Προς το περιεχόμενο

Tablet με hdmi out (μέσω usb-c)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπως συνήθως, απερισκεπτη αγορά ενός oneplus pad, το οποίο έρχεται με έκπτωση, δώρο πληκτρολόγιο και θήκη.Το χτύπησα λοιπόν καθώς όλα τα review λέμε πόσο καλό είναι.

Ενώ ακόμη το περιμένω να έρθει από το courier, είπα να διάβασω καλύτερα τις προδιαγραφές του καθώς τα review δεν ανέφεραν κάτι. Από μεριά μου, δεν φανταζόμουν ότι υπάρχει tablet σήμερα, που να μην συνδέεται με projector και εξωτερική οθόνη. Τέτοια σιγουριά είχα... 

Μην τα πολυλογώ, Παρασκευή έρχεται και ζήτησα από την oneplus να γίνει rma. Το δέχτηκε. 

Επομένως ψάχνω για tablet, που να παίρνει πληκτρολόγιο θηκη σε μια όμορφη λύση κα όχι 3rd party, αλλά να έχει hdmi out μέσω usb c. 

Ξέρω το ipad κάνει αυτό, και το galaxy tab s9. Υπάρχει τίποτα άλλο εκεί έξω; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γιατί σώνει και καλά usb-c σε hdmi; Αν έχει mini hdmi τι σε χαλάει; π.χ lenovo yoga (android), ulefone armor pad 3 (android) ή wenn ultra (windows) και kruger & matz edge (windows).

Το τελευταίο έχει πληκτρολόγιο αποσπόμενο σαν το surface.

Επεξ/σία από micos000
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ισως δεν έθεσα σωστά το ερώτημα. Θέλω το tablet να μπορεί μέσω του usb-c να βγαλει εικόνα. Επομένως αν βάλω στην usb-c κάποιο dock/dongle που είτε έχει hmdi, vga κτλ, να συνδέσω το αντίστοιχο projector η οθόνη. Δεν χρειάζεται δηλαδή να έχει το ίδιο το tablet hmdi. 

Από ότι κατάλαβα, πρέπει το usb-c να είναι έκδοση 3.0 και όχι 2.0 για να γίνει αυτό. 

Επίσης δεν θέλω windows,καθως α) έχω ήδη ένα surface pro laptop και β) και σαν συσκευή πρέπει να παραμένει κυρίως tablet 

Επεξ/σία από lakis_eo
Δημοσ.
7 ώρες πριν, lakis_eo είπε

Όπως συνήθως, απερισκεπτη αγορά ενός oneplus pad, το οποίο έρχεται με έκπτωση, δώρο πληκτρολόγιο και θήκη.Το χτύπησα λοιπόν καθώς όλα τα review λέμε πόσο καλό είναι.

Ενώ ακόμη το περιμένω να έρθει από το courier, είπα να διάβασω καλύτερα τις προδιαγραφές του καθώς τα review δεν ανέφεραν κάτι. Από μεριά μου, δεν φανταζόμουν ότι υπάρχει tablet σήμερα, που να μην συνδέεται με projector και εξωτερική οθόνη. Τέτοια σιγουριά είχα... 

Μην τα πολυλογώ, Παρασκευή έρχεται και ζήτησα από την oneplus να γίνει rma. Το δέχτηκε. 

Επομένως ψάχνω για tablet, που να παίρνει πληκτρολόγιο θηκη σε μια όμορφη λύση κα όχι 3rd party, αλλά να έχει hdmi out μέσω usb c. 

Ξέρω το ipad κάνει αυτό, και το galaxy tab s9. Υπάρχει τίποτα άλλο εκεί έξω; 

https://dikarto.gr/index.php?route=product/product&product_id=14848&skr_prm=WyJiNzE2YjA1MC0zYzhjLTRjZTQtYjUwYi03NzMxMzU3ZWRkNDQiLDE3MTg2ODgxMjA2MjkseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, GATE123 είπε

Ευχαριστώ γιατην πρόταση. Συμφωνα με το gsmarena, το usb είναι 2.0. Επομένως δεν βγάζει εικόνα απο εκεί. Είναι ενδιαφέρον (και χρήσιμο) ότι έχει hdmi αυτόνομη θύρα, αλλά αν βρεθεςίς σε αίθουσα με προτζέκτορα vga (δηλαδή στα περοσσότερα πανεπιστήμια) την πάτησες. 

Θα μπει στο shortlist, αλλά χαμηλά (έιναι και λίγο γομάρι χωρίς λύση για πληκτρολόγιο) ...

Επεξ/σία από lakis_eo
Δημοσ.
2 ώρες πριν, lakis_eo είπε

Ευχαριστώ γιατην πρόταση. Συμφωνα με το gsmarena, το usb είναι 2.0. Επομένως δεν βγάζει εικόνα απο εκεί. Είναι ενδιαφέρον (και χρήσιμο) ότι έχει hdmi αυτόνομη θύρα, αλλά αν βρεθεςίς σε αίθουσα με προτζέκτορα vga (δηλαδή στα περοσσότερα πανεπιστήμια) την πάτησες. 

Θα μπει στο shortlist, αλλά χαμηλά (έιναι και λίγο γομάρι χωρίς λύση για πληκτρολόγιο) ...

Το είπα γιατί λέει παρακάτω 

Επιπλέον διαθέτει θύρα HDMI για έυκολη σύνδεση του tablet με τηλεόραση ή projector για προβολή των περιεχομένων σε μεγαλύτερη οθόνη.

Και δεν παίζει ρόλο εάν είναι 2.0 ή 3.0

Από την στιγμή που είναι σε ξεχωριστή θύρα την δουλειά του θα την κάνει.

Στα πολύ παλιά κινητά και ταμπλετ έπρεπε να πάρεις Adapter HDMI που υποστήριζαν έξοδο HDMI 

Εγώ είχα το Samsung galaxy S4 και είχε USBmicroUSB 2.0 (MHL 2 TV-out), OTG

Και Sony Xperia Z2 με microUSB 2.0 (MHL 3 TV-out)

Δες και κανένα Notebook 

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλημέρα,

Και εγώ ψάχνω κάποιο tablet να μπορεί να συνδέεται με τηλεόραση. Καλύτερα να έχει hdmi αλλά και με usb-c δεν υπάρχει πρόβλημα. Δεν θέλω με screen casting και wifi.

Αν γίνεται να είναι και λίγο οικονομικό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, newnick είπε

Καλημέρα,

Και εγώ ψάχνω κάποιο tablet να μπορεί να συνδέεται με τηλεόραση. Καλύτερα να έχει hdmi αλλά και με usb-c δεν υπάρχει πρόβλημα. Δεν θέλω με screen casting και wifi.

Αν γίνεται να είναι και λίγο οικονομικό.

Μπορεί να γίνει με usb-c to hdmi adapter αλλά πρέπει να ελέγξεις πρώτα αν το tablet υποστηρίζει λειτουργία DP Alt Mode ή Thunderbolt 3 ή 4...

Αναφορά σε κείμενο

Check the Compatibility of the Adapter

Before purchasing or using a USB-C to HDMI adapter, ensure that your Android phone supports video output through the USB Type-C port. Check the phone's specifications and look for terms like DisplayPort Alternate Mode (DP Alt Mode) or MHL support.

Από  "οικονομικά" τάμπλετ, βλέπω ένα ulefone με android και δύο με windows kruger & matz και Wenn. Αυτά από Ελλάδα γιατί από Κίνα θα έχει σίγουρα και άλλα.

Επεξ/σία από micos000
  • Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ @micos000 για την άμεση απάντηση. Λέω μάλλον να ψάξω για κανα κινέζικο γιατί αυτά ξεφεύγουν αρκετά στο budget. Με κανα 150 πιστεύεις ότι μπορώ να βρώ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σίγουρα θα βρεις αλλά ψάξε περισσότερο για windows tablet γιατί τα android δεν συνηθίζουν να έχουν hdmi. Απλά να ξέρεις ότι με όριο τα 150θα πας σε 4/64 το οποίο είναι οριακά για windows και μπορεί να έχει θέμα με ενημερώσεις.

Spoiler

Ψάχνοντας λίγο στο aliexpress έπεσα πάνω σε αυτό με 78€...

IDqQBs.jpg

Μετά κατάλαβα τι έγραφε! Δεν έχουν το θεό τους οι Κινέζοι.

EDIT:

Γιατί όμως δεν θέλεις ασύρματα; Με ένα chromecast θα είσαι μια χαρά.

Επεξ/σία από micos000
Δημοσ.

Τελικά έχουν δίκιο που λένε ότι με την συζήτηση αποσαφηνίζεις καλύτερα τις απαιτήσεις σου. Εγώ έκανα μια περιγραφή που νόμιζα ικανοποιητική αλλά τελικά δεν είχα όλες τις απαιτήσεις μου μέσα. Έχουμε και λέμε θέλω ένα tablet που να προβάλω την εικόνα του στην τηλεόραση και θέλω να έχει

α) οποσδήποτε Android γιατί θέλω να κατεβάσω συγκεκριμένη εφαρμογή

β) σύνδεση με τηλεόραση με οθόνη γιατί αυτή που έχω (παλιά LG) μου κάνει νούμερα με την ασύρματη σύνδεση

γ) δεν έχω πρόβλημα στην μάρκα ή αν θα το αγοράσω από εδώ ή κίνα 

δ) δεν θέλω να φύγω πολύ από τα 150 ευρώ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βρήκα το παρακάτω τάμπλετ από Amazon com στα 109€ (με επιλογή για 64gb αντί 32gb στα 122) συν 14€ μεταφορικά χωρίς τελωνείο για Ευρώπη (τουλάχιστον έτσι λέει).

https://www.amazon.com/Dragon-Touch-Storage-Android-Processor/dp/B0CP7RG89F/ref=sr_1_1?dib=eyJ2IjoiMSJ9.L-AV-ZvfLD-tjcNElWM8aTULBWCoizmY3qzv5eoE1qN2VdUv4Gb32GOrlUmcJEt-7NsFi78ld8pAwoqGAhdrDpfuT4UX5OuQHH3Iz7nOeNcAM7Ca4UbARFpXCC2OyUFunNGr1Vn8mGIINi_jcTsSQaEO_9zLmVLn7IKujptiw7Xo05xbcAGHEvav83hSDu3UAty_FLZLsxrafbHTfZq4gBlU4DkWhEOGfaILIABqyvY.Su4fPqRHuYfCQ7qaVgXpw8v8hOujHbGlfqgMecgUY-g&dib_tag=se&keywords=Tablet+with+HDMI+Output&qid=1722684899&sr=8-1

Επεξ/σία από micos000
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 3/8/2024 στις 2:45 ΜΜ, micos000 είπε

Με 2GB RAM δεν πας πουθενά.

Θα σέρνετε και θα το πετάξει από το παράθυρο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...