Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2024 (επεξεργασμένο) Γειά σε όλους, έχει χρησιμοποιήσει κανείς το συγκεκριμένο πρόγραμμα; Διάβασα τα δικαιολογητικά τα οποία είναι: H κατοικία σας να είναι μέχρι 100 τ.μ. και να βρίσκεται σε αστική περιοχή Να έχετε τουλάχιστον 50% της επικαρπίας ή της πλήρους κυριότητας Δεν πρέπει να έχει δηλωθεί ως πρώτη κατοικία, ή ως μισθωμένη αλλά να αναφέρεται ως κενή στο Ε2 των τριών τελευταίων ετών Το οικογενειακό φορολογητέο εισόδημα σας να είναι έως 40.000 ευρώ Η ακίνητη περιουσία σας να είναι έως 300.000 ευρώ Η ερώτηση μου είναι στο "Δεν πρέπει να έχει δηλωθεί ως πρώτη κατοικία." αναφέρεται για τα τελευταία 3 έτη ή μονο ως μισθωμένη αφορά τα 3 έτη. Επιπλέον, αν υποβάλω φορολογική δήλωση για το 2023 σε λίγες ημέρες, και δεν είναι πρώτη κατοικία στο νεο προγραμμα που θα ανοίξει σύντομα με 60% επιδότηση μέχρι 10.000 για ανακαίνιση θα μπορώ να υποβάλω αίτηση. Θα 'πιάνει' τις νέες φορολογικές δηλώσεις, τι λέτε; Μου έγραψε η μητέρα μου ένα ακίνητο γονική παροχή 2αρακι και ειναι κριμα να ειναι κλειστο να μην το αξιοποιώ αλλά θέλει 6000-7000 μια ανακαίνιση 😕 και είναι ταμαμ αυτό το προγραμμα Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2024 από Manefs23
GREGORYMO Δημοσ. 17 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2024 1 ώρα πριν, Manefs23 είπε Γειά σε όλους, έχει χρησιμοποιήσει κανείς το συγκεκριμένο πρόγραμμα; Διάβασα τα δικαιολογητικά τα οποία είναι: H κατοικία σας να είναι μέχρι 100 τ.μ. και να βρίσκεται σε αστική περιοχή Να έχετε τουλάχιστον 50% της επικαρπίας ή της πλήρους κυριότητας Δεν πρέπει να έχει δηλωθεί ως πρώτη κατοικία, ή ως μισθωμένη αλλά να αναφέρεται ως κενή στο Ε2 των τριών τελευταίων ετών Το οικογενειακό φορολογητέο εισόδημα σας να είναι έως 40.000 ευρώ Η ακίνητη περιουσία σας να είναι έως 300.000 ευρώ Η ερώτηση μου είναι στο "Δεν πρέπει να έχει δηλωθεί ως πρώτη κατοικία." αναφέρεται για τα τελευταία 3 έτη ή μονο ως μισθωμένη αφορά τα 3 έτη. Επιπλέον, αν υποβάλω φορολογική δήλωση για το 2023 σε λίγες ημέρες, και δεν είναι πρώτη κατοικία στο νεο προγραμμα που θα ανοίξει σύντομα με 60% επιδότηση μέχρι 10.000 για ανακαίνιση θα μπορώ να υποβάλω αίτηση. Θα 'πιάνει' τις νέες φορολογικές δηλώσεις, τι λέτε; Μου έγραψε η μητέρα μου ένα ακίνητο γονική παροχή 2αρακι και ειναι κριμα να ειναι κλειστο να μην το αξιοποιώ αλλά θέλει 6000-7000 μια ανακαίνιση 😕 και είναι ταμαμ αυτό το προγραμμα Πρέπει να αναφέρεται ως κενή στο Ε2 τα 3 τελευταία χρόνια. Που είναι η απορία? Δεν είναι ξεκάθαρο? 1 ώρα πριν, Manefs23 είπε Γειά σε όλους, έχει χρησιμοποιήσει κανείς το συγκεκριμένο πρόγραμμα; Διάβασα τα δικαιολογητικά τα οποία είναι: H κατοικία σας να είναι μέχρι 100 τ.μ. και να βρίσκεται σε αστική περιοχή Να έχετε τουλάχιστον 50% της επικαρπίας ή της πλήρους κυριότητας Δεν πρέπει να έχει δηλωθεί ως πρώτη κατοικία, ή ως μισθωμένη αλλά να αναφέρεται ως κενή στο Ε2 των τριών τελευταίων ετών Το οικογενειακό φορολογητέο εισόδημα σας να είναι έως 40.000 ευρώ Η ακίνητη περιουσία σας να είναι έως 300.000 ευρώ Η ερώτηση μου είναι στο "Δεν πρέπει να έχει δηλωθεί ως πρώτη κατοικία." αναφέρεται για τα τελευταία 3 έτη ή μονο ως μισθωμένη αφορά τα 3 έτη. Επιπλέον, αν υποβάλω φορολογική δήλωση για το 2023 σε λίγες ημέρες, και δεν είναι πρώτη κατοικία στο νεο προγραμμα που θα ανοίξει σύντομα με 60% επιδότηση μέχρι 10.000 για ανακαίνιση θα μπορώ να υποβάλω αίτηση. Θα 'πιάνει' τις νέες φορολογικές δηλώσεις, τι λέτε; Μου έγραψε η μητέρα μου ένα ακίνητο γονική παροχή 2αρακι και ειναι κριμα να ειναι κλειστο να μην το αξιοποιώ αλλά θέλει 6000-7000 μια ανακαίνιση 😕 και είναι ταμαμ αυτό το προγραμμα 3 χρόνια σε ΚΑΘΕ περίπτωση 1 ώρα πριν, Manefs23 είπε Γειά σε όλους, έχει χρησιμοποιήσει κανείς το συγκεκριμένο πρόγραμμα; Διάβασα τα δικαιολογητικά τα οποία είναι: H κατοικία σας να είναι μέχρι 100 τ.μ. και να βρίσκεται σε αστική περιοχή Να έχετε τουλάχιστον 50% της επικαρπίας ή της πλήρους κυριότητας Δεν πρέπει να έχει δηλωθεί ως πρώτη κατοικία, ή ως μισθωμένη αλλά να αναφέρεται ως κενή στο Ε2 των τριών τελευταίων ετών Το οικογενειακό φορολογητέο εισόδημα σας να είναι έως 40.000 ευρώ Η ακίνητη περιουσία σας να είναι έως 300.000 ευρώ Η ερώτηση μου είναι στο "Δεν πρέπει να έχει δηλωθεί ως πρώτη κατοικία." αναφέρεται για τα τελευταία 3 έτη ή μονο ως μισθωμένη αφορά τα 3 έτη. Επιπλέον, αν υποβάλω φορολογική δήλωση για το 2023 σε λίγες ημέρες, και δεν είναι πρώτη κατοικία στο νεο προγραμμα που θα ανοίξει σύντομα με 60% επιδότηση μέχρι 10.000 για ανακαίνιση θα μπορώ να υποβάλω αίτηση. Θα 'πιάνει' τις νέες φορολογικές δηλώσεις, τι λέτε; Μου έγραψε η μητέρα μου ένα ακίνητο γονική παροχή 2αρακι και ειναι κριμα να ειναι κλειστο να μην το αξιοποιώ αλλά θέλει 6000-7000 μια ανακαίνιση 😕 και είναι ταμαμ αυτό το προγραμμα Το 2021, 2022 πως το δηλώνε η μητέρα?
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2024 2 ώρες πριν, GREGORYMO είπε Πρέπει να αναφέρεται ως κενή στο Ε2 τα 3 τελευταία χρόνια. Που είναι η απορία? Δεν είναι ξεκάθαρο? 3 χρόνια σε ΚΑΘΕ περίπτωση Το 2021, 2022 πως το δηλώνε η μητέρα? Σας ευχαριστώ! Μέχρι τον Ιούνιο του 2021 έμενε η γιαγια, μετά κλειστό...
GREGORYMO Δημοσ. 17 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2024 1 ώρα πριν, Manefs23 είπε Σας ευχαριστώ! Μέχρι τον Ιούνιο του 2021 έμενε η γιαγια, μετά κλειστό... Δυστυχώς Δεν έχεις τα 3 χρόνια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα