Thanoskk9 Δημοσ. 17 Ιουνίου Share Δημοσ. 17 Ιουνίου Γειά σας 😄, 💸Έχει κάποιος να μου προτείνει μια οθόνη μέχρι +-150€ για σχεδιαστική, γραφιστική εργασία?! 🔴🟢🔵Το μόνο μου κόλλημα είναι να μπορώ να διακρίνω σωστά τα χρώματα. Δηλαδή να έχει τουλάχιστον 95% sRGB και υψηλό Adobe RGB. 👉Δε με ενδιαφέρει ο ρυθμός ανανέωση τόσο. Ούτε η κατανάλωση. Πόσο μάλλον το αν έχει ηχεία ή όχι. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων 🔥 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spooker Δημοσ. 4 Ιουλίου Share Δημοσ. 4 Ιουλίου On 17/06/2024 at 13:32, Thanoskk9 said: Γειά σας 😄, 💸Έχει κάποιος να μου προτείνει μια οθόνη μέχρι +-150€ για σχεδιαστική, γραφιστική εργασία?! 🔴🟢🔵Το μόνο μου κόλλημα είναι να μπορώ να διακρίνω σωστά τα χρώματα. Δηλαδή να έχει τουλάχιστον 95% sRGB και υψηλό Adobe RGB. 👉Δε με ενδιαφέρει ο ρυθμός ανανέωση τόσο. Ούτε η κατανάλωση. Πόσο μάλλον το αν έχει ηχεία ή όχι. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων 🔥 σωστά χρώματα ,Adobe RGB και 150ευρώ συνήθως δεν πάνε μαζί. Προσωπικά θα σου πρότεινα ένα μεταχειρισμένο EIZO από το ebay. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα