Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με κόφτη σε αυτοκίνητο

MaSc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα έχω θέμα σε ένα Ford Ka του 2016 το οποίο αγόρασα πριν 2 χρόνια από γνωστή εταιρία μεταχειρισμένων.

Το αυτοκίνητο το χρησιμοποιώ ελάχιστα και εντός πόλης. Κάποια στιγμή πέρισυ κινήθηκα στην Αττική οδό και εκεί διαπίστωσα ότι το αυτοκίνητο δεν ξεπρνούσε τα 100! Το πήγα σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο και μου είπαν ότι είχε κόφτη που μόνο αυτοί μπορούσαν να βγάλουν. Πράγμα το οποίο έκαναν.

Τώρα έχω πάλι τα ίδια. Κινήθηκα στην Μαραθώνος και το αυτοκίνητο δεν κατάφερε να ξεπεράσει τα 95 km/h.

Θα το πάω πάλι στο service  αλλά θα ήθελα αν ξέρει κάποιος να μου πει τι μπορεί να συμβαίνει. Ευχαριστώ!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Just now, SaFiS said:

Φαση θα εχει να ηταν αυτο και να πληρωσε κιολας… 😂😂😂

ο μέσος οδηγός δε φτιάχνει ούτε τους καθρέφτες και το κάθισμα και το ύψος στο τιμόνι...

λες να ασχολείται με τα ηλεκτρονικά τζιτζιμπλίκια;

• Like 2
  • Haha 1

3 minutes ago, Ukforthemoment said:

Κάτσε ,το speed limiter όντως κόβει το αμάξι όταν φτάνει στην επιλεγμένη ταχύτητα;Δεν κάνει απλά μπιπ;

τσου δε κάνει μπιπ. λόγω ηλεκτρικού γκαζιού κόβει το ψεκασμό ανάλογα τι διαβάζει στο ταχύμετρο.

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 minutes ago, SaFiS said:

Φαση θα εχει να ηταν αυτο και να πληρωσε κιολας… 😂😂😂

το παρακάτω είναι πιο αστείο!
"Το πήγα σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο και μου είπαν ότι είχε κόφτη που μόνο αυτοί μπορούσαν να βγάλουν. Πράγμα το οποίο έκαναν."

Επεξ/σία από Panagiotis 05
  • Haha 5

8 minutes ago, Ukforthemoment said:

Κάτσε ,το speed limiter όντως κόβει το αμάξι όταν φτάνει στην επιλεγμένη ταχύτητα;Δεν κάνει απλά μπιπ;

Μαχαιρι, εκει που το εχεις βαλει. Ουτε μπιπ, ουτε τπτ. Το θεμα ειναι ομως, οτι αναβει ενδειξη στο καντραν. Να το εχεις βαλει και να μην το βλεπεις, ε, μετα….

• Like 1

19 λεπτά πριν, greekfragma είπε

τσου δε κάνει μπιπ. λόγω ηλεκτρικού γκαζιού κόβει το ψεκασμό ανάλογα τι διαβάζει στο ταχύμετρο.

14 λεπτά πριν, SaFiS είπε

Μαχαιρι, εκει που το εχεις βαλει. Ουτε μπιπ, ουτε τπτ. Το θεμα ειναι ομως, οτι αναβει ενδειξη στο καντραν. Να το εχεις βαλει και να μην το βλεπεις, ε, μετα….

Εχω μείνει πίσω.Στο πούντο κάνει ένα μπιπ και βγάζει μια ένδειξη.Στο άστρα που είναι λιγο πιο σύγχρονο (μοντέλο 2015) δεν θυμάμαι είναι η αλήθεια.Θα το δοκιμάσω  σε λίγες μέρες απο περιέργεια. 

4 ώρες πριν, phanispal είπε

Δηλαδή και με 3η/4η/5η σχέση στο κιβώτιο, στα 95 km/h κόβει;

Δεν κόβει. Δεν ανεβάζει καν

1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε

Το τσέκαρα αυτό πριν το πάω στη Ford.

1 ώρα πριν, Panagiotis 05 είπε

το παρακάτω είναι πιο αστείο!
"Το πήγα σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο και μου είπαν ότι είχε κόφτη που μόνο αυτοί μπορούσαν να βγάλουν. Πράγμα το οποίο έκαναν."

Δεν το έφτιαξαν από το cruise control. Συνδέθηκαν με λαπτοπ στον εγκέφαλο.

πήγαινε και ζήτα να ξαναγίνει ΣΩΣΤΑ αυτή τη φορά

αν δε το καταφέρουν να ξεκλειδώσει ΜΟΝΙΜΑ δε σου έχω καλά νέα για το μεταχειρισμένο σου και τον 'πειραγμένο΄ εγκέφαλο που του κοτσάρανε πριν στο πουλήσει ο μαντράς

3 λεπτά πριν, greekfragma είπε

πήγαινε και ζήτα να ξαναγίνει ΣΩΣΤΑ αυτή τη φορά

αν δε το καταφέρουν να ξεκλειδώσει ΜΟΝΙΜΑ δε σου έχω καλά νέα για το μεταχειρισμένο σου και τον 'πειραγμένο΄ εγκέφαλο που του κοτσάρανε πριν στο πουλήσει ο μαντράς

Αν δε  καταναλώνω το χρόνο σας,  τι σημαίνουν τα όχι καλά νέα;

Just now, MaSc said:

Αν δε  καταναλώνω το χρόνο σας,  τι σημαίνουν τα όχι καλά νέα;

σημαίνει οτι ο εγκέφαλος είναι πειραγμένος-επαναγραμμένος- άρα και ο αρχικός που συντρόφευε το αυτοκίνητο με τα πραγματικά χιλιόμετρα και πραγματικές βλάβες, έχει αποχωριστεί το αμάξωμα άγνωστο πότε και για ¨ποιο λόγο" άραγε... 

1 λεπτό πριν, greekfragma είπε

σημαίνει οτι ο εγκέφαλος είναι πειραγμένος-επαναγραμμένος- άρα και ο αρχικός που συντρόφευε το αυτοκίνητο με τα πραγματικά χιλιόμετρα και πραγματικές βλάβες, έχει αποχωριστεί το αμάξωμα άγνωστο πότε και για ¨ποιο λόγο" άραγε... 

Σας ευχαριστώ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...