GreekUser2023 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2024 Είμαι φοιτητής σε ΟΕ και ενώ 1ο εξάμηνο πέρασα όλα τα μαθήματα πιστεύω ότι τώρα αρχίζει η συλλογή των κομμένων Το ότι δεν καταλαβαίνω την Μίκρο με έβαλε σε σκέψεις πως άμα μου φαίνεται έτσι ένα από τα βασικά μαθήματα πως θα τα πάω στην πορεία ή μήπως δεν κάνω τις αΥτο . Από την άλλη έχω τα αγγλικά παραμελημένα γενικά εδώ και χρόνια , στο πρώτο εξάμηνο τα πέρασα εξαιτίας μιασ εργασίας τώρα είναι απίθανο να συμβεί αυτό. Κ τέλος τα μαθηματικά όπου θεωρούν δεδομένες γνώσεις από το γενικό λύκειο , έχω καλύψει αρκετά κενά αλλά πρέπει να κάνω κάτι παραπάνω γιατί σε πρόοδος δεν επίανα ούτε βάση. Ουσιαστικά μπαίνω στην εξεταστική με την λογική του έχω κοπεί στα 3/6. Στις περισσότερες διαλέξεις πήγα αλλά το διάβασμα μου ήταν μέτριο προς κακό . Καλά δεν έχει νόημα η ενσυναίσθηση για την εξεταστική όταν έχω δείξει ενός βαθμού αδιαφορία στην προετοιμασία , απλά άρχισαν να κάνω σκέψεις για αφήσω ή να αλλάξω την σχολή (για αυτό το πρήξιμο) από την άλλη δεν έχω προσπαθήσει τόσο πολύ και ακούω από φοιτητές απτα άλλα έτη ότι στην πορεία κατάλαβαν ότι τους αρέσει το αντικείμενο και η σχολή αλλά δεν ξέρω... Σίγουρα το να τα παρατήσω χωρίς να έχω προσπαθήσει αρκετά το θεωρώ λάθος
George_pzg21 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2024 9 ώρες πριν, GreekUser2023 είπε 1ο εξάμηνο πέρασα όλα τα μαθήματα Τι μαθήματα είχες στο 1ο εξάμηνο; 9 ώρες πριν, GreekUser2023 είπε Το ότι δεν καταλαβαίνω την Μίκρο με έβαλε σε σκέψεις πως άμα μου φαίνεται έτσι ένα από τα βασικά μαθήματα πως θα τα πάω στην πορεία ή μήπως δεν κάνω τις αΥτο . Η Μικροοικονομία είναι ένα από τα βασικότερα μαθήματα στα οικονομικά και είναι αρκετά δύσκολη καθώς περιλαμβάνει έννοιες που θέλουν πολύ δουλειά για να τις κατανοήσεις πλήρως και είναι και λίγο τεχνικό μάθημα (σχεδιάση διαγραμμάτων-λίγα μαθηματικά) 9 ώρες πριν, GreekUser2023 είπε τέλος τα μαθηματικά όπου θεωρούν δεδομένες γνώσεις από το γενικό λύκειο , έχω καλύψει αρκετά κενά αλλά πρέπει να κάνω κάτι παραπάνω γιατί σε πρόοδος δεν επίανα ούτε βάση. Μαθηματικά θα πρέπει για μένα ένας φοιτητής οικονομικών να μπορεί να χειριζεται καλά τα εξής 2 εργαλεία : Παραγώγους & Ολοκληρώματα Απο κει και πέρα αν αυτά τα 2 τα ξέρεις καλά τα υπόλοιπα είναι σχετικά βατά! 9 ώρες πριν, GreekUser2023 είπε απλά άρχισαν να κάνω σκέψεις για αφήσω ή να αλλάξω την σχολή (για αυτό το πρήξιμο) από την άλλη δεν έχω προσπαθήσει τόσο πολύ και ακούω από φοιτητές απτα άλλα έτη ότι στην πορεία κατάλαβαν ότι τους αρέσει το αντικείμενο και η σχολή αλλά δεν ξέρω... Δεν υπάρχει κανένας λόγος να αφήσεις τη σχολή-εξάλλου είναι πολύ αρχή ακόμα και τα μαθήματα είναι γενικά και τώρα χτίζεις βάσεις για τα επόμενα έτη! (θεωρητικά) Μην απελπίζεσαι καθώς είσαι ΟΕ και αυτό σου δίνει τη δυνατότητα να μπορείς να ασχοληθείς με ότι θες μετά την αποφοίτηση!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα