Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε πρόσφατη επίσκεψη στην Σαγκάη, ένας από του συνήθους προορισμούς ήταν και η περιοχή του Science and Technology museum με την γραμμή 2 του Μετρό. Για τους γνώστες στη στάση του Μετρό υπάρχει το γνωστό, υπόγειο εμπορικό κέντρο, όπου μπορεί να βρεις οτιδήποτε σε ρούχα, παπούτσια, τσάντες, ρολόγια και φυσικά ηλεκτρονικά.

Για να μην πολύλογό, ο λόγος που κάνω την συγκεκριμένη ανάρτηση είναι γιατί βλέπω στις αγγελίες,  τα γνωστά air pods pro, αυτά που πουλάνε εκεί. Βρε αθεόφοβοι, με €6 τα αγόρασα!!!!!!

• Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για να μην σας δουλεύουν με τα φθηνά aipods pro, να γνωρίζετε ότι: το κουτί δείχνει αυθεντικό, εάν το ανοίξεις όμως σου βγάζει κάτι το φθηνό. Serial numbers δείχνουν αυθεντικοί, ακόμα και στο site τις Apple, ακόμα και όταν συνδεθούν με το κινητό, η διαδικασία σύνδεσης είναι η ίδια όπως και τα αυθεντικά, ακόμα και το menu στο setting δείχνει αυθεντικό, ακόμα και την εγγύηση δείχνει, και κάπου εκεί την πατάς.... αλλά εάν προσέξετε το firmware είναι παλιό, και δεν κάνουν update, επίσης, ενώ με τα αυθεντικά σε κάθε συσκευή που έχετε με το appleID συνδέονται αυτόματα, αυτά ΔΕΝ.... οποτε μην την πατατε......

IMG_1156.jpeg

IMG_1157.jpeg

Επεξ/σία από Dinos1973
Δημοσ.

ναι φιλε ειναι γνωστο οτι ειναι το πιο τελειο apple-μουφα προιον που κυκλοφορει

αν μπεις στο ελληνικο marketplace πουλαν εκατονταδες τετοια

Δημοσ.
1 hour ago, APapsda said:

ναι φιλε ειναι γνωστο οτι ειναι το πιο τελειο apple-μουφα προιον που κυκλοφορει

αν μπεις στο ελληνικο marketplace πουλαν εκατονταδες τετοια

Κανένα θέμα, να το αναφέρουν όμως. Εγώ στην Κίνα εις γνώση μου τα αγόρασα με €6 (μετά τα κλασικά παζάρια) σε αγγελίες όμως τα πωλούν σαν αυθεντικά, με δικαιολογίες του τύπου:  ήταν δώρο, το κέρδισα σε διαγωνισμό, κλπ κλπ.

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε

Κανένα θέμα, να το αναφέρουν όμως. Εγώ στην Κίνα εις γνώση μου τα αγόρασα με €6 (μετά τα κλασικά παζάρια) σε αγγελίες όμως τα πωλούν σαν αυθεντικά, με δικαιολογίες του τύπου:  ήταν δώρο, το κέρδισα σε διαγωνισμό, κλπ κλπ.

ναι εννοείται πως ειναι απατεώνες  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...