antemore Δημοσ. 17 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2024 Μέρος της δουλειάς μου είναι έξω στον δρόμο με πολύ ήλιο και θα ήθελα ένα αντηλιακό να με προστατεύει εκτός των άλλων και από το ανόμοιο μαύρισμα 😛 τι προτείνετε;
Ukforthemoment Δημοσ. 17 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2024 Ρούχα που να καλύπτουν το σώμα.Και καπέλο.Μετά ότι μένει απροστατευτο αντηλιακό με μεγάλο δείκτη προστασίας. 2 1
csontheline Δημοσ. 18 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2024 Θες να μαυρίσεις ή να προστατευθείς; line1 : Υπάρχουν ειδικά ρούχα για τις UV, αλλά μπορείς να κάνεις δουλειά και με οποιοδήποτε μακρυμάνικο είναι δροσερό. Για το ανομοιόμορφο μαύρισμα, θα βγαίνεις με τάνγκα έξω; Ή εννοείς το μαύρισμα της οικοδομής, το οποίο μπορείς να το αποφύγεις με GOTO line1
JLEE Δημοσ. 18 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2024 Έχω βρει αυτό το αντηλιακό της Intermed https://www.skroutz.gr/s/4739915/Intermed-Luxurious-Antiliaki-Krema-gia-to-Soma-SPF30-200ml.html?product_id=88064343&sponsored=listing Δεν μαυρίζεις και δεν καίγεσαι με τίποτα! 1
Ukforthemoment Δημοσ. 18 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2024 Γενικά,προσοχή στον ήλιο.Η ζημιά που κάνει σωρευτική στο δέρμα.Το καπέλο ,τουλαχιστον ,πρέπει να μας γίνει απαραίτητο αξεσουάρ.
fmarulezkd Δημοσ. 18 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2024 Οποιοδήποτε αντιηλιακό βρεις σε σουπερμαρκετ/φαρμαρκείο κάνει τη δουλειά του (θες spf30+). Οι διαφορές μεταξύ τους είναι κυρίως στη υφή και όχι στην προστασία. Καλύτερα να πάρεις ένα φθηνό και να αλείφεσαι με τις χούφτες παρά ένα ακριβό και να το σκέφτεσαι. Το πρόβλημα είναι ότι το αντιηλιακό συχνή εφαρμογή που ανάλογα τη δουλειά ίσως να μη σου είναι τόσο εύκολο, οπότε καλό είναι να επενδύσεις στον ρουχιμό που αναφέρθηκε και παραπάνω (τσέκαρε και τα μακριμάνικα μερινο 150 ή 130 από devold).
The_Judas Δημοσ. 19 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2024 (επεξεργασμένο) να προσέχετε το αντηλιακό να έχει προστασία uva και uvb και είναι η ένδειξη αυτή μέσα σε κύκλο (αυτό σημαίνει ότι είναι πιστοποιημένο ). https://www.skroutz.gr/s/18006681/Piz-Buin-Moisturising-Adiavrochi-Antiliaki-Losion-gia-to-Soma-SPF50-200ml.html https://www.skroutz.gr/s/4794070/Nivea-Protect-Moisture-Adiavrochi-Antiliaki-Krema-gia-to-Soma-SPF50-200ml.html#reviews Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2024 από The_Judas 1
Dante80 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2024 On 17/06/2024 at 15:24, antemore said: Μέρος της δουλειάς μου είναι έξω στον δρόμο με πολύ ήλιο και θα ήθελα ένα αντηλιακό να με προστατεύει εκτός των άλλων και από το ανόμοιο μαύρισμα 😛 τι προτείνετε; Όπως είπαν και οι συμφορουμιστές, το βασικό είναι καλά ρούχα και καπέλο. Αν έχετε μικτή/λιπαρή επιδερμίδα πάντως, θα πρότεινα το Light Sun Essence της Κορεάτικης Thank You Farmer. Έχω δοκιμάσει πολλά αντηλιακά προσώπου, το συγκεκριμένο έκατσε κουτί σε μένα (ενυδατώνει χωρίς να αφήνει λιπαρότητα, δεν βγάζει σπυράκια, απλώνεται εύκολα και κυρίως, δεν γυαλίζει) 1
Rebelos2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2024 Κάτι άσχετο-σχετικό. Μου είχαν πει κάποτε πως ο δείκτης στα αντηλιακά, αναλογεί στα λεπτά διάρκειας τους. Δηλαδή, ένα αντηλιακό με δείκτη προστασίας 50, σημαίνει πως κάθε πενήντα λεπτά θέλει να ξαναβάλεις για να είσαι προστατευμένος. Γνωρίζετε αν ισχύει κάτι τέτοιο; Ακόμα και σαν μπακαλίστικη προσέγγιση.
csontheline Δημοσ. 20 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2024 Να κάνω κι εγώ highjack για να ρωτήσω για προτάσεις σε ομπρέλες για προστασία από τον ήλιο (όχι θαλάσσης) για τις καθημερινές απαραίτητες μετακινήσεις με τα πόδια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα