Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα εδώ και 3 μερες έχω το έξεις πρόβλημα ένα στικάκι usb δεν παίζει στο pc που έχω με w10.

Το περίεργο είναι το εξής το στικάκι παίζει σε όλα τα πισι εκτός του συκριμενου που έχει πρόβλημα και στον υπολογιστή που έχει το θέμα παίζουν όλα usb stick εκτός του εν λόγο.

Τι μπορεί να φταίει σας έχει τύχη ξανά κάτι παρόμοιο.

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, Exodia The Forbidden One είπε

Καλημέρα εδώ και 3 μερες έχω το έξεις πρόβλημα ένα στικάκι usb δεν παίζει στο pc που έχω με w10.

Το περίεργο είναι το εξής το στικάκι παίζει σε όλα τα πισι εκτός του συκριμενου που έχει πρόβλημα και στον υπολογιστή που έχει το θέμα παίζουν όλα usb stick εκτός του εν λόγο.

Τι μπορεί να φταίει σας έχει τύχη ξανά κάτι παρόμοιο.

Καλημέρα. Δοκίμασε σε κάποια άλλη θύρα usb στο pc. Εναλλακτικά θέλει λίγο ψάξιμο στο disc management των windows και στον device manager για να βρεις τι γίνεται. 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, fmarkos είπε

Καλημέρα. Δοκίμασε σε κάποια άλλη θύρα usb στο pc. Εναλλακτικά θέλει λίγο ψάξιμο στο disc management των windows και στον device manager για να βρεις τι γίνεται. 

δεν δουλευει σε καμια θυρα

Δημοσ.

Πάτα WINDOWS+R (ή δεξί κλικ στην έναρξη->Εκτέλεση) και δώσε devmgmt.msc

Κούμπωσε το στικάκι και δες μήπως σου βγάζει κάτι με θαυμαστικό ή ερωτηματικό. Αν βγάζει (όταν συνδέεις το usb) διέγραψε το, αποσύνδεσε το στικάκι και ξανασύνδεσε το μήπως το στήσει σωστά.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, micos000 είπε

Πάτα WINDOWS+R (ή δεξί κλικ στην έναρξη->Εκτέλεση) και δώσε devmgmt.msc

Κούμπωσε το στικάκι και δες μήπως σου βγάζει κάτι με θαυμαστικό ή ερωτηματικό. Αν βγάζει (όταν συνδέεις το usb) διέγραψε το, αποσύνδεσε το στικάκι και ξανασύνδεσε το μήπως το στήσει σωστά.

όχι δεν βγάζει τίποτα παράξενο 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάτω δεξιά στο tray, όταν συνδέεις το usb, εμφανίζεται το εικονίδιο της ασφαλής αποσύνδεσης; Αν ναι, πατά σε αυτό. Πως το αναγνωρίζει;

Επεξ/σία από micos000
Δημοσ.
58 λεπτά πριν, micos000 είπε

Κάτω δεξιά στο tray, όταν συνδέεις το usb, εμφανίζεται το εικονίδιο της ασφαλής αποσύνδεσης; Αν ναι, πατά σε αυτό. Πως το αναγνωρίζει;

δεν το βλέπει καθόλου 

Δημοσ.

πήγαινε στη διαχείριση δίσκων. το βλέπει πάνω ? μήπως απλά πάει να πάρει (σε αυτόν τον ΗΥ γράμμα που ήδη υπάρχει? πχ D ?) οπότε απλά του αλλάζεις γράμμα ?

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Kthulhou είπε

πήγαινε στη διαχείριση δίσκων. το βλέπει πάνω ? μήπως απλά πάει να πάρει (σε αυτόν τον ΗΥ γράμμα που ήδη υπάρχει? πχ D ?) οπότε απλά του αλλάζεις γράμμα ?

λοιπόν αυτό μόλις έκανα στην διαχείρηση το έβλεπε αλλά δεν το έβλεπε στο my computer άλλαξα γράμμα τόμου και το βλέπει μια χαρά thanks 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...