Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

Θελω να αγορασω τη παρακατω μητρικη για να τη συνδυασω με τον i5 14600k. Ωστοσο θα χρειαστει Bios update για να δεχτει 14th gen cpu.

https://www.skroutz.gr/s/42793660/MSI-Pro-B760-Gaming-Plus-WIFI-Motherboard-ATX-me-Intel-1700-Socket.html

Σε καποια μαγαζια που καλεσα μου ειπαν οτι δεν μπορουν να γνωριζουν ποια εκδοση Bios θα εχει η μητρικη. Σε αυτη τη περιπτωση τι κανω? Το flash bios button ειδα οτι ειναι διαθεσιμο στη σειρα Z.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ε δε μπορείς να κάνεις και πολλά...

Είτε θα πας σε μαγαζί που μπορεί να σου προσφέρει το bios update δωρεάν (πχ πλαίσιο, mgmanager, e-shop κλπ),

είτε θα πας σε τεχνικό που μπορεί να αναλάβει να στο κάνει

είτε θα βρεις κάποιο συμβατό cpu, έστω δανικό, για να μπορέσεις να βάλεις το κατάλληλο bios.

Δεν υπάρχει άλλη επιλογή, εκτός αν διαλέξεις να πας σε άλλη μητρική.

Θα ήταν ιδανικό ένα z chipset (λόγω k cpu) και με flash button  για να μην έχεις τέτοια άγχη

Επεξ/σία από nickol-us
Δημοσ.
1 ώρα πριν, nickol-us είπε

Ε δε μπορείς να κάνεις και πολλά...

Είτε θα πας σε μαγαζί που μπορεί να σου προσφέρει το bios update δωρεάν (πχ πλαίσιο, mgmanager, e-shop κλπ),

Μιλησα με MG manager και μου ειπαν οτι το κανουν με 10 ευρω.

Θα ήταν ιδανικό ένα z chipset (λόγω k cpu) και με flash button  για να μην έχεις τέτοια άγχη

Θα πρεπει να ανεβασω λιγο το budget. Και απο την Μg Manager μου προτειναν να παω σε Z790

https://www.mgmanager.gr/anavathmisi-ypologisti-2/mitrikes-kartes/motherboards-intel-socket/msi-msi-z790-gaming-plus-wifi-intel-socket-1700-atx-4xddr5-6xsata3-m.2-raid-2.5glan-wifi-bt-usb3.2-hdmi-dp-7e06-026r-_263709/

Δημοσ.

Μια χαρά θα είσαι και με b760 απλά με z790 θα έχεις καλύτερο έλεγχο στα power limit του επεξεργαστή για έλεγχο θερμοκρασιών κλπ.

Αλήθεια, από mgmanager, δεν έχουν δυνατότητα αναβάθμισης bios;

Πολύ ενδιαφέρομαι να μάθω... θα εκπλαγώ αν δεν προσφέρουν την υπηρεσία...

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, nickol-us είπε

Μια χαρά θα είσαι και με b760 απλά με z790 θα έχεις καλύτερο έλεγχο στα power limit του επεξεργαστή για έλεγχο θερμοκρασιών κλπ.

Αλήθεια, από mgmanager, δεν έχουν δυνατότητα αναβάθμισης bios;

Πολύ ενδιαφέρομαι να μάθω... θα εκπλαγώ αν δεν προσφέρουν την υπηρεσία...

Εχουν, οπως ειπα το κανουν με κοστος 10 ευρω.

• Like 1
Δημοσ.

Ως κάτοχος θα συμβουλέψω εάν δεν έχεις ήδη υδρόψυξη να πάρεις. Ο cpu είναι καλοριφέρ ειδικά τώρα με τις ζέστες και έχω φτιάξει PL κλπ.

Αν δεν βιάζεσαι δες εναλλακτικές αλλιώς δίνουμε ραντεβού να σου δώσω bios ρυθμίσεις 😇

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...