nanvitol Δημοσ. 17 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2024 Καλημερα σε ολους Αφαιρεσα μια micro sd patriot 64Gb απο μια ip καμερα της Hilo και μου την βγαζει κλειδωμενη readonly. Δεν μου επιτρεπει να κανω φορματ. Δοκιμασα με diskpart να αφαιρεσω τον περιορισμο αλλα παλι δεν μου επιτρεπει. Eπισης δoκιμασα με το EaseUS partition manager (Free Edition) .Καμια ιδεα μην παει χαμενη η καρτουλα?
micos000 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2024 (επεξεργασμένο) Επειδή δεν έγραψες αν το έκανες και αυτό, οφείλω να επισημάνω το προφανές... Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2024 από micos000 1 1
tasgial Δημοσ. 14 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2024 Επειδή αντιμετωπίζω και εγώ ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με την συγκεκριμένη sd card (επίσης 64GB) που επίσης αφαιρέθηκε από μια ip camera xiaomi και εννοείται το προφανές, μήπως υπάρχει κάποια άλλη πρόταση? 🤔
mphxths Δημοσ. 14 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2024 Η καρτα ειναι στα τελευταια της. Ειναι αυτοματος μηχανισμος το να κλειδωσει για να μην γραφτει περαιτερω και χαθουν τα δεδομενα που εχει. Backup και πεταμα. Εχει αναφερθει το θεμα αυτο παμπολλες φορες. 1
nanvitol Δημοσ. 15 Ιουλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2024 Η κάρτα είναι ούτε δυο μηνών. Απλά για κάποιο λόγο την κλειδώνει η κάμερα. Πιστευω ότι και 128 που έβαλα θα κλειδώσει πάλι.
@topos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2024 (επεξεργασμένο) Αν και δεν εχω καταλαβει για ποια καρτα μιλαμε. Οταν αρχιζουν αυτα τα "θεματα" η καρτα δεν πρεπει να ξαναμπει σε μηχανημα.Οποτε ειτε πεταξτε την, ειτε χρησιμοποιηστε την εγγυηση. Ομως οταν παιρνουμε καρτες για καταγραφικα δεν παιρνουμε την φθηνοτερη που θα βρουμε, η χρηση σε καταγραφικο με συνεχομενη καταγραφη δεν ειναι "ευκολη" δουλεια για την καρτα.Οι τερμα φθηνες ειναι ισως οκ για περιστασιακη χρηση, οχι για συνεχομενη. Τσεκαρετε κατι τετοιο->SANDISK SDSQUAB-128G-GN6MA ULTRA 128GB (γενικα κοιταμε για επωνυμη με σημανση Α1/Α2 για χρηση σε απλα καταγραφικα) (Δεν εβαλα τυχαια το e-shop, περα οτι εχει οκ τιμες και εχει αρκετα καταστηματα, εαν σας βγαλει προβλημα εντος εγγυησης την αλλαζουν χωρις πολλα-πολλα) Επιπλεον οσο μεγαλυτερη σε χωρητικοτητα ειναι τοσο περισσοτερο χρονο θα κρατησει σε συνεχη χρηση(για το ιδιο μοντελο παντα). Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2024 από @topos
mphxths Δημοσ. 17 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2024 7 hours ago, @topos said: Ομως οταν παιρνουμε καρτες για καταγραφικα δεν παιρνουμε την φθηνοτερη που θα βρουμε Σε IP camera , που δουλευει συνεχως (προφανως) εβαλα ο,τι καλυτερο βρηκα σε καρτα (128αρα). Κανα 20-25αρι μου πηγε. Στα 2 χρονια περιπου τα φτυσε. Τωρα εβαλα καινουργια ... αλλα 20-25 ευρωπουλα. Kαι η καμερα γραφει μονο με motion detection , οχι συνεχως. Για να πεις οτι καταπονουνταν σε συνεχη βαση. Οσο καλη και να ειναι η sd card , σε συνεχη χρηση , η καταπονηση ειναι μεγαλη.
KyrGR Δημοσ. 18 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2024 (επεξεργασμένο) Δεν διάβασα όλο το νήμα, το sd card formatter δοκιμάστηκε και αν ναι τι αποτέλεσμα είχε; https://www.sdcardformatter.com/ Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2024 από KyrGR
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα