Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

17-06-2024 πρωί έκανα αίτηση online στη Wolt για να γίνω Διανομέας.
Την ιδια μέρα απόγευμα μου απάντησαν ότι έχουν λάβει την αίτηση αλλά:

image.png.e0760f6dca98941bea17440719abf2c6.png

Αν υπάρχουν εδω άτομα απο Θεσ/νικη με προσφατη εμπειρία (1-2 τελευταια χρονια),
θα μπορούσαν να μας πουν την δική τους εμπειρία σε σχέση με το χρόνικο διάστημα?

ΥΓ. ελπιζω να ανέβασα στο σωστό, section. Αν υπάρχει καταλληλότερο πείτε μου.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 17/6/2024 στις 8:22 ΜΜ, Thanasis Namikazee είπε

17-06-2024 πρωί έκανα αίτηση online στη Wolt για να γίνω Διανομέας.
Την ιδια μέρα απόγευμα μου απάντησαν ότι έχουν λάβει την αίτηση αλλά:

image.png.e0760f6dca98941bea17440719abf2c6.png

Αν υπάρχουν εδω άτομα απο Θεσ/νικη με προσφατη εμπειρία (1-2 τελευταια χρονια),
θα μπορούσαν να μας πουν την δική τους εμπειρία σε σχέση με το χρόνικο διάστημα?

ΥΓ. ελπιζω να ανέβασα στο σωστό, section. Αν υπάρχει καταλληλότερο πείτε μου.

Θα περιμενεις λίγο.. Υπάρχουν  παρα πολλές αιτήσεις.. Μπορεί μετά από ένα δυο μήνες!! 

Επεξ/σία από takoulou
  • Moderators
Δημοσ.

Ανάλογα τα άτομα που έχουν τώρα που θα πρέπει και στη wolt να δηλώνεις της ώρες που θα εργάζεσαι πολύ πιθανών να ξανά κάνουν νέες "συνεργασίες"

Δημοσ.

μεινετε μακρυα εαν μπορειτε.ειμαι απο το 2021 μεσα και ετσι οπως ειναι τωρα δεν θα το προτεινα ουτε σε εχθρο μου,εαν δεν ειχα μπει και στο efood θα ειχα κλεισει τα βιβλια και θα εκανα οτιδηποτε αλλο.για 2η μονο και με πολυ καλο λογιστη αλλιως θα σας τα φαει η εφορια.

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Inuyasha είπε

Ανάλογα τα άτομα που έχουν τώρα που θα πρέπει και στη wolt να δηλώνεις της ώρες που θα εργάζεσαι πολύ πιθανών να ξανά κάνουν νέες "συνεργασίες"

Δεν ισχύει κάτι τέτοιο, για δήλωση ωραρίου

Αλλά όπως λέει ο φίλος πιο πάνω δεν αξίζει με τίποτα,μπήκα ενθουσιασμένος πριν το καλοκαίρι κ είναι χάλια μαύρα,αναγκάστηκα βρήκα πρωινή δουλειά με τις μειώσεις που δέχτηκαμε κ ότι δεν έχει δουλειά 

Επεξ/σία από Morosis
  • Moderators
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, Morosis είπε

Αλλά όπως λέει ο φίλος πιο πάνω δεν αξίζει με τίποτα,μπήκα ενθουσιασμένος πριν το καλοκαίρι κ είναι χάλια μαύρα,αναγκάστηκα βρήκα πρωινή δουλειά με τις μειώσεις που δέχτηκαμε κ ότι δεν έχει δουλειά 

Εδώ Θεσσαλονίκη ήρθε μυνημα ότι από τη νέα χρονιά θα πρέπει να δηλώνουμε της ώρες (όπως ακριβώς και efood)

Υπάρχουν ώρες μέσα στη μέρα που καταστήματα περιμένουν και 40 λεπτά για να βρεθεί διανομέας ειδικά νυκτερινες ώρες είναι άστα να πάνε

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Morosis είπε

Οταν λες μειωσεις? τι εχει γινει ακριβως και απο ποτε?

Εγω αν σταματησω κανα διανομεα και μιλησω... μου λενε καλα λογια

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Inuyasha είπε

Εδώ Θεσσαλονίκη ήρθε μυνημα ότι από τη νέα χρονιά θα πρέπει να δηλώνουμε της ώρες (όπως ακριβώς και efood)

Υπάρχουν ώρες μέσα στη μέρα που καταστήματα περιμένουν και 40 λεπτά για να βρεθεί διανομέας ειδικά νυκτερινες ώρες είναι άστα να πάνε

Μπορεί να το κάνουν σε κάποιες περιοχές λόγο ατόμων,Αθήνα πάντως δεν έχουμε κάποια ενημέρωση,αλλά ευχαριστώ παντως

36 λεπτά πριν, ma3stros είπε

Οταν λες μειωσεις? τι εχει γινει ακριβως και απο ποτε?

Εγω αν σταματησω κανα διανομεα και μιλησω... μου λενε καλα λογια

Και εγώ έλεγα καλά λόγια πριν τον Αύγουστο,από 2-2,20 ελάχιστη παραγγελία έχει πέσει στα 1,70 σε αρκετές περιπτώσεις,μειωμένες απολαβές σε μακρινές παραγγελίες,κατάργηση μπόνους διαφήμισης(κάθε 10 παραγγελίες είχες μπόνους αν θυμάμαι καλά 0,40 λεπτά) έχουν ανεβάσει το κόστος στους πελάτες(υπηρεσία διανομής από 0,30 λεπτά σε όλες τις παραγγελίες έχει πάει σε ορισμένες περιπτώσεις και 1 ευρώ+ τα έξοδα διανομής) κ πολλά άλλα..Πλέον δεν βγαίνουν ούτε τα βασικά για αυτό αναγκάστηκα όπως έγραψα πιο πάνω να βρω πρωινή δουλειά,έβγαινα πρωί μεσημέρι βράδυ και δεν ερχόντουσαν παραγγελίες(και όταν ερχόταν ήταν τόσο χάλια η πληρωμή που απλά ξενερώνες)

Επεξ/σία από Morosis
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Morosis είπε

Μπορεί να το κάνουν σε κάποιες περιοχές λόγο ατόμων,Αθήνα πάντως δεν έχουμε κάποια ενημέρωση,αλλά ευχαριστώ παντως

Και εγώ έλεγα καλά λόγια πριν τον Αύγουστο,από 2-2,20 ελάχιστη παραγγελία έχει πέσει στα 1,70 σε αρκετές περιπτώσεις,μειωμένες απολαβές σε μακρινές παραγγελίες,κατάργηση μπόνους διαφήμισης(κάθε 10 παραγγελίες είχες μπόνους αν θυμάμαι καλά 0,40 λεπτά) έχουν ανεβάσει το κόστος στους πελάτες(υπηρεσία διανομής από 0,30 λεπτά σε όλες τις παραγγελίες έχει πάει σε ορισμένες περιπτώσεις και 1 ευρώ+ τα έξοδα διανομής) κ πολλά άλλα..Πλέον δεν βγαίνουν ούτε τα βασικά για αυτό αναγκάστηκα όπως έγραψα πιο πάνω να βρω πρωινή δουλειά,έβγαινα πρωί μεσημέρι βράδυ και δεν ερχόντουσαν παραγγελίες(και όταν ερχόταν ήταν τόσο χάλια η πληρωμή που απλά ξενερώνες)

Αν δεν εχεις προβλημα να μοιραστεις μαζι μας, εσυ ποσες ωρες βγαινεις εξω την ημερα και για ποσες μερες την εβδομαδα?

Αν αφαιρεσεις ολα τα εξοδα, ποσα πιστευεις ειναι τα καθαρα ανα ωρα που αμειβεσαι?

• Moderators
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, ma3stros είπε

Αν δεν εχεις προβλημα να μοιραστεις μαζι μας, εσυ ποσες ωρες βγαινεις εξω την ημερα και για ποσες μερες την εβδομαδα?

Αν αφαιρεσεις ολα τα εξοδα, ποσα πιστευεις ειναι τα καθαρα ανα ωρα που αμειβεσαι?

Δεν είναι κάτι σίγουρο ειδικά αν είσαι μόνο σε μια πλατφόρμα

Είναι ανάλογα τους διανομείς που είναι έξω

Πχ Θεσσαλονίκη βγαίνω για έξτρα 11-1 και κάθομαι έξω από mac  γιατί δίνει συχνά παραγγελίες και παίζουν και πολλές μακρινές στο 3ωρο έχει τύχει να γράψω 20 ευρώ και άλλη μέρα 60

Εγώ το έχω καθαρά για κάνα έξτραδακι τυχαίνει μήνα να μην δουλέψω και καθόλου

• Like 1
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, ma3stros είπε

Έχεις μήνυμα 

• Like 1
Δημοσ.

No hate αλλά μακάρι να εκλείψει αυτό το άθλιο φαινόμενο του delivery. Από το αξημέρωτο να βλέπω όλους αυτούς στα βρωμομηχανάκια τους να προκαλούν ηχορρύπανση επειδή κάποιοι άχρηστοι δεν μπορούν να φτιάξουν ούτε έναν καφέ.

Δημοσ.
36 minutes ago, Gatoskylo8 said:

No hate αλλά μακάρι να εκλείψει αυτό το άθλιο φαινόμενο του delivery. Από το αξημέρωτο να βλέπω όλους αυτούς στα βρωμομηχανάκια τους να προκαλούν ηχορρύπανση επειδή κάποιοι άχρηστοι δεν μπορούν να φτιάξουν ούτε έναν καφέ.

λιτή, μεστή κι πλήρως ισορροπημένη άποψη 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...