MaSc Δημοσ. 17 Ιουνίου Share Δημοσ. 17 Ιουνίου Καλημέρα έχω θέμα σε ένα Ford Ka του 2016 το οποίο αγόρασα πριν 2 χρόνια από γνωστή εταιρία μεταχειρισμένων. Το αυτοκίνητο το χρησιμοποιώ ελάχιστα και εντός πόλης. Κάποια στιγμή πέρισυ κινήθηκα στην Αττική οδό και εκεί διαπίστωσα ότι το αυτοκίνητο δεν ξεπρνούσε τα 100! Το πήγα σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο και μου είπαν ότι είχε κόφτη που μόνο αυτοί μπορούσαν να βγάλουν. Πράγμα το οποίο έκαναν. Τώρα έχω πάλι τα ίδια. Κινήθηκα στην Μαραθώνος και το αυτοκίνητο δεν κατάφερε να ξεπεράσει τα 95 km/h. Θα το πάω πάλι στο service αλλά θα ήθελα αν ξέρει κάποιος να μου πει τι μπορεί να συμβαίνει. Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 17 Ιουνίου Share Δημοσ. 17 Ιουνίου Δηλαδή και με 3η/4η/5η σχέση στο κιβώτιο, στα 95 km/h κόβει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 17 Ιουνίου Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SaFiS Δημοσ. 17 Ιουνίου Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2 hours ago, greekfragma said: Φαση θα εχει να ηταν αυτο και να πληρωσε κιολας… 😂😂😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 17 Ιουνίου Share Δημοσ. 17 Ιουνίου Just now, SaFiS said: Φαση θα εχει να ηταν αυτο και να πληρωσε κιολας… 😂😂😂 ο μέσος οδηγός δε φτιάχνει ούτε τους καθρέφτες και το κάθισμα και το ύψος στο τιμόνι... λες να ασχολείται με τα ηλεκτρονικά τζιτζιμπλίκια; 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 17 Ιουνίου Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2 ώρες πριν, greekfragma είπε Κάτσε ,το speed limiter όντως κόβει το αμάξι όταν φτάνει στην επιλεγμένη ταχύτητα;Δεν κάνει απλά μπιπ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 17 Ιουνίου Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 3 minutes ago, Ukforthemoment said: Κάτσε ,το speed limiter όντως κόβει το αμάξι όταν φτάνει στην επιλεγμένη ταχύτητα;Δεν κάνει απλά μπιπ; τσου δε κάνει μπιπ. λόγω ηλεκτρικού γκαζιού κόβει το ψεκασμό ανάλογα τι διαβάζει στο ταχύμετρο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panagiotis 05 Δημοσ. 17 Ιουνίου Share Δημοσ. 17 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 13 minutes ago, SaFiS said: Φαση θα εχει να ηταν αυτο και να πληρωσε κιολας… 😂😂😂 το παρακάτω είναι πιο αστείο! "Το πήγα σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο και μου είπαν ότι είχε κόφτη που μόνο αυτοί μπορούσαν να βγάλουν. Πράγμα το οποίο έκαναν." Επεξ/σία 17 Ιουνίου από Panagiotis 05 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SaFiS Δημοσ. 17 Ιουνίου Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 8 minutes ago, Ukforthemoment said: Κάτσε ,το speed limiter όντως κόβει το αμάξι όταν φτάνει στην επιλεγμένη ταχύτητα;Δεν κάνει απλά μπιπ; Μαχαιρι, εκει που το εχεις βαλει. Ουτε μπιπ, ουτε τπτ. Το θεμα ειναι ομως, οτι αναβει ενδειξη στο καντραν. Να το εχεις βαλει και να μην το βλεπεις, ε, μετα…. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 17 Ιουνίου Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 19 λεπτά πριν, greekfragma είπε τσου δε κάνει μπιπ. λόγω ηλεκτρικού γκαζιού κόβει το ψεκασμό ανάλογα τι διαβάζει στο ταχύμετρο. 14 λεπτά πριν, SaFiS είπε Μαχαιρι, εκει που το εχεις βαλει. Ουτε μπιπ, ουτε τπτ. Το θεμα ειναι ομως, οτι αναβει ενδειξη στο καντραν. Να το εχεις βαλει και να μην το βλεπεις, ε, μετα…. Εχω μείνει πίσω.Στο πούντο κάνει ένα μπιπ και βγάζει μια ένδειξη.Στο άστρα που είναι λιγο πιο σύγχρονο (μοντέλο 2015) δεν θυμάμαι είναι η αλήθεια.Θα το δοκιμάσω σε λίγες μέρες απο περιέργεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MaSc Δημοσ. 17 Ιουνίου Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 4 ώρες πριν, phanispal είπε Δηλαδή και με 3η/4η/5η σχέση στο κιβώτιο, στα 95 km/h κόβει; Δεν κόβει. Δεν ανεβάζει καν 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε Κάτσε ,το speed limiter όντως κόβει το αμάξι όταν φτάνει στην επιλεγμένη ταχύτητα;Δεν κάνει απλά μπιπ; Το τσέκαρα αυτό πριν το πάω στη Ford. 1 ώρα πριν, Panagiotis 05 είπε το παρακάτω είναι πιο αστείο! "Το πήγα σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο και μου είπαν ότι είχε κόφτη που μόνο αυτοί μπορούσαν να βγάλουν. Πράγμα το οποίο έκαναν." Δεν το έφτιαξαν από το cruise control. Συνδέθηκαν με λαπτοπ στον εγκέφαλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 17 Ιουνίου Share Δημοσ. 17 Ιουνίου πήγαινε και ζήτα να ξαναγίνει ΣΩΣΤΑ αυτή τη φορά αν δε το καταφέρουν να ξεκλειδώσει ΜΟΝΙΜΑ δε σου έχω καλά νέα για το μεταχειρισμένο σου και τον 'πειραγμένο΄ εγκέφαλο που του κοτσάρανε πριν στο πουλήσει ο μαντράς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MaSc Δημοσ. 17 Ιουνίου Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 3 λεπτά πριν, greekfragma είπε πήγαινε και ζήτα να ξαναγίνει ΣΩΣΤΑ αυτή τη φορά αν δε το καταφέρουν να ξεκλειδώσει ΜΟΝΙΜΑ δε σου έχω καλά νέα για το μεταχειρισμένο σου και τον 'πειραγμένο΄ εγκέφαλο που του κοτσάρανε πριν στο πουλήσει ο μαντράς Αν δε καταναλώνω το χρόνο σας, τι σημαίνουν τα όχι καλά νέα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 17 Ιουνίου Share Δημοσ. 17 Ιουνίου Just now, MaSc said: Αν δε καταναλώνω το χρόνο σας, τι σημαίνουν τα όχι καλά νέα; σημαίνει οτι ο εγκέφαλος είναι πειραγμένος-επαναγραμμένος- άρα και ο αρχικός που συντρόφευε το αυτοκίνητο με τα πραγματικά χιλιόμετρα και πραγματικές βλάβες, έχει αποχωριστεί το αμάξωμα άγνωστο πότε και για ¨ποιο λόγο" άραγε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MaSc Δημοσ. 17 Ιουνίου Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 1 λεπτό πριν, greekfragma είπε σημαίνει οτι ο εγκέφαλος είναι πειραγμένος-επαναγραμμένος- άρα και ο αρχικός που συντρόφευε το αυτοκίνητο με τα πραγματικά χιλιόμετρα και πραγματικές βλάβες, έχει αποχωριστεί το αμάξωμα άγνωστο πότε και για ¨ποιο λόγο" άραγε... Σας ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα