung μεχρι το pixel 9, το pixel 10 Θα γυρισει σε Qualcomm. To εψαχνα στο παρελθον να αγορασω Pixel αλλα η google δεν εχει καθολου Quality control για αυτο διαβαζεις πολλα conflicting reviews. Προσωπικα το 8α μου φαινεται πολυ e-waste (ειδικα αυτα τα bezels σε κινητο με 500ευρω ελεος) και με λιγα παραπανω πας στο 8ρι.
Waiss Δημοσ. 20 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2024 9 hours ago, Prasino Mantarinh said: Γενικα τα Google χρησιμοποιουν Samsung modems που ειναι ο λογος που εχουν θεμα με το σημα και το ιντερνετ, αμα εχω διαβασει σωστα ( μπορει να εχω αδικο) υπαρχει συμφωνια μεταξυ της Samsung μεχρι το pixel 9, το pixel 10 Θα γυρισει σε Qualcomm. To εψαχνα στο παρελθον να αγορασω Pixel αλλα η google δεν εχει καθολου Quality control για αυτο διαβαζεις πολλα conflicting reviews. Προσωπικα το 8α μου φαινεται πολυ e-waste (ειδικα αυτα τα bezels σε κινητο με 500ευρω ελεος) και με λιγα παραπανω πας στο 8ρι. Τensor Chip θα έχει και το Pixel 10 αλλά θα είναι κατασκευασμένο από την TSMC κι όχι από την Samsung. 1
kp1 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2024 10 ώρες πριν, Prasino Mantarinh είπε Γενικα τα Google χρησιμοποιουν Samsung modems που ειναι ο λογος που εχουν θεμα με το σημα και το ιντερνετ, αμα εχω διαβασει σωστα ( μπορει να εχω αδικο) υπαρχει συμφωνια μεταξυ της Samsung μεχρι το pixel 9, το pixel 10 Θα γυρισει σε Qualcomm. To εψαχνα στο παρελθον να αγορασω Pixel αλλα η google δεν εχει καθολου Quality control για αυτο διαβαζεις πολλα conflicting reviews. Προσωπικα το 8α μου φαινεται πολυ e-waste (ειδικα αυτα τα bezels σε κινητο με 500ευρω ελεος) και με λιγα παραπανω πας στο 8ρι. Δηλαδη το 8αρι δεν ανεβαζει θερμοκρασιες;Δεν εχει παρομοια θεματα;
JUNIO Δημοσ. 20 Ιουνίου 2024 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2024 το 8a ανεβάζει πάντως με μηδενική χρήση ,από την αρχή που το πήραμε
JUNIO Δημοσ. 2 Ιουλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2024 Το επέστρεψα μου στείλαν άλλο και πάλι τα ίδια , διάγνωσή από έλεγχο σέρβις διαπιστώθηκε ότι έχει πρόβλημα και δε επισκευάζεται....και τις δυο φόρες κρίμα γιατί περά από αυτό το θέμα ήταν ωραίο κινητό και σε λειτουργία
turbakiasss Δημοσ. 3 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2024 16 hours ago, JUNIO said: Το επέστρεψα μου στείλαν άλλο και πάλι τα ίδια , διάγνωσή από έλεγχο σέρβις διαπιστώθηκε ότι έχει πρόβλημα και δε επισκευάζεται....και τις δυο φόρες κρίμα γιατί περά από αυτό το θέμα ήταν ωραίο κινητό και σε λειτουργία Από πού το πήρες; Εγώ που το αγόρασα από Google store είναι οκ 1
JUNIO Δημοσ. 3 Ιουλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2024 σκρουτζομαγαζα ,από ποιας χωράς το Google store το πήρες, γενικά δε είναι κομπλέ σα κινητό?? το έχεις καιρό?
turbakiasss Δημοσ. 3 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2024 8 hours ago, JUNIO said: σκρουτζομαγαζα ,από ποιας χωράς το Google store το πήρες, γενικά δε είναι κομπλέ σα κινητό?? το έχεις καιρό? Από Γαλλία το πήρα εγώ. Ευχαριστημένος είμαι, μόνο η φόρτιση είναι αργή για τα δεδομένα της αγοράς. Μπαταρία την ημέρα μου την βγάζει άνετα, τα έχω κλειστά τα 120hz όμως, δεν ξέρω αλλιώς τι κάνει. 5g κανονικά με Vodafone. Αυτά σε γενικές γραμμές. Τα 549€ βέβαια που κάνει θεωρώ ότι είναι αρκετά. Περίπου 100€ κάτω θα ήταν πιο σωστή τιμή. 1
kp1 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2024 Παιδια οσοι εχουν google pixel 8 εχουν θεματα θερμοκρασιας ;;Γιατι το σκεφτομαι μεταχειρισμενο το βρισκω καλη τιμη τι λετε;
turbakiasss Δημοσ. 4 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2024 7 hours ago, kp1 said: Παιδια οσοι εχουν google pixel 8 εχουν θεματα θερμοκρασιας ;;Γιατι το σκεφτομαι μεταχειρισμενο το βρισκω καλη τιμη τι λετε; Εγώ με το 8a δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα αλλά δεν είμαι και κανένας απαιτητικός χρήστης. Το iPhone 14 που έχω παράλληλα νομίζω ζεσταίνεται περισσότερο. Γενικ, διαβάζω οτι έχουν τάση να ζεσταίνονται.
JUNIO Δημοσ. 11 Ιουλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2024 Turbakiasss συγνώμη σιγουρα το πηρες από τη Γαλλια???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα