johnyb98 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2024 Καλησπέρα. Στο γραφείο, ενώ παλαιότερα όταν συνέδεα flash disk το εντόπιζε, και με άφηνε να μπω, τώρα το εντοπίζει, αλλά όταν κάνω κλικ να μπω, δεν με αφήνει με μήνυμα: "Δεν επιτρέπεται η πρόσβαση στο D:". Αναβάθμισαν τα τερματικά σε Windows 11. Δοκίμασα μήπως μπορέσω να μπω μέσω safe mode, αλλά στην εκκίνηση για safe mode, ζήτησε κάποιο bit locker key. Δεν το έχω ξανακουσει. Φαίνεται έχουν αναβαθμίσει αρκετά υψηλά το επίπεδο ασφάλειας. Μπορώ να κάνω κάτι να μπω στο flash disk που συνδέω; Ευχαριστώ
hp8 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2024 37 λεπτά πριν, johnyb98 είπε Στο γραφείο, ενώ παλαιότερα όταν συνέδεα flash disk το εντόπιζε, και με άφηνε να μπω, τώρα το εντοπίζει, αλλά όταν κάνω κλικ να μπω, δεν με αφήνει με μήνυμα: "Δεν επιτρέπεται η πρόσβαση στο D:". αν το σύστημα δεν σου ανήκει (εταιρία) καλά κανει
micos000 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2024 Να ρωτήσεις το τμήμα it σας ή αν δεν υπάρχει να ρωτήσεις κάποιον προϊστάμενο. Σε άλλο υπολογιστή στο γραφείο μπορείς να συνδέσεις το usb;
johnyb98 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2024 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2024 (επεξεργασμένο) 11 hours ago, micos000 said: Να ρωτήσεις το τμήμα it σας ή αν δεν υπάρχει να ρωτήσεις κάποιον προϊστάμενο. Σε άλλο υπολογιστή στο γραφείο μπορείς να συνδέσεις το usb; Ναι, το σύνδεσα, αλλά και στον άλλο κάνει ακριβώς το ίδιο. Μου είπε ένας συνάδελφος ότι, για λόγους ασφαλείας, τα usb sticks, τους έχουν πει να τα κάνουν κρυπτογράφηση για να μπορούν να τα δουλέψουν. Δεν ξέρω τί είναι αυτό, πώς γίνεται, πως δουλεύει, και εάν το κάνω στο δικό μου stick για να μπορέσω να δω τα αρχεία, μήπως χάσω κι αυτά που είναι μέσα. Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2024 από johnyb98
micos000 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2024 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, johnyb98 είπε Μου είπε ένας συνάδελφος ότι, για λόγους ασφαλείας, τα usb sticks, τους έχουν πει να τα κάνουν κρυπτογράφηση για να μπορούν να τα δουλέψουν. Δεν ξέρω τί είναι αυτό, πώς γίνεται, πως δουλεύει, και εάν το κάνω στο δικό μου stick για να μπορέσω να δω τα αρχεία, μήπως χάσω κι αυτά που είναι μέσα. Οπότε ενεργοποιήθηκε πολιτική ασφάλειας όπου μόνο τα encrypted usb drives μπορούν να χρησιμοποιηθούν. Πάρε backup στο σπίτι και ακολούθα τις οδηγίες. Επειδή δεν το έχω δοκιμάσει, αν θέλεις, αφού πάρεις backup, κάνε ένα partition στο usb και κάντο αυτό μόνο encryption ώστε να το χρησιμοποιείς στο γραφείο και το υπόλοιπο χώρο να τον έχεις για δικές σου δουλειές. Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2024 από micos000
johnyb98 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2024 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2024 (επεξεργασμένο) Σε ευχαριστώ για τον χρόνο και τις οδηγίες. Συνάδελφος στο γραφείο είπε ότι περίπου δύο μήνες τώρα έχουν απαγορεύσει με αντίστοιχα δικαιώματα να χρησιμοποιούν USB drives όλοι. Σας ευχαριστώ! Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2024 από johnyb98
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα